Ga naar inhoud


Jan Ambers

Lid
  • Items

    5109
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. 'k Hoor het ak, we zijn weer met een nieuwe dooie mus blijgemaakt! Bedankt dk
  2. Bedankt Wanderer, VLC doet het goed. Ik had eerst Movavi geinstalleerd maar da was het niet...
  3. Ik vind hier een opgenomen dvd van een kennis met dir *.TS en files in TS en ifo en VOB formaat Welke freeware player soft is er hier voor?
  4. Lekker suing, 2x zelfde gebied met zelfde programma bestralen, da blijft nie duren
  5. Is ondertussen reeds opgelost, en ontvang op 13 &19° BVN op19° zal verdwijnen
  6. Merk: Mobile TV waarom geen TinTin??? Type: MTV 20 /DVD/SAT Satantenne: Mecatronic Ik vermoed support en extra software zero ! En setedit= 0,0
  7. Bedankt, da's al een "weten" en verdere vragen vuur ik af zodra me types en merk bekend zijn, want straks zijn ze weg en werken hun spullen niet! Ook moet nog FEC update uitgevoerd worden. Ik vermoed een onhandelbaar ding met merkeigen soft die moeilijk in te stellen is !
  8. Dochter heeft een smartCam 803 CI+ gekocht voor de TV in de camper Sat-tuner en CI+ zitten in de TV in de camper. De cam is nog nie aangesloten geweest. Wordt de kaart in de cam+ "gepaard" met de decoder? Merk systeem is Metro.... juiste naam heb ik deze namiddag wel, en ook specifieke vragen.
  9. Bedankt, daarop zocht ik al een tijdje maar niks... Nu stelde ik vast dat ipv BVN er "Kabelio BVN" gaf Ik druk groene toets voor opslaan en OK Ik doe een herstart om de nieuwe lijst in te lezen maar de familie "Kabelio xxx" staat er niet bij Ik doe een verkeerde opslag maar weet nie wat Vu+Duo met VTI-830
  10. Ik probeer BVN op Hotbird te ontvangen via handmatig zoeken op10853Hor maar krijg 0 zenders gevonden, zowel met Lyngsat als met King of Sat data en op Astra zijn die er nog steeds Wat doe ik verkeerd???
  11. Dus zijn ze verplicht om een ontvanger die niet werkt met hun CI+, de client een werkende CI aan te bieden....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...