Ga naar inhoud


jaap12

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jaap12's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik las op totaaltv.nl dit : Een nieuwe stap dichter bij de volledige overstap naar bruikleendecoder en CI+ module met inwendige smartcard bij Canal Digitaal. Wat wordt hier bedoeld.. Volledige overstap naar bruikleendecoder en ci+ module met inwendige smartcard.. ? Gaan we allemaal over op een bruikleendecoder ? En wat is het verschil tussen de "witte" guard 3.5 CI+ module en de CAM-803.. In denk dat de 803 een geintegreerde smartcard heeft die dus niet eruit kan/gewisseld kan worden. Maar ik las ook dat die 803 '' uitzending gemist" heeft !?? Hoe dan ? Deze interactieve ontvanger zorgt voor superscherpe UHD beeldkwaliteit en biedt toegang tot de film-catalogus, live pauzeren, opnemen en terugspoelen. In combinatie met een volledig nieuw M7 interactief platform krijgt de Canal Digitaal klant toegang tot: TVOD SVOD Uitzending gemist Uitgebreide EPG Bediening via smartphone (nog niet beschikbaar) Interactiviteit vanaf 3 Mbit internetverbinding Nieuw coderingssysteem: Nagra CAK8 codering De smartcard is gekoppeld met de decoder/CI+ module De smartcard is niet uitwisselbaar met een andere ontvanger of CI+ module Geen gebruik losse smartcards of losse decoders zonder CI+ meer mogelijk
  2. Canal Digitaal heeft dealers geïnformeerd dat de productie van de witte 3.5 CI+ module is gestopt. Dit is de enige door Canal Digitaal goedgekeurde module om in combinatie met een smartcard naar gecodeerde zenders te kijken. “Wij verwachten binnenkort door onze voorraad heen te zijn. Dit betekent dat wij vanaf dat moment geen nieuwe modules meer kunnen leveren aan groothandels, dus hun voorraad is eindig”, aldus Timmer. Smartcard Gelijktijdig is Canal Digitaal bij door de voorraad nog beschikbare smartcards. Deze zijn overigens officieel niet meer te koop en worden alleen nog gebruikt ter vervanging van defecte geactiveerde smartcards. Zowel de witte 3.5 CI+ module als smartcard worden blijvend door Canal Digitaal ondersteund. Dit betekent dat ook het kijken naar gecodeerde smartcards met module en smartcard door Canal Digitaal blijft worden ondersteund. Alleen als modules of smartcards defect gaan en de voorraad voor vervanging op is, wordt als vervanging een CI+ module met geïntegreerde smartcard of een bruikleendecoder met geïntegreerde smartcards door Canal Digitaal geleverd.
  3. Ik kwam vanavond toevallig tot de ontdekking dat ik de porno zenders in de canal+ app niet meer kan zien. Er komt tekst dat deze zenders allen via desktop of decoder of tv,. ik weet het niet meer wat er stond kan zien.. Raar want ik kon ze altijd gewoon op deze tv zien via de app.. Wat kan er veranderd zijn.. Al een poos geleden is er een android update geweest. Ik weet niet of ik sinds die tijd op deze zenders via de app op die zenders geweest ben. Wat kan er spelen ?? Wie kan er iets over zeggen.
  4. Philips oled 855 (uit 2020 denk ik,.) android
  5. Bij mij start de canal+ app steeds op met geluid op 0 gezet.. Elke keer weer... Iemand anders ook ! Moet hem dus steeds omhoog zetten. Kan dit ook veranderd worden ?
  6. Waar zie je dat het 25fps is ? En, ik heb een philips oled en ik heb ook bij voetbal dat niet optimale motion bij voetbal.. Ik zie in de app zelf niet waar ik dat fps kan zien en de tv doet het ook niet denk ik..
  7. Ja, heb het ook opgemerkt.. Nu je het zegt weet ik het zeker. Is er iets bekend of we ook andere verschillen hebben of krijgen ? Wij zijn satelliet-kijkers en hebben dus deze app erbij waar ik zelf moet kijken omdat ik bij mijn eigen tv geen kaartje heb (slechts 3 kaartjes o 1 abonnement).
  8. Ik zie vandaag dat op de ene tv bbc news op 82 zit (was altijd zo) en op de andere 2 tv's op 83 ? Is er iets veranderd bij canal digitaal ? Ik kijk via satelliet en via app ?
  9. Wij zijn sinds dit jaar plotseling ook espn kwijt geraakt op de extra kaarten.
  10. hier ook niet meer op extra kaart.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...