Ga naar inhoud


Zilverhippie

Lid
  • Items

    709
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

1 Volger

Over Zilverhippie

  • Verjaardag 03/22/1968

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Waarschoot
  • Interesses
    Satellietontvangst, PC, ICT

Recente bezoekers van dit profiel

3824 profielweergaven

Zilverhippie's prestaties

  1. Ik mag hopen dat je niet enkel de titels van de threads leest en ze meteen ook voor waar aanneemt. https://www.sat4all.com/forums/topic/381522-play6-wordt-een-sportzender/#comment-2747677
  2. Het is geen sportzender en wordt ook niet zo genoemd.
  3. Ik denk dat je op een device van betere kwaliteit zoals een nVidia Shield of Apple TV wel langere ondersteuning kunt verwachten.
  4. Check de bron voor updates, de tabel wordt af en toe bijgewerkt:
  5. The King's Man https://www.imdb.com/title/tt6856242/
  6. Het gaat wel onoverzichtelijk worden als je voor elk topic dat je start hetzelfde woord gaat gebruiken.
  7. De non-verbale expressie en communicatie gaat jammer genoeg vaak verloren op een medium zoals een forum waardoor een zin of een woord anders kan worden geïnterpreteerd dan wat ermee bedoeld was. Gelukkig bestaat hiervoor een hulpmiddeltje onder de vorm van emoticons. 😉
  8. Niemand die zegt dat die cyclocrosswedstrijden mee gaan naar Play6. Telenet heeft nog sportzenders waarop nu ook al veldrijden wordt getoond, weliswaar tegen betaling.
  9. Ik heb het ook 3 keer moeten lezen voor ik er iets van verstond, maar vermoedelijk doelt hij op het stopzetten van Antenne-TV bij TV-Vlaanderen, is hij op zoek naar een alternatief en heeft hij gekozen voor satelliet van TV-Vlaanderen waarbij de schotel van het geleverde pakket groter uitvalt dan gewenst.
  10. De titel is misleidend. Play Sports Open verdwijnt als volwaardige zender en een gedeelte van de content komt op Play6 terecht. Play6 wordt een zender met meer sport dan voordien, maar niet louter en sportzender. Uit het persartikel op https://press.telenet.be/fans-van-play-sports-open-kunnen-vanaf-13-augustus-terecht-bij-play6:
  11. Ik ga uit van feiten en in die zin staat een interessant artikel op https://www.numerama.com/tech/1763510-pourquoi-la-diffusion-de-leuro-2024-en-4k-est-un-immense-defi-technique.html dat voor meer duidelijkheid zorgt over wat men in Frankrijk nu precies te zien krijgt. Als je het al sterk vindt dat TF1 de matchen in 2 kwaliteiten aanbiedt, dan doet M6 het nog een stuk beter met 4 verschillende streams (weliswaar niet allemaal beschikbaar bij dezelfde operator).
  12. Het staat er toch? Met een 1080p HDR signaal dat ze zelf upscalen en "verkopen" als 4K.
  13. Waaruit kan men dit opmaken? Nochtans berichten ettelijke sites dat dit tournooi niet in 4K wordt doorgegeven... Je hebt in die andere thread over ditzelfde onderwerp nooit geantwoord op de vraag: merk je geen verschil in scherpte tussen de banner linksboven en het logo van TF1?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...