Ga naar inhoud


Satwatcher

Lid
  • Items

    2671
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

2 Volgers

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Hilversum,
  • Interesses
    Satelliet

Recente bezoekers van dit profiel

2048 profielweergaven

Satwatcher's prestaties

  1. Waarom zou er geen link naar dit forum in een artikel mogen staan? Dat dit forum geen link naar dit en enkele andere media toestaat is een eigen beslissing van dit forum. Ik kan je vertellen dat deze betreffende site geen bezwaren heeft tegen linkjes als bronvermelding,
  2. En dan ook nog afvragen waarom dat de prijzen bij legale providers te duur worden.
  3. Ik vraag mij af of het deel van de coax e.d. ook failliet is. Het fallisement is uitgesproken over de Multimedia Holding. Het zou zo maar kunnen dat onder die holding alleen de distributietak van Hirschmann valt. Bij diverse GSO projecten trad Hirschmann als distributeur op. Met de komst van glasvezel is op veel plekken GSO. Overbodig geworden.
  4. Van BVN inclusief bevestiging van de leidinggevende aldaar. Na vragen naar aanleiding van een tip van Hans van de bekende kanalenlijst die ook hier in de ban is. Zo, dan is dit ook weer de wereld uit.
  5. En Sprietje, waarom denk jij dat ik jou enige verklaring van mijn bronnen voor verschuldigd bent? Maar vooruit. Ik ga je niet heel mijn familiaire banden openbaar op dit forum blootleggen. Maar ik heb heel naaste familie pertinent aldaar wonen.
  6. Zelfs daar. Echt had het specifieke informatie van dit forum geweest dan had er een link gestaan. Want Sat4All staat in ieder geval niet op onze ‘cancel & woke’-lijst.
  7. Ach Sprietje, er zijn veel meer bronnen dan alleen dit forum om dergelijke artikelen te kunnen maken.
  8. De vrije keuze voor hardware geldt alleen voor DVB-uitzendnormen. Niet voor IPTV. Daarnaast mag een provider zelf bepalen welke zenders via DVB of IPTV aangeboden worden. Canal Digitaal handelt dus geheel volgens de wetgeving. Ook met het uitzetten van Mediaguard blijft er vrije hardwarekeuze mogelijk. Alleen dan in combinatie met een CI+ module. Dat dit voor menig satellietkijker geen goede optie is dat doet in deze niet terzake. Feiten zijn dat je zelf nog steeds kan bepalen welke hardware/ontvsnger je wilt gebruiken en dat de ontvangers waar het hier vooral over gaat (Enigma2 Linux) beschikken over een niet voor de door Canal Digitaal gebruikte conderingen gecertificeerde interne kaartlezer.
  9. En dan ga je ook klagen over opnamebeperkingem, dat de interne kaartlezer niet bruikbaar is of dat je verplicht wordt om door de provider uitgekozen apparatuur te gebruiken?
  10. Elke provider is in prijs omhoog gegaan. Ik denk zelfs dat bij Canal Digitaal in vergelijk de prijs minder is gestegen dan bij menig andere provider. Over slechte bereikbaarheid van de klantenservice en de slechte inhoudelijke kwaliteit hoor ik bij andere providers ook veel. Het gras van de buren is op afstand vaak groener maar van dicht bij bekeken zijn ook vaak dorre plekken zichtbaar. Het enige wat ik op dit moment echt slecht vind aan Canal Digitaal is dat het niet door pakt. Wil je de oude codering uitzetten doe het dan ook. Kondig iets niet nu twee keer min of meer aan en trek daarna de keutel in. Trek de stekker er dan snel en hard af. Doet even goed pijn voor velen met minder pijn dan al die kleine plaagstootjes die uiteindelijk tot hetzelfde eindresultaat leiden maar de geloofwaardigheid niet goed doen.
  11. Wat lekker stoer zijn sommigen toch weer. Gewoon allemaal het abootje opzeggen en dan gaan ze vanzelf wel failliet. Lekker he, staan er weer honderden mensen op straat. Kunnen tienduizenden mensen die niet zonder Canal Digitaal kunnen voor tv plots zonder tv-zenders. Maar dan heb jij lekker een goed gevoel. Lekker toch. Em dan gaan we lekker met zijn allen naar een andere provider en gaan we daar weer lopen klagen dat we niet zelf hardware kunnen uitkiezen of we in de cloud moeten opnemen. Of dat de codering daar nog akkeliger is dan bij Canal Digitaal.
  12. Canal Digitaal voldoet net als Ziggo aan de regelgeving, Uitspraak van een woordvoerder van ACM vorig jaar aan mij gegeven. Providers met een DVB-uirendnorm dienen makers van hardware (en dus niet software) desgevraagd en op eerste verzoek de benodigde informatie te verstrekken die hen in staat stelt om hardware te maken die geschikt is voor gebruik door consumenten om vrije hardwarekeuze te faciliteren. In het geval van een codering moet de maker van de hardware wel zelf de benodigde licenties van de codering te waarborgen,
  13. Nogmaals Zuppelan, als je zo zeker van je zaak bent maak je onsterfelijk bij je satellietvrienden. Span een zaak aan en win die. Ik geef je heel weinig kans maar ben de eerste die je feliciteert als je als winnaar uit de bus komt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...