Ga naar inhoud


Tonskidutch

V.I.P.
  • Items

    66024
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    347

Alles dat geplaatst werd door Tonskidutch

  1. Misschien dat het in jouw regio een overbelasting bestaat mbt de KPN glasvezelhubs, maar hier op oud koper coax van Ziggo is niets te merken van een probleem met "freezes" c.q. haperingen.
  2. Een vibrator met somfy aansluiting achterop de schotel vastplakken kan ook 😁
  3. @bellejt dat is een heel bekend probleem van Windows en de mappen van DreamboEdit die dan, met de settings erin, in het gebruikersprofiel terecht zijn gekomen. Windows verbiedt dan per definitie een ftp actie naar een ander apparaat. Dus als je de mappen op een niet "user gebonden plek" neerzet kan DBE gewoon data naar de box sturen. Dit is al een paar jaren bekend als oplossing. probeer het maar eens 😉
  4. Een wonderbaarlijke opheldering van wat het is! maar in welk archief jij die specials vindt is toch ook bijzonder. 😉
  5. @BrunoVP, hou op met je eigenzinnig geleuter. het is al niet meer geloofwaardig als je start met groeten
  6. Ja en er is ook de korenwolf, brutaal beestachtig gevaarlijk. En een wolf is ook maar een hond.
  7. correct @gerrit B maar het is wel raar als je dit leest => let op Duitse website https://www.toll-collect.de/de/toll_collect/rund_um_die_maut/mautpflichtige_fahrzeuge/mautpflichtige_fahrzeuge.html schakel je vertaling in Ofschoon onze belasting en accijnzen in vergelijking die extra kosten van tolwegen al nivelleert door de brandstof prijzen. Ze zijn echter niet naar de wegen infrastructuur "gevloeid". Ja dat is zogenaamd polderen een leuke hobby van coalities.
  8. Hoi, gisteren plaats ik een lasagne schotel in de oven en hij wil verdomme niet starten als ik de functie knop temperatuur op 200 instel en de andere functie knop draai naar hete lucht @ uiteindelijk een paar keer de knoppen weer op uit en nogmaals geprobeerd... bij de vierde maal gaat de oven en het licht aan. na de gaartijd uitgezet maar nu zie ik hedenochtend dat de klok weer compleet fout staat... 4:11 op timer (terwijl ik dat gisteren niet ingesteld heb) en het is 9:30 Een Beco FSM89301GXS Is dat één bekende fout, ik heb liever geen storing die brand veroorzaakt?
  9. settings kun je met dreambox edit er ook in ftp'jen en na de installatie op je pC is de default van dbe reeds goed ingesteld alleen nog ip adres en eventueel wachtwoord (als je dat had ingesteld) Options
  10. Tonskidutch

    H2H motoren

    @trust heb je ook al eens een kort youtube videootje gemaakt opdat we zien hoe die beweegt?
  11. Ik zie niet wat jij doet met dreamset, dus het hoort er een beetje bij dat je screenshots maakt als je vragen over bepaalde instellingen hebt dat helpt Veel meer en is sneller dan twintig pagina's schrijven.
  12. Wat je met 3de bedoelt weet ik niet maar na het per FTP sturen van de settings laat men standaard enigma2 reinitialiseren. daarmee implementeer je die nieuwe lijst als je toch nog eens op linux gaat https://www.sat4all.com/forums/topic/381374-linux-manjaro-distributie-voor-nieuwe-en-oudere-pcs/
  13. Wat gaat boven je petje? Is net zo makkelijk als windows 11 maar dat is off topic op de Vu+ DUO4K staat ook een linux achtige OS dat corrupt kan raken als je er verkeerde zaken mee uitspookt./@ stekker trekken is vaak funest gebleken de volgende keer stop je enigma2 per telnet via je pC
  14. Dat is een goede keus @Jürgen"wel iets duurder dan dat budget van de zoon, maar daarvoor krijg je dan ook een degelijk stuk van Denon met 8K optie en mooie instelmogelijkheden via het webinterface en/of de app op smartfoon.
  15. Heb je vooraf weer geen backup gemaakt natuurlijk, jammer.
  16. Dreamset kun je ook vervangen door Dreamboxedit en als je problemen hebt met het UTF-8 formaat van bepaalde streams zou ik zelfs DemonEditor nemen voor linux EN natuurlijk een linux manjaro op de pC zetten.
  17. Iedereen mag dat voor zich zelf uitmaken dat is helemaal juist. Ik heb verder ook niks tegen Duitsers hoor, maar dat forum spant de kroon. don't worry be happy
  18. Je leidt af van de kwestie. Als je al overtuigd bent van gift uitbrengen in een tuin dan sta er ook voor.
  19. Ja circulair is weer anders, maar recyclen is wat men vandaag kan, helaas.
  20. Ja haha, doe het maar eens op je hoofd tijdens het douchen. het is gift
  21. Bij aankoop al waardeloos. laat hem recyclen en koop iets beters.
  22. Toen de mens bedacht dat hij giftige stoffen kon inzetten tegen overlast en plagen is de mens begonnen zichzelf te vergiftigen. Met DDT en ander "slim" chemische middelen https://en.wikipedia.org/wiki/Seveso_disaster En toch is de mier niet alleen de lul als men het gift illegaal verspreidt. Wij ook.
  23. https://www.nu.nl/economie/6323835/anwb-waarschuwt-voor-zeer-dure-laadpalen-op-vakantie-opladen-voor-480-euro.html nog een hoop te doen voor de voedsel en waren authoriteiten / consumenten bescherming en duidelijke afspraken in de EU.
  24. Had ik al een paar zomers. Och gewoon wat kaneel poeder strooien en zo komen niet meer. Kiezen een ander pad en doen hun goede werk daar.
  25. Nou zou ik zeggen dan ligt het toch eerder bij de TV fabrikanten en hun zogenaamd smart interface, welk ze zelf niet eens fatsoenlijk in de gebruikshandleiding volledig kunnen vertalen inzake de diverse aansluitingen van een triple tuner. Bedankt alsjeblieft TV merk, kijk voor de gein maar eens in die handleidingen, NADA.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...