Ga naar inhoud


zeeteefje

Lid
  • Items

    1158
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door zeeteefje

  1. Jouw toestel valt dus niet in de categorie "duurdere". De midrange krijgt vier updates, high end toestellen krijgen er zeven.
  2. Nee, de nieuwste Pixels en duurdere Samsung Galaxies krijgen 7 Android updates én 7 jaar beveiliging updates.
  3. zeeteefje

    Google Streamer 4K

    Heeft deze Google streamer automatische framerate? Ik heb mijn Nvidia Shield op 50 fps staan omdat Europese providers als NLziet en F1TV pro uitzenden in 50 fps. Maar als ik een Amerikaanse bron als Netflix gebruik, dan wordt dat materiaal in 30- of 60 fps aangeboden en krijg je hikjes in beeld van de conversie naar 50 fps. Shield TV ondersteunt al die framerates wel, en de TV ook, maar omschakelen gaat niet automatisch. De Google streamer draait op Android 14 en die zou dat moeten kunnen. Shield TV draait op Android 11 en kan dat niet.
  4. Dat die apps werken is niet relevant, eenmaal geïnstalleerd werken ze in de hele EU. Ik kan zelf niet testen of die Franse apps ook in de Nederlandse playstore zitten, want ik zit in de Franse store, maar ik ging er van uit dat dit niet zo was. Jij bent de enige die weet in welke store jouw Google account is geregistreerd.
  5. @ceesv: het is niet relevant waar je bent, maar in welke playstore je Google account is geregistreerd. Je gebruikt gewoon een account dat in de Nederlandse playstore is geregistreerd, en dus kom je ook in Frankrijk terecht in de Nederlandse playstore. Je kunt met dat account nu wel Nederlandse- , maar weer geen Franse TV apps installeren. Probeer de Franse Canal+ app maar eens, of TF1+, etc.
  6. Ja, zo lang die app nog wordt ondersteund kun je die gebruiken. Maar de Nederlandse Canal+ app ga je niet vinden. Alle klanten hebben bericht gekregen om over te schakelen naar de Canal+ app. Met een link die dus niet werkt in een niet-Nederlandse app/playstore.
  7. Echt niet. Dan zul je eerst voor een Nederlands IP nummer moeten zorgen, dan een Google account aanmaken voor die TV, dat account van een Nederlandse betaalmogelijkheid voorzien zodat dit account in de Nederlandse Playstore komt, en dan pas kun je de Nederlandse Canal+ app downloaden. Die app staat in geen enkele andere store, dan krijg je meestal de Franse Canal+ app.
  8. Waar komt die app vandaan dan? Als je die Benelux TV in het buitenland aan internet hangt, dan kan die TV echt geen Nederlandse C+ app vinden. NLZiet kun je echter wel overal op elke Smart TV downloaden en meteen een gratis kijkperiode starten.
  9. Juist in het buitenland heeft CanalDigitaal concurrentie van NLziet met beter beeld en een app die overal in de stores beschikbaar is, in tegenstelling tot de Canal+ app.
  10. In Frankrijk kun je 8 Gb symmetrisch internet krijgen voor maar €45,-/ maand. Heb je geen glasvezel, dan kun je internet van Starlink krijgen voor €40,-/ maand. Een Starlink schotel is onopvallend
  11. Ik heb die app geprobeerd, maar tekst aanpassen werkt juist voor geen meter. (bv. aanpassen van recepten voor de eigen hoeveelheden, niks illegaals 😉). Ik ben daarom overgeschakeld naar de officiële app. Natuurlijk geen duur abonnement waar je niet meer van af kunt komen, maar een oudere versie waarvan de licenties voor een habbekrats op internet kunnen worden gekocht. Zo heb ik het enorme bedrag van US$ 2,90 uitgegeven voor een licentie van Adobe Acrobat pro DC. Die werkt als een tierelier. Als je tekst wilt aanpassen, dan wordt zelfs automatisch het juiste lettertype geselecteerd. Kind kan de was doen. Nu moet ik alleen nog uitzoeken hoe ik de wachtwoordbeveiliging kan verwijderen van een document waarvan ik weliswaar het wachtwoord heb om die te mogen lezen, maar niet het administrateur wachtwoord...
  12. De kans is groot dat Max helemaal geen straf krijgt, maar dat juist Mohammed Ben Sulayem, die om de straf heeft gevraagd, een tik om de oren krijgt. Alle coureurs staan achter Verstappen en ook de Grand Prix Drivers Association staat achter Verstappen. Geen rijders, geen race. Maar niemand mist Sulayem.
  13. Starlink wacht op goedkeuring door de Turkse overheid. Zodra het Erdogan behaagd kun je direct overal in Turkije snel internet aanschaffen.
  14. CanalDigitaal/Canal+ moet ook nog flink aan de bak met hun marketing. Op nu.nl staat een heel artikel over de abonnementen 'zonder kabel', waarbij ze TV kijken zonder kabel abonnement bedoelen. Daar wordt wel NPO Start, NLZiet en zelfs Videoland genoemd om lineair te kunnen kijken, maar niet CanalDigitaal of Canal+. Terwijl de app van Canal+ en CanalDigitaal toch veruit het breedste aanbod aan Nederlandse TV zenders geeft, inclusief de sportzenders. Logisch dat ze langzaam van satelliet afscheid nemen, maar zorg dan wel voor brede bekendheid met je alternatief.
  15. De Canarische eilanden verliezen ontvangst, maar dat wordt gecompenseerd door al die Nederlanders in IJsland en het oosten van Groenland die voortaan met een 60 cm schotel naar CanalDigitaal kunnen kijken.😉
  16. Ik denk dat Canal+ aan het voorsorteren is op het stoppen van Viaplay. Als de resultaten van Viaplay tegen blijven vallen kan Canal+ deze zender wijzigen in Canal+ sport en de zo de sportrechten verzilveren. Idem voor de Nordic landen. De filmrechten kunnen ze simpel toevoegen aan het huidige Canal+ aanbod. Samen met de investeerder PPF group bezit Vivendi/ Canal+ 60% van de aandelen Viaplay en bestuurt feitelijk Viaplay. Als Viaplay een bodemloze put blijft zal de grootaandeelhouder de stekker er uit trekken. Gezien de prijzen die Canal+ in Frankrijk rekent voor de abonnementen lijkt me dat overigens slecht nieuws.
  17. Je weet toch hoe het werkt? Als je niet betaalt, ben jij het product. Je betaalt met je data, je gegevens en door verplicht reclame te kijken. Apps als Freetube voorkomen dat, maar die zitten weer niet in de appstore, en sideloaden geeft ook risico's.
  18. Als je niet rechtstreeks geld overmaakt, dan betaal je door reclame te kijken. Net als bij andere commerciële TV zenders.
  19. Ja, maar YouTube is niet gratis. Betalen of reclame kijken.
  20. zeeteefje

    Nieuws bij NPO TV

    Hij heeft het eigenlijk over de nieuwsvoorziening, en daar heeft hij zeker een punt. Frankrijk heeft bv maar liefst vier stuks 24/7 nieuws zenders, een zakelijke nieuws zender en zelfs enkele commerciële lokale nieuws zenders. Nu heeft Frankrijk wel meer inwoners, maar met bijna 70 miljoen Fransen tegen 18 miljoen Nederlanders zou het toch gemakkelijk mogelijk moeten zijn om ook in Nederland minimaal één 24/7 publieke nieuwszender in de lucht te houden, en die is er niet. Je vraagt je af waar al dat geld blijft.
  21. Dat zijn andere camera's dan de 180 graden camera's. De 180 graden camera's worden op afstand bediend en kunnen 180 graden draaien. Die beelden zijn echter (nog-) niet live beschikbaar. Die gebruiken ze om bv een inhaalactie volledig in beeld te brengen: vanaf het naderen van achteren, er naast rijden totdat de inhalende auto er voor zit beweegt de camera mee: 180 graden.
  22. Volgens mij is F1TV pro de enige legale streaming aanbieder die de F1 in 1080p50 en H265 aanbiedt bij 6Mb/s. Ik hoop dat ze snel naar native 4k gaan, maar dit HD beeld is van prima kwaliteit. Beter dan H264 via satelliet.
  23. Nee, dat is 'm. Maar dus (nog-) niet beschikbaar op Android TV. Wel op Android voor draagbare devices.
  24. De NASA app is niet beschikbaar op Android TV, dus niet meer op het grote scherm te zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...