Ga naar inhoud


Affli

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Affli's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Dus voorlopig alles via bisat en relook lnb. To be continued....bedankt voor alle info. In het bijzonder Sprietje!
  2. Ik heb terug beeld op de astra's. Op mijn Formuler F1 schommelen de % nogal op vrt1 63% en bvb BBC 1 76%. Op mijn vorige ontvanger een Technomate zat ik overal makkelijk aan 80%. Ik heb ook nog wat wat gelezen over snr agc en ber. BER is overal 0, Snr tussen 77 en 81. Maar wat met agc? Op de ontvanger wordt het balkje groener naarmate de waarde hoger wordt. Op het forum vind ik dan weer hoe lager hoe beter. Wat is correct? Hoe krijg ik die waarde lager? Zit dat in V polarisatie? Of toch in beide? Wat vreemd is in mijn lnb opstelling: de 2 buitenste koppen staan op de 0 instelling en de middelste zit op 10. Ik stuur nog foto na.
  3. waarschijnlijk is het heel eenvoudig mebo870 ... maar ik sleutel maar om de 5 a 6 jaar aan de sat-inrichting. Dus het is geen alledaagse klus voor mij 😉
  4. hier ben ik nog eens.... de big bisat zal nog even moeten wachten tot een aantal werkzaamheden in de tuin volbracht zijn. Dus ga ik nog even door met de huidige opstelling. Het blijft een miserie... Ik krijg de schotel maar niet goed uitgericht. Meettoestellen (appjes) sturen mij alle kanten uit. Ik blijf maar draaien H en V, zonder deftig resultaat. Ik houd wel rekening met de gegevens van Sprietje, die bieden toch houvast. Ik zit nu te denken dat de instellingen achteraan de schotel mij parten spelen. Staan de gradenverdeling foutief? Ik zie daar 60 en 75 ... ik heb ook al gelezen over de offset van de schotel, moet ik daar iets mee aanvangen? Ik voeg een aantal foto's toe met de huidige instellingen/toestand. De 23.5 staat hierbij op 0.
  5. hartelijk dank Sprietje... eerst even alles bestellen en dan asap aan de slag!!!!
  6. Wie kan mij de gegevens bezorgen voor het uitrichten van big bisat 13 19.2 23.5 en 28.35 voor mijn locatie Affligem in België - volgens wat ik heb opgezocht: 50.89 en 4.09 Tussenafstanden tussen lnb in mm of hoe moet ik dat interpreteren?
  7. Heb ik ook net gelezen. Bedankt Cees
  8. excuus = is MULTISTREAM natuurlijk ipv streaming
  9. Hoi allen, na het doornemen van al jullie advies overweeg ik om over te stappen naar de big bisat. Dit lijkt me een stabielere opstelling te zijn dan de bisat. Ik zou gaan voor de opstelling Hotbird, Astra 1 2 & 3... maar de Eutelsat op 5W lijkt me ook wel interessant vanwege het Franstalig aanbod. In andere post heb ik echter gelezen dat je deze enkel kan ontvangen via streaming. Correct? Ik beschik over een Formuler F1 ontvanger en de handleiding/info die ik kan vergaren is vrij beperkt. Dus langs deze weg: slaag ik er in om met mijn Formuler F1 deze zenders te ontvangen of is dit een brug te ver? Vergt het opzetten van die streaming veel kennis van zaken?
  10. Wel, diegene die je als linkje stuurde ultra high gaan... ik zie daar inverto staan, is dat geen merknaam?
  11. Sprietje, passen de inverto lnbs ook op de bigsat? Ik zou die alvast eens willen proberen op de bisat. Lukt dat niet naar behoren dan overweeg ik de bigsat met dan evtl de inverto lnbs er op. Wel, diegene die je als linkje stuurde ultra high gaan... ik zie daar inverto staan, is dat geen merknaam?
  12. Ik Sprietje, passen de inverto lnbs ook op de bigsat? Ik zou die alvast eens willen proberen op de bisat. Lukt dat niet naar behoren dan overweeg ik de bigsat met dan evtl de inverto lnbs er op. Hoi Sprietje - ik ga die inverto's al bestellen. Eens zien of dat soelaas brengt in ons kikkerland.
  13. Sprietje, passen de inverto lnbs ook op de bigsat? Ik zou die alvast eens willen proberen op de bisat. Lukt dat niet naar behoren dan overweeg ik de bigsat met dan evtl de inverto lnbs er op.
  14. Ik vraag me af of ik niet beter af ben met een big bisat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...