Ga naar inhoud


adri

Lid
  • Items

    501
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Amsterdam
  • Interesses
    Satteliet ontvangst

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

adri's prestaties

  1. Om 20:39:50 werkt CHID D3 nog prima. Om 20:39:52 en 20:39:57 ontvang je 2 shared emm's van Ziggo. Om 20:40:10 werkt CHID D3 niet meer. Mijn conclusie is dat Ziggo jouw kaart uitgezet heeft. Als dit nog een acieve kaart is zou ik een heractivatie proberen om te kijken of je juiste CHID's weer actief worden. Als dat niet het geval is zou ik bellne met de helpdesk.
  2. Bij mij ook geen probleem met oscam en C+NL.
  3. Maak van beide, VPN of IPTV, geen gebruik.
  4. Er zit een Samsung Evo 870 SSD van 2TB in, ongeveer 1 jaar oud. Hoe openbaart zich een brake voeding? De crashes zijn namelijk altijd met bijna identieke locatie, namelijk _default_sa_restore in libc.so.
  5. Ik heb nog even gekeken, maar helaas geen VTI crashlogs meer voorhanden. @TonskidutchMocht ik VTI nogmaals gaan proberen en weer een crash hebbe, dan ben iji de eerste die een crashloh ontvangt.
  6. Zoals eerder aangegeven, draai ik op dit moment OpenATV, eerst versie 7.3 en nu versie 7.4. De stabiliteit hiervan is de laatste tijd wel verbeterd. 🙂
  7. Op dit moment draai ik geen VTI meer. Een crashlog prodceren zal dus niet gaan, tenzij ik besluit om alsnog VTI weer een keer te proberen.
  8. Sorry voor de late reactie. Wegens hardware problemen een maand zonder PC gezeten. De ontvanger heeft alleen een interne SDD voor opnames etc. Ik gebruik geen 'internet afhankelijke' applicaties of plugins. Alleen Oscam met een C+NL kaartje.
  9. @Tonskidutch Ik heb wel eens melding gemaakt in het VTI forum, maar geen reactie. Hoe stuur ik het crashlog naar het juiste VTI team? Wat is jouw ervaring met het VTI team als het gaat om bug oplossen? Ik zie namelijk geen verdere ontwikkeling meer en updates van de image komen ook niet meer.
  10. Wat is een stabiele image voor het gebruik op een Ultimo 4K. Ik heb VTI 15 geinstalleerd en deze crashed vaak in libc/default_sa_restorer. Dat schijnt iets met UTF-8 codering van zendernamen of EOPG te maken te hebben. Helaas is de ontwikkeling van VTI zo ongeveer dood. OpenATV draait stabieler met minder vaak crashes, maak ook deze image crashed soms nog met dezelfde foutmelding/locatie. De crashes zijn vooral erg hinderlijk als deze tijdens een opname of time-shift gebeuren.
  11. Als er geen overname formulier bij de oranje kaarten zit, zijn deze ook goed voor de container.
  12. Indien de juiste softcam feed via de ipk geinstalleerd is, zal dit automatisch voor ARM zijn. Echter OpenATV heeft standaard alleen een configuratie voor diverse HD+ kaarten in Oscam zitten. Je zult dus waarschijnlijk de configuratie nog aan moeten passen voor C+NL. Hiervoor moet je via ssh (putty) naar de box om in te loggen of dit geheel via de web interface van Oscam doen.
  13. Bij TV Standaard zijn de zender gecodeerd en hbe je een smartcard of CI+ nodig in je ontvanger. Bij een Humax gaat dat alleen als je in voormalig Ziggo gebied woonachtig bent en een irdeto kaart kunt krijgen. Het Kabel TV pakket is ongecodeerd en met iedere DVB-C ontvanger te bekijken. Echter zijn de meeste zenders dan wel in SD kwaliteit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...