Ga naar inhoud


Penthe

Lid
  • Items

    11428
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    88

Alles dat geplaatst werd door Penthe

  1. Penthe

    Moppen deel 4

    Dansende Pasta, geeft tenminste een beetje leven op tafel! El Club del Arte - Espaguetis bailando ballet… Una obra IA de James Gerde(1).mp4
  2. Het was dan ook een zeer onduidelijke opmerking voor moi vandaar, en op sommige topics zoals bijv. deze kun je eigenlijk geen oplossing markeren.
  3. Als je mij bedoeld, dan is het antwoord nee ik kan de juiste software niet vinden die aan mijn wensen voldoet, het zal dus altijd een 2e os blijven. Wel een fijne maar met minder mogelijkheden.
  4. Straks stoort er ergens een Nederlandse radiozender en dan hebben de Russen of Chinezen dat gedaan. Een flinke regenbui lijkt me inderdaad een betere verklaring voor de uitval.
  5. Penthe

    voetbal

    Dit was de meest waardeloze vertoning van het Nederlands elftal ooit, bij de volgende wedstrijd liggen ze er gewoon uit en kunnen ze weer naar huis.
  6. Een giveaway is gratis, ik heb er ook niets voor betaald maar wel een levenslange licentie. Alsof de duvel met je speelt, hier de weggeef aktie voor Ashampoo snap 15 https://giveaway.tickcoupon.com/free-full-version-for-ashampoo-snap/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...