Ga naar inhoud


segroeg

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

segroeg's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik heb een herinnering ontvangen. Ik ben nog steeds zoekende. Maar niet meer naar hetzelfde euvel. Ik heb gemerkt dat alle software verdwenen is. Ik zit momenteel in een drukke periode en heb weinig tijd om uit te zoeken... Ik laat wel iets weten zodra er iets te melden is. In elk geval bedankt voor de hulp.
  2. segroeg

    tunerconfiguratie ?

    Tuner A:Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X) slot 1 / FBC in 1 / Diseqc A/B/C/D Satellieten: 19.2E KU-band Astra 1KR/1L/1M/1N, 23.5E Astra 3b --------------------------------------- Tuner B:Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X) slot 2 / FBC in 2 / Diseqc A/B/C/D Satellieten: 13.0E,19.2E.23,5E ---------------------------------------- TunerC::Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X) FCB automatisch Doorlussen Inactief Slot1 / FBC virtueel 1 --------------------------------------- Tuner D Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X) FCB automatisch Doorlussen Inactief Slot 1 / FBC virtueel 2 ---------------------------------------- TUNER E:Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X) FCB automatisch Doorlussen Inactief Slot 1 / FBC virtueel 3 --------------------------------------------------- TUNER F:Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X) FCB automatisch Doorlussen Inactief Slot 1 / FBC virtueel 4 --------------------------------------------------- TUNER G:Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X) FCB automatisch Doorlussen Inactief Slot 1 / FBC virtueel 5 ------------------------------------------- TUNER H:Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X) FCB automatisch Doorlussen Inactief Slot 1 / FBC virtueel 6 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu het probleem vertellen. Op sommige momenten wil ik tv openen en heb ik NIETS. Ik ben op dat moment opnames aan het nemen op 2 kanalen en ik denk dat dat de reden is. Als ik wil kijken moet ik een opname stoppen. Heeft dat iets te maken met de tunerconfiguratie? en hoe kan ik meer tuner activeren?
  3. Een kennis heeft mijn ontvanger mee genomen en bij iemand ergens in Wichelen of Schellebelle achter gelaten en die persoon (onbekend) heeft de ontvanger in een dusdanige toestand gebracht, dat hij opnieuw te gebruiken is. Inderdaad, dat is het scherm dat ik vroeger ook had. Deze pagina zou ik terug willen zien, maar... Ik heb nog een vraag: Wat is het verschil tussen MODES 2160p en 2160p30
  4. Ik ben terecht gekomen bij een """amateur""" die er blijkbaar veel van weet. Die heeft mijn VU+ in orde gezet met één zaak die nog niet juist zit. En dat weet hij ook niet. De volgende werkwijze stippelt de gang naar Audio/video. 1 Menu 2 instellingen 3 Systeem 4 Audio/video 5 A/V instellingen En daar had ik in het verleden een gans scherm aan instellingen en nu is dat 7 lijnen: 1 VIdeouitgang HDMI 2 Modus (resolutie van het beeldscherm) 1080I 3 Herhaal frequentie auto (50Hz/60Hz/24Hz) 4 Toon 4;3 materiaal als pilarbox 5 Toon >16;9 materiaal als Letterbox En dan staat er 6 OSD transparantie volledig witte band 7 Scater scherpte ongeveer helve witte band. DAARMEE IS ALLES GESCHREVEN, over de geluidsinstellingen is niets terug te vinden. Hoe of waar kan ik die terugvinden???
  5. Ik wou enkel bevestigen dat de ultimo uit actieve dienst genomen is en ik heb mij niet gerealiseerd heb dat de rest als reclame dient, waarvoor sorry.
  6. Ik ben nu wel degelijk aan het uitkijken naar een nieuwe en ik zou graag iets meer te weten komen over: DM900RC20 S2XMS . Heeft iemand ondervinding met dit toestel.
  7. Ik ben gisteren naar een andere ontvanger gaan uitkijken, maar ik werd aangemaand om eerst iets anders te doen. De uitbater raadde mij aan om eerst een "totale scratch" van de ontvanger te doen, maagdelijke toestand en van daaruit te opnieuw te installeren. ik heb de ontvanger daar achter gelaten... Vandaag is de winkel gesloten, morgen wordt er aan gewerkt. Ik laat zeker nog iets weten.
  8. Raar, maar waar, gisteravond van het ene moment op het andere, alweer dezelfde klank problemen. Vandaag wordt de ontvanger definitief buiten gebruik gesteld. Ander en beter.
  9. Het is moeilijk maar het is de realiteit. Mijn duim is niet dik genoeg om het er uit te zuigen.
  10. De ontvanger en de tv zijn steeds verbonden geweest met een Monster Black platinum Ultimate High Speed HDMI. Ik had op een bepaald moment en probleem met de instellingen van de ontvanger, n.L. er was een deel van de A/V instellingen verdwenen. De gegevens die betrekking hebben op klank zijn verdwenen. Dus moest ik die proberen terug te vinden. Daarom heb ik de TV en de ontvanger vanaf 0 herstart (fabrieksinstellingen) OPENPLI9 herladen. Maar dat veranderde niets aan die instellingen die verdwenen zijn. Hoe kan ik de instellingen terug completeren? Maar de klank is er terug zoals het hoort, met 25 à 30 is die nu ingesteld. Maar er is een nieuw iets: namelijk dat er slechts één van de twee AB-s nodig is om de beide toestellen te beheren. Daardoor kan ik niet zien hoe hoog de ontvanger is ingesteld, wel de tv. Dat zou ik graag terugzien, Mijn gezaag is bijna gedaan, hoop ik. Het is een moeilijke bevalling geweest. Bedankt voor jullie bereidwillige medewerking. Nu nog de instelling voor de reclame aanpassen en ook dat wordt een opdracht...
  11. Nog even zeggen dat mijn geluid blijkbaar in orde is maat toch nog iets anders dat ik morgen ga vertellen. Het is zo dat mijn geluid op 30 staat Dus...
  12. Ik gebruik OPENPLI, Even A/V instellingen bekijken voor HDMI. Voor wat het waard is??? HDMI kleurruimte EDIT(auto) HDMI kleurdiepte auto Automatisch volume HDMI 3D surround HDMI 3D surround luidsprekerpositie Centreer
  13. Dat plaatje willen we ook van @segroeg zien... gewoon een screenshot in het webinterface van de receiver maken. Basics Ik ben dat ergens tegen gekomen en ook voor alle zenders hetzelfde gezet, want vooral de nederlandse zenders waren nogal luid. Ik weet niet hoe ik zoiets klaar moet spelen.
  14. Om geen misverstand te hebben: De AB van de ontvanger staat minstens 1 lijntje in oranje en de ab van de tv staat op 80. Ik mag dan ook schrijven dat ze allebei heel hoog ingezet zijn. Nu nog dit. De kracht van een ketting is de kracht van de zwakste schakel, toch. Ik heb eens gaan kijken en morgen ga ik aan nieuwe hdmi kabel halen en direct een MONSTER HDMI BLACK PLATINUM 1.5M. Je kan nooit weten dat mijn kabel reeds van de ouderdom weet. Ik laat iets weten.
  15. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan. Waar vind ik dat en kan dat selectief?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...