Ga naar inhoud


Racer009

Lid
  • Items

    85
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Boortmeerbeek

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Racer009's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (3/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ah ok dacht het, dus horizontaal bewegen 🙂
  2. Dank je. Om de verticale as bewegen snap ik niet goed, de muurbeugel?
  3. Ik heb deze week een andere satfinder aangekocht om nog wat beter af te stemmen maar deze kan ik niet op 11225 zetten, hij geeft standaard weer van 11250 en dat kan ik niet aanpassen. Kan ik op deze manier ook scannen naar de 28.2?
  4. Ik probeer het antwoord op Google te vinden vooraleer ik hier de vraag stel maar tevergeefs.. Waarvoor dient de "lock" button op een satfinder? En ik denk dat de satfinder het ook vraagt om te "locken" bij een gevonden signaal?
  5. Kan ik mijn schermnaam nog aanpassen?
  6. Ik scan gewoon de zenders wanneer ik ontvangst heb. Ik probeer de laatste zin te snappen maar dat is nog iets te moeilijk want ik zou niet weten hoe de parameters aan te passen 🙈
  7. Moet ik dan manueel iets aanpassen? Ik tracht deze week nog wat bij te regelen.. Afc? Is dat de aansluiting van de connector in de tv??
  8. Het is iets raar, wanneer ik lukraak op wat zenders afstem krijg ik zeer uiteenlopende resultaten, en deze keer vast percentage en niet wisselend. Iemand een verklaring voor?
  9. Neen in die richting staan geen bomen.
  10. Filmje: 20240502_170343_1.mp4
  11. Installatie klaar, dit is het resultaat volgens mijn tv. Op mijn satfinder zie ik enkel een ontvangst van 87%. Quality signaal 0%. Edit: kan geen filmpje posten?
  12. Ik ben momenteel de installatie aan het afwerken, had daarnet volgens mijn tv toestel 100% signaal en terug kwaliteitverschil, springt nu telkens van 82% naar 91%.
  13. Dat is te moeilijk voor mij vrees ik, is allemaal nieuw voor mij en ik had de satfinder enkel gekocht om mij de juiste satelliet aan te wijzen.
  14. Ik ga de komende week nog wat fijner proberen afstellen, coax moet binnen en buiten nog wat ingekort worden maar ben al super tevreden met dit resultaat. Weet niet of iedereen die hier gereageerd heeft dit zal lezen maar ik wil jullie alvast uitdrukkelijk bedanken voor de hulp en tips, zou zonder jullie en dit forum niet gelukt zijn! De tip om de frequentie aan te passen en ook de dishpointer tip deden wonderen maar alle tips en info waren super welkom. En veel bijgeleerd 😊 Ik geef nog wel wat updates. Bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...