Ga naar inhoud


theparasol

V.I.P.
  • Items

    9291
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    61

6 Volgers

Over theparasol

  • Verjaardag 11/30/1974

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Slagharen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Ik heb wel eens meegemaakt dat een "stopcontact" zat te lassen tgv nest knijptangen. Een soort klikkend/tikkend geluid. Het kan ook zijn dat de buis waar de bedrading doorloopt ergens geluid oppikt en dat dan via stopcontact ten gehore brengt.
  2. Schiphol test 'superbatterij' die stroomnet kan ontlasten (welingelichtekringen.nl)
  3. theparasol

    voetbal

    Nou het was wel de eerste wedstrijd van dit toernooi waar de VAR voor de verandering een doelpunt toekende. Maar voorlopig is "Own Goal" de absolute topscorer op dit EK
  4. Typisch geval vriendjespolitiek: vrinden bij het openbaar ministerie voor karretje spannen en daarna tot het gaatje gaan om de eigen reputatie te redden want het bestaat niet dat die de Mos zuiver op zijn graat is. Ik vind het mooi om in zulke gevallen het OM vol op zijn bek te zien gaan en in hun kielzog al die uitsluitende vooringenomen politieke partijen.
  5. https://www.nu.nl/309387/video/indiase-politie-zet-waterkanon-in-bij-demonstratie-tegen-watertekort.html
  6. @OFDM Mijn grafiek is niet gemeten op een omvormer want ik heb geen panelen. Het zijn waardes die ik uitlees via de p1 poort van de slimme meter in de meterkast.
  7. theparasol

    Stikstof

    Water moet je de ruimte geven waar dat mogelijk is waardoor de bulk aan water niet de kans krijgt om schade aan te richten op plekken waar je dat niet wilt. Voorlopig hebben we in Nederland nog de mazzel dat de landen om ons heen de dijken niet op orde hebben zodat het bulk aan water daar opgevangen wordt en niet als een kolkende massa hier over de oevers, dijken en kades gaat en een spoor van vernielingen achterlaat in zijn kielzog. Omdat wij in Nederland altijd al bezig zijn geweest met waterbeheer hebben we nu in dat opzicht een voordeel. Maar ook hier gaat niet alles goed. Kijk maar wat er in 2021 met de geul gebeurt is, zo'n klein schijt stroompje wat ineens veranderde in een kolkende watermassa en een spoor van vernielingen aanricht. Extreem weer maakt het ooit ondenkbare tegenwoordig mogelijk.
  8. Vandaag een mooie zonnige dag. Zo zag bij ons het spanningsverloop eruit (gisteren en vandaag):
  9. Nieuw in Nederland: de oranje pistoolgarnaal (nos.nl)
  10. theparasol

    Stikstof

    Dat is dan toch positief want dat betekend dat de werkgelegenheid hier blijft en de fabrieken en productie methoden aan eu wetgeving moeten voldoen.
  11. theparasol

    Stikstof

    Niet als de fabrikant steun krijgt van de staat en daarmee andere fabrikanten die dat niet krijgen kapot dreigen te maken. Als de concurrentie weg is dan is het kassa en zitten we met een ongewenste afhankelijkheid aan een land waar je dat liever niet mee wilt. Is ook goedkoper geworden alleen er zijn steeds meer zorgbehoeftigden bijgekomen door de vergrijzing. Was de zorg nog net zo ingericht als in de jaren 80 dan was er nu alleen nog maar zorg voor de elite beschikbaar geweest. Akelig dilemma, door goede zorg worden mensen steeds ouder maar de zorgvraag neemt hierdoor ook nog eens toe. Maar ok, doen we het goed klagen er mensen. Slaan we de plank mis dan klagen mensen ook. Conclusie doe wat je wilt geklaagd wordt er toch.
  12. En wat nu als die voor een weekend gehuurd is?
  13. Vaak zat een netwerkconnector gezien waar het lipje lens van was. Die veert niet meer en dus vergrendelt de connector ook niet meer in de poort.
  14. Melkquotum was europees, de afschaffing dus ook. Er wordt door velen alleen maar naar winst gekeken en blind heeft ook de nederlandse boer zich voor het karretje laten spannen. Een beetje als een Gerrit B gedragende: alles wat ik niet snap laat ik aan anderen over. Ik kan trekker rieden en melken en als het onder de streep maar klopt dan vind ik het best.
  15. Zal ik dan maar vertellen waarom dit niet geaccepteert wordt door de overheid? Omdat de boeren al decennia lang innoveren en elke gerealiseerde stikstof reductie gebruiken om meer vee te gaan houden waardoor er onder de streep niets veranderd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...