Ga naar inhoud


John van Dreumel

Lid
  • Items

    2959
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

5 Volgers

Over John van Dreumel

  • Verjaardag 02/25/1966

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Gelderland zuid.
  • Interesses
    Satelliet, computers, F1 en Moto GP, vakanties. ;)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

John van Dreumel's prestaties

  1. En waar is dit moois te bekijken?
  2. Ik ben niet overtuigd. Maar wij zitten in het 2e hands topic dus ‘I rest my case’.
  3. Als je een bericht kopiëren wilt zet dan de gehele tekst erbij en niet enkel een cynisch stukje tekst. Althans zo bedoel jij het ongetwijfeld. Wanwizard bedoelt het meer komisch lijkt mij. Wat bieden we? Eeuwige roem ! Gezelschap van een gezellige groep techneuten Verbreding van je kennis, en de kans om nieuwe dingen te leren Mattermost, om online met iedereen te kunnen communiceren Een jaarlijke dag uit, met veel koek en zopie en technisch geleuter ( gevolgd door nog meer zopie )
  4. Op verzoek van Sprietje heb ik een nieuw topic geopend met het verzoek om een berekening te maken voor een Triax TD80 met een origineel multiblok of eventueel een SAB multiblok op de locatie Wijchen voor de 4 bekende satellieten Astra 1-2-3-Hotbird.
  5. Hier idem. Eerst stappen totdat het peilglas vol was en je daarna richting Herman spoeden. Meer als 15 man konden er niet binnen. De enige plek waar net zo veel vet op de muren zat als in de pan. De boter die van gisteren nog in de pan zat werd weer opgewarmd aangevuld met een half pakte boter en zo waren de pannen weer klaar om de beroemde paardenbiefstuk te bakken. Ik had een vast tarief voor vrienden. Twee bordjes met een paardenbiefstuk + frites voor slechts fl 10.-. samen. 😉 Weer een markant stukje Nijmegen verdwenen.
  6. Zo’n 45 cm schoteltje met 4 LNB’s. Deze is uiteraard nu helemaal niet meer toereikend.
  7. Hij wilt absoluut geen 1m schotel dus als het kan graag een aangepaste berekening voor een TD80?
  8. Het hele verhaal is inmiddels drastisch veranderd omdat er, blijkens de zoektocht van mijn kennis, geen Triax 88 meer te koop is. Enkel de TD80 is nog te koop of de 1M versie. Daarmee komt de hele eerdere berekening te vervallen ga ik maar vanuit.
  9. Ik was even behoorlijk druk maar ik heb toch nog een paar vragen. Met die SAB multiblock moet deze dan ook op zijn kop gemonteerd worden? Waarom maak jij het verschil om 3 + 1 LNB te plaatsen en waarom die Inverto PLL op de Astra 19.2 positie. Is er niet voldoende ruimte voor 4 identieke lnb’s?
  10. Ik zie hier een aanzienlijk verschil tussen de Astra B en Astra C transponder. Zo’n 0.6 - 0.8 dB. Ik ga proberen om hem te vragen om een handmatige scan uit te voeren. Mijn schotel moet al sinds tijden getuned worden maar of ik dat nog ga doen is de vraag. 🤭
  11. Kom op mannen, laten wij het aub gezellig houden. Wie de schoen past die trekke hem aan. Ik denk niet dat ik de man in kwestie kan leren om de gegevens van de zender even op te zoeken. Hij heeft thuis nog een fastscan uitgevoerd dus zou het voor jullie duidelijk moeten zijn via welke transponder hij kijkt naar de RTL zenders.
  12. Het gerucht ging al een tijdje dat zelfs een Oyster V met een 85 cm schotel en AutoSkew problemen zou hebben met de ontvangst van de NL zenders. Een kennis van mij had net een nieuwe set laten monteren en ik had hem gevraagd om geregeld eens de ontvangst te testen. Het resultaat helemaal in Zuid Spanje is als volgt. De zenders (transponders) NPO 1-2-3 en de andere zenders op die transponders zijn goed. De RTL transponder is niet naar te kijken. Hij is niet technisch onderlegd dus gedetailleerde info kan ik vergeten. Ik heb hem, tegen beter weten in, geadviseerd om bij CD te klagen. Ik verwacht er niets van.
  13. Het blijft vreemd volk die satelliet winkels. Althans sommigen. Waar de één netjes aangeeft dat er een SAB multiblock is en een Triax multiblock geeft de ander aan dat beide Triax multiblocks zijn waar de Triax ‘slechts’ € 10,- in prijs is verhoogd t.o.v. de laatste prijs. Zij willen vast van die SAB af. Nou ja, ik hoef het niet te betalen dus ik adviseer de originele Triax multiblock.
  14. Dank voor je berekening. Ik geef dit direct aan hem door.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...