Ga naar inhoud


Psychosammie

V.I.P.
  • Items

    11012
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    71

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Mijn 2 Yamaha's staan nog in de berging. We hebben nu een Denon Ceol in de huiskamer.
  2. Ik heb het wel maar gebruikte het vroeger alleen omdat ik schijfruimte tekort kwam. Ik denk dat ik al 10 jaar geen archief programma's meer gebruik.
  3. Ik werk nu 40 jaar met PC's en nog nooit een image van de HD gemaakt. Ook nooit nodig gehad. Dus.....
  4. Ik krijg toch het idee dat jullie de audiofiel niet helemaal serieus nemen.
  5. Ik had er ook last. Bestrijden werkt nauwelijks. Dus moet je voorkomen. Ik doe ons fruit in de koelkast. Blikjes fris en bier omspoelen en geen afval binnen bewaren. Nu heb ik last van groene strontvliegen in huis 😜
  6. Dat deden jij en je collega's. Maar toen de carpoolstrook geopend werd op de A1 en de overheid dacht dat we massaal zouden gaan carpoolen want geen files bleek dat ze de plank volledig missloegen. Het werd dan ook een spitsstrook. Een stukje geschiedenis: https://nl.wikipedia.org/wiki/Carpoolstrook
  7. Kijk naar de specs van je monitor en naar de specs van de NUC. Komt dat overeen dan moet het werken. Als je een beetje fatsoenlijk Wifi hebt dan moet het gewoon werken. Ik kijk met een Ziggo kastje 4K TV via Wifi. Probleemloos. Als de Wifi het niet kan bijbenen zie je vanzelf dat hij gaat bufferen Mijn ervaring is dat freezes meestal in de drivers zitten.
  8. Ja dat is wel jammer hè. Is toch meestal een sluitpost op de begroting terwijl 1100 euro peanuts is. Ik had er maar 40 nodig dus om daar nou over te gaan zeuren.
  9. Geaccepteerd? Hou toch op. We hadden hier de eerste carpool strook. Dat was een giller.
  10. Ben jij die ene die 30 door Weesp rijdt? 🤣 Die Amsterdammers zijn volslagen doorgedraaid. Weesp is niet Amsterdam! Alleen toeristen rijden hier 30.
  11. Zal vast werken maar dan is hij wel alle afspraken etc kwijt.
  12. Snelheid is relatief, Einstein zij het al 😜
  13. We praten verder zodra ze in colonne door jouw huis marcheren en je tegelpad verzakt is. Ik strooi altijd mierenpoeder. Werkt als een tiet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...