Ga naar inhoud


Toyota

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Toyota's prestaties

  1. Ik heb met dit type disecq ooit een heel raar probleem gehad. Ik schakelde om naar een andere LNB en kreeg geen signaal. Na een aantal dagen lopen klooien, schakelde ik de ontavnger op een andere LNB en liep naar buiten en haalde even de F-connectoren van de disecq af en plaatste deze weer terug en het werkte. Schakelde ik weer om, werkte het soms wel en soms niet. Uiteindelijk de disecq vervangen. Probeer het gewoon rechtstreeks op de LNB, zonder disecq (ff wat werk, maar ach)
  2. Als je de disecq er eens tussen uit laat en dan test op de lnb.
  3. Een UTP kabel is nooit plat.Die is altijd rond. Een patchkabel komt wel eens in een platte versie, maar er is een reden dat UTP rond is. Élk aderpaar heeft een twisting over de gehele lengte van de kabel, die twisting is per aderpaar net anders. Dit om overspraak te voorkomen. Bij een platte kabel is dit onmogelijk. Ik heb ze bij KPN en Ziggo heel enkel wel een in de doos zien zitten maar ik gooi ze direct weg. Dit wil je zeer zeker niet gebruiken als je storing wilt door externe signalen.
  4. Buig het pinnetje iets terug en hij klikt wel.
  5. Als je het allemaal beter weet, waarom vraag je het dan??? Het maakt geen hout uit enkel of dubbelpolig. Voor verlichting in een woning is het ook enkelpolig. Ik denk dat je hulp nodig hebt maar dan op een ander vlak...
  6. Pak een 3 voudig verlengblok met schakelaar. Plak deze op je bureau met dubbelzijdige tape en stop daar het snoer van je pc in. Eventueel het snoer van een groot verlengblok achter je pc voor de rest van de apparatuur plus de pc. Opties genoeg. En lekker simpel.. En ga verder niet lopen klooien als je er geen verstand van hebt. 100% dat dat fout gaat.
  7. Op welke locatie gaat die schotel gebruikt worden? En geen Astra3 dus?
  8. Dat is waarschijnlijk die electronica zaak dan.
  9. De 19.2 ernaast hangen met een zelf gemaakte constructie dan? Ik heb ook nog een houder met 2 lnb posities of een monoblock
  10. Dus ik sta achter de LNB's om de skew in te stellen?
  11. Aangezien het een tijd geleden is dat ik een schotel heb afgesteld, toch even de vraag waar te beginnen. Met satfinder app zie ik dat 23.5 op ongeveer 49 graden elevatie moet staan. Van de achterkant gezien zit links 13, tegen het midden 19.2 en aan de andere kant tegen het midden 23.5 Stel ik deze af op 23.5 en ga ik daarna met de rail en de skew bezig?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...