Ga naar inhoud


Psychosammie

V.I.P.
  • Items

    11007
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    71

Alles dat geplaatst werd door Psychosammie

  1. Dat deden jij en je collega's. Maar toen de carpoolstrook geopend werd op de A1 en de overheid dacht dat we massaal zouden gaan carpoolen want geen files bleek dat ze de plank volledig missloegen. Het werd dan ook een spitsstrook. Een stukje geschiedenis: https://nl.wikipedia.org/wiki/Carpoolstrook
  2. Kijk naar de specs van je monitor en naar de specs van de NUC. Komt dat overeen dan moet het werken. Als je een beetje fatsoenlijk Wifi hebt dan moet het gewoon werken. Ik kijk met een Ziggo kastje 4K TV via Wifi. Probleemloos. Als de Wifi het niet kan bijbenen zie je vanzelf dat hij gaat bufferen Mijn ervaring is dat freezes meestal in de drivers zitten.
  3. Ja dat is wel jammer hè. Is toch meestal een sluitpost op de begroting terwijl 1100 euro peanuts is. Ik had er maar 40 nodig dus om daar nou over te gaan zeuren.
  4. Geaccepteerd? Hou toch op. We hadden hier de eerste carpool strook. Dat was een giller.
  5. Ben jij die ene die 30 door Weesp rijdt? 🤣 Die Amsterdammers zijn volslagen doorgedraaid. Weesp is niet Amsterdam! Alleen toeristen rijden hier 30.
  6. Zal vast werken maar dan is hij wel alle afspraken etc kwijt.
  7. Snelheid is relatief, Einstein zij het al 😜
  8. We praten verder zodra ze in colonne door jouw huis marcheren en je tegelpad verzakt is. Ik strooi altijd mierenpoeder. Werkt als een tiet.
  9. Meestal sluit je al je apparaten aan op de AV-Versterker. Spdif is uit. Geeft alleen maar sync problemen. Jij moet op zoek naar een stereo versterker met HDMI. Kijk eens naar de Denon CEOL 12 of zijn iets oudere broertje de CEOL 11
  10. Psychosammie

    Buxus mot

    Als je nu nog buxus plant zou dat niet handig zijn. In mijn tuin stonden een paar honderd buxus boompjes. Die ga je er niet uitspitten voor iets anders.
  11. Psychosammie

    Buxus mot

    In mijn vorige tuin zaten tientallen koolmezen, roodborstje en weet ik wat meer. En ook 1000 buxusmot rupsen en 10.000 slakken. Het vervelende is dat je 3x per jaar te maken kunt krijgen met buxus rupsen. Je moet bijna iedere dag kijken anders ben je de sjaak. @gerrit B ik gebruikte het volgende middel. Moet je zelf maar even zoeken waar je het kan kopen.
  12. Kijk jij maar uit dat je daarbij ook niet gewond raakt!
  13. Ik heb vrijwel alles al digitaal. Te vinden op de site van een van de schrijvers uit die bladen. Verstraten.
  14. Ik heb nog dozen vol Radio Bulletin, Elektuur en weet ik wat nog meer. Jaren 50 t/m 70. Iemand interesse? Anders gaan ze in de papierbak.
  15. Sinds wanneer komt er koffie uit een senseo? Anyway, neem een koffiemachine.
  16. Dat is geen file! Zolang staan wij hier bij een stoplicht.
  17. Die gebruik maken van de diensten van Crowdstrike. Lang niet iedereen dus. Een update van Crowdstrike dus. https://tweakers.net/nieuws/224584/microsoft-crowdstrike-storing-trof-8-komma-5-miljoen-windows-apparaten.html
  18. Alleen was het hun update niet. Nou, heb de link gelezen. Per september vliegt hotmail er dus uit. Hoe pas ik dat aan voor Sat4All?
  19. VLC speelt zo'n beetje alles af dus hiermee ben je klaar.
  20. Wat een teleurstelling, en dat voor 100 euro. Je kan er vast wel een leuk radiootje van ali inbouwen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...