Ga naar inhoud


BrunoVP

Lid
  • Items

    475
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan
  • Locatie:
    Malderen - Londerzeel
  • Interesses
    Siemens Logo!8, muziek (maar niet commercieel)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BrunoVP's prestaties

  1. Mens, mens, mens. Tja, tegenwoordig moet men ergens al gaan genderneutraal zijn. Mischien ergens over het hoofd gezien. Maar wat wil ik met die motor bereiken. Eenvoudig: enkel muziek met beellekens (video) er bij. Welke taal? Maakt niet uit. Vandaar mijn aangepaste xml. Nutteloze ballast er uit. En best mogelijk dat er nog zullen volgen. En voor mij hoeft het echt niet op 1 uur geklaard te zijn. Heb meer dan tijd zat.
  2. Dat willen bereiken met die schotel. Lang over nagedacht. Besluit staat vast. Enkel nog muziek met video beelden. MTV is niet meer wat het in begin was. Het zal wel effe werk zijn om die alle FTA's op te lijsten. Maar kom heb tijd zat. En het steekt niet meer op een dag. Tot zover satelliet. Maar ik dacht dat ik in het verleden een ergens iets had gelezen over een aantal andere mogelijkheden. Ik heb een abonnement op Amazon Prime. Is dus wel via internet. Als dat met de VU+ ook moest kunnen, zou te mooi om waar te zijn. Maar dit hoort nu niet in dit topic. Is voor ergens anders.
  3. Nogmaals. Ik dacht niet dat ik het ooit over een subform had. "Was Engelstalig". Maar ja. Jij bent een Hollander en ik niet. Onze schrijfwijze zal te verschillend zijn. Of de manier van lezen. Kan ook. Vandaar de onnodige misverstanden. Doei. Dat zeggen jullie toch. Bij ons is het: tot de volgende.
  4. Ik heb het niet over een subform. Was Engelstalig. En ik schrijf expres WAS. Ik doe geen moeite meer. En een beetje opletten met beledigingen graag.
  5. Weet je? Om toegang te kunnen krijgen tot dit forum zou ik een topic moeten lezen. Heb ik geen probleem mee. Maar laat het nu echt zijn dat als ik met die muis over het zowat hele scherm beweeg er echt niets gebeurd. Ja, helemaal onderaan. Dan zie ik een handje verschijnen. Maar niet op die topic . En daar blijft het bij. Mails om het probleem op te lossen, worden niet beantwoord. Maar vraag me niet meer welk forum juist. Te lang geleden. En geen verdere pogingen meer ondernomen.
  6. Die paarden laat ik wel nog even effe op stal. Ik wens ergens hier een meer dan eenvoudig boeltje klaar te stomen voor GEMOTORISEERDE schotels. Sorry voor de hoofdletters. Een eerdere berekening zou mij ongeveer 33 sat's geven. Maar hier moet nog dan het kaf van het koren gescheiden worden. En laat dat nu het moeilijke wezen. Ik zie het voorlopig nog niet. Vandaar mijn vraag om hulp. Moeilijk?
  7. "de dishpointer APP op je telefoon"? Heb het echt gehad met die smartfeune. Refereniepunt meer dan 60 meter ver om op te mikken? Nou moe, staat al redelijk goed die schotel. Begrijp mij nou niet fout. Ik wil ergens hier gemotoriseerde systemen aanhalen. 1 LNB. Skew gaat auto mee (of niet?). "daarnaast is dreamset.exe net zo intuitief als dreamboxedit.exe of elke andere settingseditor en hoort dit helemaal niet thuis in het Vu+ subforum" Daarom dat dat ik nu schrijf dat dit ergens voor mij een vorm van nachtmerrie is. "niet thuis in het Vu+ subforum"? En dikke weet. Heb verdomme geen toegang tot dat forum. Doe dit, doe dat. Lees eerst dit. En dan is het voor mij afgelopen. Ok,ok,ok, ok. Sorry voor het repitieve. NO ACCESS. Dank u wel. Kunnen voor mij de boom in nu. Maar om terug te komen op mijn idee. Ik heb meer dan tijd zat. Ik ben in de mogelijkheid om een meer dan bruikbare *.xml te maken. Zeker voor dit deel van Europa. Nogmaals voor motor systemen! Is daar iets verkeerd aan?
  8. Ik ga trachten om mij beter te verduidelijken. Momenteel zijn DreamSet 2.4.13 en (dreambox) VU+ Uno 4K SE nachtmerries. Maar ik doe een poging om er niet echt wakker van te blijven. Nogmaals, tot vervelens toe, mijn schotel kan vrij 140° (of is het 150°) draaien. Mechanisch geen opstakels. Optisch ( vrij zicht) weet ik nog niet. Pricipieel zou ik 99 satellieten KUNNEN ontvangen. Maar is niet zo. Uiteindelijk zouden er een 33 tal overblijven. En dan nog. Momenteel gaat het er mij niet meer om, wat ik echt wil ontvangen. Dat is voor een latere droom. Waar ik nu ergens naar toe wil, is een KingOfSat.xml samen te stellen voor ons hier op de locatie 51N en 4E. En een iets ruimer moet ook kunnen. Ik ben eerlijk. Ik zie door het bos de bomen niet meer. Welke sat's kunnen er uit? Welke kan ik toevoegen. BulgariaSat is al een voorbeeld. Nuttig of niet laat ik in het midden. Alle reacties zijn meer dan welkom. Ik heb tijd zat om iets te kunnen en willen bij te dragen.
  9. Ik zit met een vraag. In die Dreamset staan volgende satellieten: </sat> <sat name="Eurobird 4A (4.1°E)" flags="1" position="41" url="http://en.kingofsat.net/freqs.php?&pos=4.1E&standard=Digital&ordre=freq&filtre=no&aff=list"> </sat> <sat name="Eutelsat 4A (3.3°E)" flags="1" position="33" url="http://en.kingofsat.net/freqs.php?&pos=3.3E&standard=Digital&ordre=freq&filtre=no&aff=list"> </sat> Beide staan zo in de originele .xml. Evenwel in de lijst van https://nl.kingofsat.net/satellites.php ( welke bijna dagelijks word bijgehouden) is hier geen spoor van te vinden. Maar bij verder opzoekwerk is deze zoals ik. Status: retired (bron:https://www.satbeams.com/satellites?id=2235
  10. Ben ik koppig? JA. Geef ik op? NEE. Ik ben er ergens in geslaagd om "KingOfSat.xml" te wijzigen. Eerst en vooral klopten de Sat namen niet overal. De nodige aanpassingen kunnen maken. Is gelukt. Dan een probeersel. Zelf een ontbrekende Sat toevoegen. BulgariaSat op 1.9E. Ik sta er versteld van. Het is nog gelukt ook. Bijgevoegd mijn aangepaste KingOfSat. Is zeker voor wijzigingen vatbaar. Wijzig .txt naar .xml. en zie het resultaat. KingOfSat .txt
  11. Ben ik ergens lang geleden die optie ook tegen gekomen. Maar was enkel sat per sat. Meerdere sat gelijktijdig ging blijkbaar niet.
  12. Dat is de uiteindelijke bedoeling voor mij. Het zou wel makkelijker geweest zijn moesten de SID's in oplopende volgorde kunnen staan. Doordat ik over meerdere PC schermen beschik, is het heel makkelijk om in het ene KingofSat te plaatsen en daarnaast DreamSet. Zal nu iets meer scroll werk worden. Bluts met de buil dan maar. Rest mij nog enkel uit die 99 satellieten welke ik zou kunnen ontvangen, die bruikbare te selecteren.
  13. Dat is dus het voordeel van meerdere schijven in de computer te hebben. Gans de boel gekopieerd. En vandaaruit nog kunnen opstarten ook. Aanpassen url lukt heel mooi. Met het gewenste resultaat. Krijg dus die FTA's te zien. Enkel de SID staan niet echt in oplopende volgorde. Maar kan ik wel mee leven. De zelfde truc zou ik ook kunnen toepassen met "satellites.xml". Die aanpassingen zullen wel niet op 1 2 3 gedaan zijn. Verwijderen is gewoon de betreffende sat deleten. Bijvoegen zal dan wel wat meer typwerk zijn.
  14. Daar wil ik best inkomen. Zoals ik eerder schreef "niet alle zijn bruikbaar". Maar wat ik dan niet snap of begrijp, is dat ik ooit Bulgarsat op 1.9°E heb ontvangen. En dit zonder dreamset. Staat ook niet in de lijst. Gewoon door een stom toeval tijdens mijn poging om naar 4.8° te richten.
  15. Jij bent een man naar mijn hart. Toch 1 iemand die ergens mijn frustratie wilt begrijpen. Boeketten volgens Satelliet indelen was mij ook als ergens opgekomen om te gebruiken. Volgens een ruwe berekening zou ik in staat moeten zijn om net geen 100 satellieten te kunnen ontvangen. En ik zal de laatste zijn om te willen beweren dat deze allemaal bruikbaar zijn. Voorlopig behelp ik mij met DreamSet. Maar dan kom ik tot de volgende vaststelling. Je weet wel. Nieuw > en dan de bijhorende rest. Starten met de keuze van de ontvangen satellieten. Vinkje aan of uit. Toch simpel nietwaar? En nu komt de aap uit de mouw. 70 mogelijke keuzes. Waarvan er 33 bij zijn die niks opbrengen. Geen TV of Radio. Waarom staan die 33 dan eigenlijk in die lijst? Nu ja die lijst is ook al bejaard. Dus nu op zoek naar een betere editor die die onhebbelijkheden niet heeft. En Sorry google is hierin niet echt mijn beste vriend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...