Ga naar inhoud


Pionewbie

Lid
  • Items

    2668
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

4821 profielweergaven
  1. Vroeger bij mijn ouders thuis hadden wij ook een brom bij een stopcontact. Mijn vader heeft die toen vervangen maar de brom bleef. Ik ben alles gaan nalopen en het bleek dat er een slechte las zat in de lasdoos waar het stopcontact zijn stroom van kreeg. Deze lasdoos zat 1 a 2 meter weg van het stopcontact en het geluid ging via de pijpen. Hier moet gewoon een vakman komen die de elektrische installatie helemaal naloopt.
  2. Tonskidutch wil geen router achter de Ziggo modem zetten, maar de Ziggo modem vervangen door de Fritzbox. Dat mag wettelijk tegenwoordig.
  3. Leuk plaatje maar zonder meer gegevens zegt het weinig tot niets. Is dit van een land (welke?), de wereld, hoe en wat is er gemeten etc. etc.
  4. Dan heb jij je instellingen verkeerd staan betreft de aan/uit drukknop. Bij uitschakelen van Windows in het startmenu kies jij waarschijnlijk ook voor slaapstand i.p.v. uit.
  5. Thuis en op school niet luisteren / opletten, teveel agressieve computerspelletjes, opvoeding door berichten op social media.
  6. Gebruik van de reset switch, of de officiële aan/uit switch voorkomt problemen omdat die de voeding pas uitzetten als de processor de tijd heeft gehad om dingen uit het geheugen veilig te stellen naar HDD of SSD. Juist door uitschakelen van de computer met een schakelaar in de 230 V voeding (stroomstoring) veroorzaak je beschadigingen in bestanden. Waarom denk je dat bedrijven UPS (Uninterrupted Power Supply) plaatsen bij hun computers? Maar als je uitschakelen van de computer er echt de spanning helemaal vanaf wilt hebben kan je een tussenstekker met schakelaar gebruiken, of de stekker aan de voedingskabel vervangen door een stekker met schakelaar, of een schakelaar in de voedingskabel zetten. PS De computer van de stroom afhalen betekent dat de interne klok op de bios batterij moet draaien en dat je die dan heel vaak moet vervangen.
  7. Vroeger (lang geleden) thuis aten wij paardenbiefstuk etc. Tegenwoordig eet ik niet veel vlees meer en ik zou niet weten waar ze in de buurt nog paardenvlees verkopen. Wel paardenrookvlees en dat eet ik nog steeds liever dan runderrookvlees, het heeft veel meer smaak.
  8. Fake USB Flash Drives: How to Test and “Fix” with f3fix (youtube.com) Zo zijn er nog veel meer te vinden.
  9. Sticks en SD kaarten met verkeerd opgave van capaciteit worden gelukkig steeds minder vaak verkocht. Jaren gelden was dat heel erg bij buitenlandse (vooral Chinese) webwinkels. Zelf ook ooit een 520 GB SD card gekocht voor een prijs waarvoor je hooguit een 32 GB SD card van een goed merk kon kopen.. Ik vertrouwde het niet maar voor die paar euro het risico genomen. Inderdaad nepper want hij was maar 32 GB, ik gebruik hem voor muziek in mij auto.
  10. Je doet water in de tank, met energie van de motor maak je daar waterstofgas van, waarop de motor dan weer werkt. Dat werkt dus niet door de optredende verliezen. De zoveelste beschrijving van een perpetuum mobile op YouTube.
  11. Nee niet de IJsland bank. Groep Arco - Wikipedia
  12. Met muur / vloerverwarming koelen geeft condens op muur / vloer. Dat is niet goed.
  13. Ik denk dat je met minder als 5 jaar verkeerd zit, maar veel langer dan 5 jaar zullen ze volgens mij niet doorgaan met DVB-c. Ja, want er word heen filter in de straatkast geplaatste dus ontvang je nog steeds de FTC (Free To Cable) zenders. Ja, Ziggo heeft een aantal FTC radio zenders. Radiozenderoverzicht | Ziggo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...