Ga naar inhoud


Cooter2

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cooter2's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Op Thor zitten wel een aantal meer dan 1 FTA TV zenders hoor.
  2. Die vraag is al gesteld zie ik: https://vuplus-support.org/wbb4/index.php?thread/113648-dvb-subtitles-crashes-box/
  3. Ja die heb ik. Maar als er toch geen updates komen dan kan er hoogstens een oplossing komen om om het probleem heen te werken.
  4. Hier een deel uit het crashlog FATAL: region.cpp:87 ASSERTION y1 < y2 FAILED! Als ik dit in google gooi, dan kom je dit vaker tegen bij mensen die subtitles gebruiken. Ik had toevallig een engelse (itv4) zender opstaan met subtitles dus dat klopt precies. Dit probleem lijkt er al jaren te zijn in VTI dus ik denk dat het nog steeds niet opgelost is. Dit probleem had ik overigens niet op mijn vu solo2 met VTI. Die had wel een oudere versie. @Tonskidutch Voor zenderlijsten gebruik ik dreamboxedit. En die geeft inderdaad wel eens foutmeldingen bij het uploaden. Niet bij downloaden. Maar gezien de crashlog denk ik niet dat dit de oorzaak was.
  5. Zeker niet probleemloos als het crasht bij mij.
  6. Ok. Had eerst VTI geïnstalleerd met direct een crash op 1e dag (region foutmelding). Daarnaast lijkt de ontwikkeling van VTI te stoppen sinds 2022. Of ik kijk verkeerd. Vandaar de keuze om iets anders te proberen.
  7. Ik nam aan dat je op OpenATV eerst oscam moest installeren en dan files overzetten. Files van VTI en OpenATV leken echter niet op elkaar. Puur de files kopiëren heb ik niet geprobeerd. Ik heb verder totaal geen verstand van oscam. Dus ben allang blij dat het werkt.
  8. VTI butler data naar OpenATV kopiëren is me niet gelukt. Wat wel lukte is deze feed installeren "softcam-feed-universal_4.8-r0_all.ipk" Daarna de oscam-smod installeren. Dan werkt het ook. Ik heb nu FCC wel aan, maar met maximaal 2 zenders. Gaat tot nu toe goed. Het werkt dan alleen bij up zappen lijkt het.
  9. Dat was me van die zenders nog niet opgevallen. Is er nog een reden waarom Cccam niet werkt?
  10. Dat is een goed idee. Die moet ik vast wel kunnen vinden.
  11. Ik ben bezig geweest om een Vu uno 4k se met CD werkend te krijgen op VTI image. Eerst geprobeerd met Cccam omdat dit nu ook werkt op mijn vu solo2. Ik krijg dit niet werkend. Geen idee waar het verschil in zit. Daarna met oscam en oscam butler. Dit werkt. Al valt het me wel op dat als je FCC aanzet dat sommige zenders laat of niet opengaan. Met FCC uit is het weer stabiel. Daarnaast OpenATV geprobeerd. Dit lukt me niet om dit werkend te krijgen omdat ik er geen oscambutler op krijg. Wel jammer omdat deze image mijn voorkeur heeft Ook Openpli geprobeerd. Oscam erop zetten, zonder enige configuratie en het werkt. Al ging ook hier niet alles open. Waarschijnlijk door FCC denk ik nu. Zijn er nog mogelijkheden om oscam werkend te krijgen in OpenATV?
  12. Die 39E had er zo ook wel bij gepast zonder alles opnieuw uit te richten
  13. Nu je het zegt heb ik wel eens een vergelijking gedaan. De big bisat was 2,3dB beter op astra3 t.o.v. de T55. Gemeten met een xsarius hd easy. De metingen waren niet op dezelfde dag en bij de meting van de T55 was het behoorlijk bewolkt. De T55 was ook vrij snel even uitgericht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...