Ga naar inhoud


Schotelspeller

Lid
  • Items

    250
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2445 profielweergaven

Schotelspeller's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Gaat niet over vraag topic starter, maar mij is dat nog nimmer gelijktijdig gelukt. Ligt geloof ik aan de sid die voor elke regionale mux gelijk is. Scan ík Roosendaal is ZHZ weer weg of omgekeerd
  2. Heeft van bomen amper last hoor! Kan ik beamen, te Kalmthout, net onder Essen, met kleine dak richtantenne altijd stabiele ontvangst van Digitenne Nederland en dan hebben we het ook ook nog eens over de frequentie uit Zuid-Holland, omdat Rijnmond +Zeeland de voorkeur als regionale omroep genieten boven Brabant/L1 uit Roosendaal
  3. Paar eenden loslaten, weg rupsen en naaktslakken.
  4. Ze zijn meen ik zelfs met VIDEOTEXT / teletekst bezig gegaan recent.
  5. Nee! En de glasvezel aanvoer betreft de ‘harde schijf’ voor het Nederlandse reclamekanaal bbc first, wat niks meer is dan branding channel en ook helemaal niet exclusief bbc series heeft. En verder komt alles gewoon vanaf satelliet. UHD speelt vrijwel geen enkele rol in de UK.
  6. Ontvangst gebied is wat? Franse ether? Franse kabel? Franse ipTV? Franse satelliet tv?
  7. 48 kbps …lager gaat niet eens qua bandbreedte . Daarnaast is nu overgestapt op lagere zendmasten dus dag dx ontvangst over de grens. Dagdag dab+
  8. Het stoppen van newsmax is natuurlijk allang in de nieuwe zender en bandbreedte indeling meegenomen.
  9. Bijzondere constructie. Bandbreedte onderhuur dus bij een derde aanbieder voor een prikkie. Overigens is een deel van de capaciteit op zeker 1 kabelio transponder gereserveerd voor Eutelsat zelf, maar dat terzijde. Aan Kabelio is veel nogal apart.
  10. Arabische pakket bestaat helemaal al niet meer sinds de fusie van upc met ziggo! Het is iets van voormalig upc gebied wat daar als pluspakket bestond en voor bestaande abonees alleen nog in de upc gebieden werd doorgegeven. Ga maar eens zoeken bij ziggo naar ‘éên Arabisch pakket’. Ben je heel lang aan het zoeken! Dbvc weg is ik voorgoed weg !!!
  11. Al vijf jaar niet meer intussen. Time flies…
  12. Is freelance 1 mans redactie waar zo ongeveer alles op moet draaien daar 😅 en dan moet die ene wel net beschikbaar zijn he.
  13. Het contract loopt niet via Kabelio! Ga ik niet vanuit want de bewuste transponder is een deel van de bandbreedte een aantal mb’s in bezit van Eutelsat. De Zwitsers huren die niet vollédig, dat weet ik van uitlatingen op andere forums op vragen waarom ze een aantal mb’s er niet gebruiken, het heeft te maken met de contractuele afspraken.
  14. Is sinds het begin! Ik heb ze een bericht via hun website gestuurd daarnet: Chers messieurs Pourquoi le signal de tv monaco sur le satellite Astra 1, porte ‘t-elle toujours la epg (donc guide programmataion) de BVN TV ! La television Neerlandaise! A noter que BVN emet desormais sur un autre repeteteur, mais, BVN etait transmis sur le frequence de TV Monaco autrefois. Et ce n’est las donc un coincidence mais un faute de la part du playout center chez Ses Astra! Veuillez bien les contacter pour correcter cet erreur. Merci Bien. Vertaald wijs ik hen erop dat er een fout is op hun satelliet signaal die bij ses astra ligt . En dat dit de epg is van bvn tv die vroeger op hún frequentie uitzond maar tegenwoordig op een andere transponder, en verzoek heb Ses astra te contacten om dit te corrigeren.
  15. Dat komt omdat er een zenderexploitant* uit Nederland is die zo goedkoop mogelijk op de aanbestedingen inzet. Dat kunnen ze doen door een eigen netwerk te bouwen met allemaal lage opstelpunten. De dure huur voor de hoge van oudsher bekende zendmasten wordt zo omzeild. Maar hoogte = bereik. Zo simpel is dat, ook al goochelen ze nog zo met andere paramters, *ik zal de naam niet noemen, ze voeren nogal actief juridisch beleid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...