Ga naar inhoud


DigisatBelgium

Lid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Limburg, België
  • Interesses
    SAT TV, Multimedia, IPTV, APPTV

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DigisatBelgium's prestaties

  1. Heb weinig keuze dus zal meer moeten betalen, aangezien Belgische providers geen Nederlandse zenders doorgeven
  2. Vanaf Juli 2024 komt er nog eens 2 euro per maand bij...😮‍💨
  3. Ik werk al 6 jaar nu met iMac en qua stabiliteit en snelheid is Apple duidelijk beter dan Windows. Ik heb ook nog een laptop met Windows 11: het werkt wel maar veel te druk allemaal, teveel menu's, opties, veel dingen die op de achtergrond draaien die je niet nodig hebt. Ook vaak vervelende updates van Windows en onstabiel. Moest ik kiezen dan blijf ik toch bij OS iMac 🙂
  4. In Belgie is het nog erger hoor: VTM heeft 6 zenders met allemaal zeer oude "brol" uit de jaren 80 en 90. Films van 40 jaar oud enz...ik vind de RTL zenders via Satelliet dan nog veel beter. In Belgie hebben al meer dan 1,2 miljoen mensen hun TV abonnement stopgezet en streamen nu enkel nog en meestal gratis! Streamen zal volgens mij ook de toekomst worden: met duizend keer zappen heb je nog niets gezien! En bovendien hebben "illegale" IPTV aanbieders een pak meer klanten dan voordien. Het wordt toch niet gecontroleerd! * SAT TV sedert 1994 * ABO CanalDigitaal (Belgie)
  5. Hangt allemaal van jezelf al wat je allemaal wenst of niet wenst... Ik heb 4G internet (Orange Flybox 4G) en betaal 28 euro/maand TV Kijk ik zo goed als gratis via Satelliet DUS het kan veel goedkoper!
  6. Een zender waar niets op te zien was 🙂
  7. Verenigd Europa maar dan wel met televisiegrenzen? Als CanalDigitaal/Canal+ geen Belgische kijkers meer wil zullen veel abonnementen ook stopgezet worden en minder inkomsten. Bovendien gaat er dan op illegale wijze verdergekeken worden zonder 1 cent te betalen! Alles hangt af van de aanbieder. In Nederland mag er trouwens ook niet gekeken worden naar de Vlaamse commerciële zenders zoals vtm. Toch kan dat ook via Satelliet of IPTV. Maar ok, we gaan toch (hopelijk) de klok niet 30 jaar terugdraaien?
  8. Allemaal wat dubbelzinnig: Je hebt bijvoorbeeld een abonnement bij Canal Digitaal. Je kan dan ook kijken via de Canal+APP maar niet inloggen als klant bij Canal+, enkel via CanalDigitaal.nl... Je kan in het buitenland kijken via Satelliet en de gekoppelde CanalDigitaal APP / Canal+APP maar enkel een APP abonnement is dan weer niet mogelijk in het buitenland (bv Belgie) als je geen Nederlands adres hebt. enz. enz... Er zou wat duidelijkheid moeten komen of veel mensen gaan anders naar het illegale IPTV...
  9. Gebruik je de Canal Digitaal TV App al? Deze werkt binnenkort niet meer. Download de CANAL+ app nu in jouw appstore en log in met je Canal Digitaal inloggegevens.
  10. Heeft Telenet TV nog wel een toekomst? Al 50 jaar dezelfde zenders en nog niet van de prijzen gesproken! Iedereen kijkt toch gratis via APP of IPTV of satelliet 🙂
  11. Ik ben abonnee bij CanalDigitaal (vanuit Belgie), had ook enkel een testbeeld tijdens de wedstrijd. Bij Tv Vlaanderen zou dat inderdaad niet mogen!
  12. Ook meer abonnementsgeld voor het "Riant" pakket? * SAT TV sedert 1994 (Astra19+23) * ABO CanalDigitaal Riant
  13. Tja België is een groot probleem altijd geweest voor satelliet-markt om volgende redenen: - 100% is bekabeld in België zowel coax of glasvezel / telefoonlijn - In het verleden hebben ze al eens aanbieders geweigerd in België zoals Multichoice die vertrekken moest naar Afrika - De (Vlaamse) overheid moeit zich teveel met de de media: Alles was in handen van 1 aanbieder (Telenet) en satelliet-ontvangst werd de kop in gedrukt. Ik hoop inderdaad dat streamingsdiensten niet "verboden" gaan worden en op die manier toch alles kunnen blijven bekijken. Je weet nooit met de "Censuur" van de Overheid.
  14. IK kan gewoon inloggen met mijn bestaand CanalDigitaal Profiel (Abonnement "Riant"/basis) en kan zowel inloggen bij CanalDigitaal.nl als Canalplus.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...