Ga naar inhoud


zonneschijn

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Locatie:
    Dordrecht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

zonneschijn's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Bedankt Cees V . ik ga de nodige maatregelen treffen. iedereen dank voor het meedenken.
  2. Bedankt voor de tip. Ik ga dit uitvoeren en kom hier nog op terug !
  3. Dat is altijd de beste optie , maar............................... het beeld op de monitor is niet te zien ;en ik kan ook niet met de afstandsbediening , die hierbij hoort, de monitor tot leven wekken. Ik ben met jou van mening , dat het wellicht toch een hdmi ingangs probleem zou kunnen zijn van de monitor.
  4. De satellietontvanger is een AMIKO His 4300 . Op de monitor zijn 2 HDMI aansluitingen : één "gewone " en één HDMI -ARC.k heb twee verscillende HDMI kabels apart aan de twee genoemde aansluitingen aangesloten maar beide hdmi kabels , zowel aan de "gewone""als aan de " HDMI -arc " geen beeld. Als ik geen beeld krijg, kan ik helaas ook niet kijken , of mijn satelliettuner de juiste weergave setting geeft! Mogelijk ligt het toch misschien aan de HDMI ingangen van de monitor , maar het zou dan wel vreemd zijn, dat beide HDMI poorten defect zouden zijn. Ik had nog een andere satelliettuner vastgemaakt , maar ook die geeft geen beeld.
  5. Ik heb een satelliet box met een hdmi kabel . Ik kan de instellingen op mijn satellietbox uiteraard niet zien , omdat ik, zoals ik schreef , geen beeld heb op mijn monitor . Het wisselen van HDMI kabel heeft ook geen succes gehad .
  6. Het gaat om een LG My View Smart 32SR50F-W-FullHD Smart Monitor-WebOS-Smart TV -Wi-Fi 32 inch. Het beeld verschijnt donker aan de linkerkant en is niet te zien ,alleen een wereldbol rechter kant die wel enigszins vaag zichtbaar is . Er zijn ook geen andere geen andere kanalen. Ik kan dus ook niet bij mijn monitor komen
  7. Het gaat om een LG My View Smart 32SR50F-W-FullHD Smart Monitor-WebOS-Smart TV -Wi-Fi 32 inch. Het beeld verschijnt donker aan de linkerkant en is niet te zien ,alleen een wereldbol rechter kant die wel enigszins vaag zichtbaar is . Er zijn ook geen andere geen andere kanalen.
  8. Tsa , wat moet ik hier nu mee met een dergelijk antwoord ? Is mijn vraagstelling soms te ingewikkeld ?
  9. Ik probeer via mijn satelliettuner de satellietsignalen weer te geven op mijn monitor 32 inch . Dit lukt niet echt. Er zijn wel 2 HDMI aansluitingen , maar het beeld is heel vaag en niet te zien . Een vrouwenstem in het donkere van de monitor spreekt razendsnel en is niet te volgen en het beeld is maar half te zien. Het is een nieuwe monitor en de satelliettuner werkt naar behoren. Is deze monitor niet geschikt voor satllietweergave. ? Wie kan mij duidelijk verschaffen ?
  10. Hartelijk dank voor de gegevens Sprietje ! Op korte termijn ga ik hiermede aan de slag ,
  11. Beste Sprietje Als je tijd hebt , zou jij voor mij eens willen bekijken hoe ik de navolgende lnb's zou moeten afstellen op een Triax 100 voor Dordrecht ( 51.8 N - 4.7 O ) Ik heb een triax rail met 2 groeven, waarvan de schroef in de bovenste rail zit . De lnb houders zijn nog van het oude Triax type, met de schroef aan de onderzijde. De 4 lnb 's zijn van Inverto PLL . Het gaat om de navolgende satellieten : Thor ( 0,8 W , Eutelsat 4 ( 4.9 ) , Eutelsat 9 (9.0 ) en Hotbird ( 13 O ). Alvast hartelijk dank voor de moeite .
  12. Bedankt voor jullie reacties . Dan zal het met een Triax 80 of Triax 100 wel niet lukken . Maar het vreemde is, dat ik in het verleden op 62 oost wel de toenmalige zenders Prima TV en Kiss TV heb kunen ontvangen .
  13. Hallo , Zijn er nog hier in Nederland transponders op Intelsat 39 62 oost , die te ontvangen zijn ?. De meeste transponders zijn van deze satelliet op het Midden Oosten gericht, maar blijkbaar is er ook een footprint van intelsat 39 , die op west europa is gericht ; als dat zo is , moet er toch iets te ontvangen zijn? Ik heb een Triax 80 .
  14. Geen probleem , mijn locatie is 51.8 Noord en 4.7 Oost , hoofdstad van de Drechtsteden , Dordrecht. Voor de goede orde.........dus voor de Triax 100
  15. Ja, die combinatie had ik inderdaad al eens geprobeerd met de Triax 80. Ik heb nog een Triax 100 ; ik ga mijn configuratie aanpassen, zodat ik met de triax 100 39-42-45 Oost kan ontvangen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...