Ga naar inhoud


trust

V.I.P.
  • Items

    7399
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    68

Over trust

  • Verjaardag 08/31/1946

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Nijmegen
  • Interesses
    Autosport

Recente bezoekers van dit profiel

70424 profielweergaven
  1. Ik neem aan dat die 22.6 niet de motor elevatie is
  2. Helaas is deze manier van meten niet alleszeggend , met de lnb aangesloten kan de spanning inzakken , door slechte kabel , kapotte lnb of brakke lnb spanningsvoorziening in de ontvanger . eigenlijk zou je moeten meten met een T-stuk in de coax bij de lnb .
  3. trust

    SAIPAN

    "t was toch je enkel ?
  4. Toeval bestaat (niet) Ik dacht , die staat hier maar , tijd om op te ruimen
  5. Deze schotel en onderdelen staat opgeslagen in mijn schuur in Nijmegen , derhalve geen foto van een complete opstelling Sommige foto's zijn van het web en deze site geplukt . Deze draaibare schotel is voorzien van een originele Fibo 36 V motor met reedsensor optische sensor in dezelfde kleur als de schotel . Het schotelblad heeft een kleine deuk aan de rand maar schotel is niet vervormd , signaal vergelijk met een onbeschadigd , zelfde schotel , toonde geen verschil .
  6. trust

    Noviteiten

    Is het thuis niet zo gezellig ?
  7. En toch meerdere mogen repareren met een doorgebrande smoorspoel L10
  8. trust

    Prime focus lnb

    Dat ga ik ook maken , compressor in de schuur , afstand bediend ventiel , aangestuurd door een app of bewegingsmelder ,15 mtr luchtleiding naar de lnb . Weet alleen nog niet of ik zo een kleine bewegingsmelder kan vinden die in de golfpijp past .
  9. Ik zou die peltier elementen gewoon in de koelkast leggen , er passen er een hoop in. en dan de koelkast op de elementen aansluiten .
  10. Geef even de binnen diameter en lengte. Liefst met foto ik heb het e.e.a. liggen een envelop is zo verstuurt
  11. Fijn dat het inderdaad zo is als ik dacht Er moeten eigenlijk wel andere veertjes in om de knop in neutraalstand te houden
  12. die drukkers kunnen nooit zoveel kracht nodig hebben Laat eens de binnenzijde zien van de bedieningsknop , daar zullen waarschijnlijk 2 drukveren zitten die over de ronde uitstulpingen boven en onder de printplaat vallen Is dat het geval zou je op zoek moeten naar lichtere veren
  13. Dat was niet de vraag van MrDish
  14. A.u.b. belicht met led loep lamp
  15. trust

    explosies

    Dit zijn toch "gewoon" verfmengers
×
×
  • Nieuwe aanmaken...