Ga naar inhoud


Mimisiku

V.I.P.
  • Items

    9435
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    63

Alles dat geplaatst werd door Mimisiku

  1. Ik heb nog een oude maar nauwelijks gebruikte Pace 7141 ontvanger. Gecertificeerd. Feitelijk alleen gebruikt als er een firmware update was. Ding kab feitelijk niets anders dan 'kijken naar'. Werkt uitsluitend met losse kaart.
  2. Er zijn satellietkaarten voor in de PC. Ook met CI support. Hiermee zou je via je PC ook kunnen opnemen. Met een losse decoder kan je via het netwerk ook de boel op je PC archiveren.
  3. Als je met de huidige situatie tevreden bent is er geen reden om dat nu anders te doen. Echter een - technische - kanttekening: Een CI module kan slechts 1 kanaal tegelijk decoderen. (Eigenlijk 2 maar met die beperking dat beide kanalen op dezelfde transponder worden uitgezonden). Middels een (luxe) ontvanger met 2 tuners (of meer) én de Canal Digitaal kaart in de interne sleuf van betreffende ontvanger heb je dan volledige vrijheid betreffende de opnames... Kanttekening 2: Een aantal kanalen worden in Nagra uitgezonden. De CI kan deze kanalen decoderen, maar de meeste softcams niet (tenzij je over unieke sleutels beschikt) DreamWorks, InPlus ,Mezzo en een aantal ehhh natuurzenders doen het dan niet! Ook al heb je daar een abonnement op.
  4. Canal Digitaal wil op den duur compleet verdwijnen van de satelliet en overgaan op IPTV. Internet verbindingen in de EU worden steeds sneller, snel genoeg voor de Canal+ App. Die trend is al jaren geleden ingezet.. Dat kantelpunt komt steeds dichterbij..
  5. Straks helemaal geen fatsoenlijke E2 ontvangers meer. Allemaal aan de IPTV..
  6. Waarschijnlijk een 2:1 ringkerntrafo dus van 230 naar 115V. Ideaal zijn die dingen niet. De meeste 110V apparaten verwachten buiten de 110V ook nog eens 60 Hz i.p.v. onze 50 Hz.. De solderen aan de 115V kant ziet er op zijn zachtst amateuristisch uit. Grote kale delen zonder krimpkous.. En wat @ceesv al zegt. Levensgevaarlijke spanning. Weg blijven als je daar niet in geschoold bent..
  7. Dan is de XP1000 nu gepromoveerd naar een XP0000 en kan die de klikt in...
  8. Mimisiku

    Delta kaart in OSCAM

    Er staat een delay in van 10 sec. standaard
  9. Tegenwoordig allemaal betaal software. Heb WinRar ooit gekocht. Is helemaal niet duur...
  10. En dan kan de batterij van het Security Board ook nog leeg zijn! Dan krijg je alleen een bootlogo en verder niks meer. Dan kan die zeker de kliko in.
  11. Er is een bootloader geweest voor de originele MaxDigital XP1000. Deze schakelde de XP1000 naar 751Mhz (was standaard 500Mhz). Je kunt de firmware proberen te flashen via USB.
  12. Ook even bij VTi/Timer de controle op schijfruimte UITvinken. Bij gebruik van SSD berekent die de vrije ruimte incorrect! Bij opnames krijg je dan steevast 'recording failed- insufficient space'
  13. En een aantal zenders werken niet meer in Seca mode. DreamWorks, Mezzo, ducktv, een deel van het 'roze genre'. Ondanks of je daar een abo op hebt..
  14. Heb me rot gezocht maar niet gevonden in Dream Elite.. Zal me vergist hebben met de image. Heb er ook een aantal in de flash. Dreamboxen zitten allemaal in de doos en in de 'hobby' kast. Het merk bestaat inmiddels niet meer.
  15. Mimisiku

    Delta kaart in OSCAM

    Je had de kaart de verkeerde sleuf toegewezen?
  16. Even afgaande van het feit dat legaal gekeken wordt met een eigen kaart en niet via een share het volgende: Met een softcam werkt de CD kaart prima in een dreambox. Geen idee over welke dreambox het hier gaat maar net de juiste config werkt dat stabiel. Op de nieuwere dreamboxen gaat streamen ook wel, maar de oude DM800, DM8000, DM7020 wordt dat niets...
  17. Inderdeed. Komt (zeer) vaak voor bij die duoLNB's....
  18. 2 voor de hand liggende problemen. Defecte LNB of defecte tuner. Uiteraard ervan uitgaande dat de bekabeling zelf nog in orde is! Het makkelijkst is het testen met een known-good ontvanger..
  19. Kijk eens aan... Opgelost
  20. Odido business..."Wij hebben wat voor U...Always Offline voor €35 (korting voor 6 maanden)
  21. Ja, langskomen in Haarlem 😀... Of de box opsturen. Is nog wel op te lossen. Ik heb de noodzakelijke kabels en software... Die Checksum test faalt omdat niet iedere USB hub de noodzakelijke CTS/DSR signalen niet (goed) verwerkt worden.. Anderszins kun je gaan kijken naar een andere ontvanger. Alles is nu sneller met veel meer geheugen dan die oude krat...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...