Ga naar inhoud


zeeteefje

Lid
  • Items

    1129
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Recente bezoekers van dit profiel

4662 profielweergaven
  1. zeeteefje

    F1 Oostenrijk

    Andersom precies zo. Max moet tot twee keer toe buitenom de baan sturen om een botsing te vermijden omdat Norris hard aan de binnenkant aankomt en naar buiten stuurt. Verstappen laat 1 keer de auto naar buiten lopen om Norris af te knijpen, maar Norris stuurt wel gewoon in en veroorzaakt een botsing. Afknijpen mag niet, maar het is gewoon 'racen', iedereen doet het. Alleen word je bij een botsing wel als 'hoofdschuldige' aangewezen.
  2. Zo lang er maar internet is mist niemand iets. Iedereen heeft tegenwoordig zijn eigen TV abonnement bij zich op smartphone of tablet. Sterker nog, waarom zou je überhaupt nog een satelliet abonnement nemen? CanalDigitaal is terecht aan het afbouwen.
  3. @Alex1970: Ik heb alleen de eerste aes key ingevuld en alles werkt. Wat is het nut van de twee andere aes keys?
  4. Zijn laatste snelle ronde is afgebroken door onenigheid met- en tussen diverse coureurs die botsautootje gingen spelen. Qua tijd zegt het dus niet zo veel, maar ik ben benieuwd wie er allemaal een "douw" gaan krijgen van de FIA.
  5. Nee, In Frankrijk moeten de Olympische spelen zelfs door iedereen gratis in UHD te zien zijn via DVB-T. Of ze dat gaan halen weet ik niet, er zijn nog veel DVB-T zendmasten zonder transponder met UHD zenders. (France 2 en -3 UHD).
  6. In Frankrijk zijn de UHD uitzendingen zelfs gratis en ongecodeerd via DVB-T2 te zien. Alleen nog niet in heel Frankrijk uitgerold, maar dat zou voor de start van de Olympische spelen klaar moeten zijn.
  7. F1TV pro is sinds enkele maanden ook onderdeel van de Franse Canal+ app. Je kunt er op wachten dat hetzelfde gebeurt in Nederland. Canal+ is tenslotte de grootaandeelhouder/ eigenaar van Viaplay. F1TV pro is al sinds december j.l. niet meer te abonneren in Frankrijk voor nieuwe abonnees. Ik blijf wel stil zitten als ik geschoren wordt
  8. Ik krijg net een mail van F1TV pro dat mijn Franse abonnement vanaf 11 juli wordt beperkt tot uitsluitend live uitzendingen. Niet terugkijken, geen voor- of nabeschouwing, geen documentaires, geen historische races meer, alleen live kijken. Wil ik meer, neem dan een abbo op Canal+. Ter compensatie krijg ik 6 maanden gratis verlenging van abbo en daarna een prijsverlaging naar €50,-/ jaar. 6 maanden gratis is drie maanden niks vanwege de winterstop ...
  9. Hoezo twee keer? Perez heeft nul safety cars veroorzaakt. Dat anderen dat wel doen, daar heeft RedBull geen invloed op.
  10. 25 k€ boete voor het voorkomen van een safety car waar Verstappen mee zou zijn benadeeld. Een koopje.
  11. Natuurlijk, en in het POP zit je aangesloten op een XG(S)-PON met minimaal 64 en maximaal 128 aansluitingen. Die delen deze 10 GB/s verbinding. Gezien de prijs van SFR 8 Gb zijn dat eerder 128 dan 64 aansluitingen. Hoe veel er daadwerkelijk in gebruik zijn weet alleen de provider. En natuurlijk zitten die niet allemaal tegelijk maximaal te downloaden. Bovendien heeft je modem maar vier 1 Gb/s poorten dus je moet echt flink moeite doen om in de richting van die maximale 8 Gb/s download te komen. Maar je provider heeft in ieder geval minimaal een XG-PON in die POP staan. Dat doet niet iedere provider, en dan deel je in het slechtste geval een 1 Gb/s verbinding met maximaal 256 buren.
  12. Echt niet. Alleen voor bedrijven en tegen heel andere prijzen. Ook jij deelt één 10 Gb XGS-PON met maximaal 128 aansluitingen. Jouw snelheid kan in het slechtste geval terugzakken naar 10/128=78 Mb/s in plaats van de geadverteerde maximale snelheid van 8 Gb/s
  13. Dat zeg ik, althans het probleem zit dus vermoedelijk aan de kant van DIGIWIEW. Ik heb geen enkel probleem met NLZiet.
  14. Hij heeft zelfs problemen met Shield TV, die draait op Android 11. Het lijkt me een probleem bij de gebruiker, niet bij NLZiet.
  15. Ik heb nooit problemen met NLziet, niet op het grote scherm met shield tv, niet op mijn telefoon en niet op mijn tablet. Altijd ongestoord prima beeld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...