Ga naar inhoud


Miauw

Lid
  • Items

    3262
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

2 Volgers

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Ik dacht dat de M7 SAT801 een vrij simpel ding is, daar gaat een Canal Digitaal smartcard in. Op het afstellen van de schotel, worden zenderlijsten automatisch geladen bij verandering.
  2. Ik krijg al hoogtevrees als ik er naar kijk, heb ik met een trap al. 🙄 Ik gok dat je buren anders gaan klagen, of is het je eigen huis op de achtergrond?
  3. Miauw

    Big Bisat

    Toch weer ingebruik genomen?
  4. Sky UK is toch ook niet gratis?
  5. De Ziggo Go app is toch ook een vorm van IPTV, dus ik denk het wel, echter heb ik geen abonnement op die zenders.
  6. Hoewel daar wel een operatiewond zit, is de wond dicht en komt er zeker geen geluid uit. 😜 Ziggo wil geen verouderde apparatuur terug. Wil je het in de retourdoos terug sturen, dan zal je oude apparatuur eerst volledig in kleine stukjes moeten slaan voor je het in de retourdoos kan krijgen, kan je wel je agressie kwijt, daar hebben ze bij Ziggo dan weer goed over nagedacht. De NEXT, NEXT-mini en de zwarte modems willen ze met als je er Wifipots in bruikleen gekregen heb, wel terug hebben, dat moet zelfs, anders krijgt men de rekening. Ik heb voor iemand met een witte verouderde modem nog gebeld hoe die in het te kleine retourdoosje kon krijgen, met de witte router kunnen mensen leuk hun interne netwerkje opzetten kreeg ik te horen, alsof de doorsnee gebruiker daarop zit te wachten. De NEXT-mini moest met adapter en adapterkabel wel terug.
  7. De uitdrukking "Gooi nooit je schoenen weg voordat je nieuwe hebt." is hier volgens mij van toepassing. Proberen zoveel mogelijk van satelliet naar internet te verhuizen totdat er voldoende snelheid over het internet in Europa kan, dan stappen ze mogelijk pas van satelliet af. Sinds het door een Frans bedrijf overgenomen is, zit er weer wat geld om het wat langer uit te zingen die ze nodig hebben, de concurrentie als bijvoorbeeld NL-ziet bestaat al even.
  8. Modems met routers gaan op een gegeven moment stuk, die hebben zoals elk apparaat niet het eeuwige leven. Moet je wel het modem van het stroom halen, anders kunnen ze het nameten en als ze de modem tegen komen, dan val je door de mand. Die zwarte modems zijn veel beter, de witte willen ze bij het opzeggen van het abonnement niet eens terug hebben, mag je zelf naar de milieustraat brengen, alleen de NEXT en NEXT-mini willen ze terug hebben.
  9. Nog niet geproefd, maar Old Amsterdam kaas is nep oude kaas, maar als het lekker is, zie ik het probleem niet.
  10. Meestal is catering verpacht, zouden die restaurants en cafe's alleen klanten van een afgesloten Vrijhof binnen krijgen? Dat lijkt mij ook, want anders zouden mensen zonder kaartje naar het concert kunnen lopen.
  11. Het is een kruising tussen een normale patatzaak en McDonalds, en voor als je haast hebt kan je het meestal binnen het uit de muur trekken, maar daar ligt meestal geen luxe zoals je het beschreven hebt in. 😉
  12. Ik denk dat de catering verpacht is aan de hoogste bieder, daarnaast kan een ondernemer het dacht ik van de belastingdienst aftrekken, wat blijft er dan onder de streep van deze bestelling over? Als particulier voel je je dubbel bitter na de rekening te hebben betaald, als die een keuze had, dan was de frituurpan zelf meegenomen.
  13. Het is toch volledig commercieel, of zit er echt subsidie op? Ik zou het raar vinden als er subsidie op zo'n grote commerciële organisatie zit die ook in het buitenland actief is, terwijl meneer Rieu in een kasteel woont.
  14. Nederland is over het algemeen dichtbevolkt gebied, de meeste kabels liggen er of worden gelegd. Ziggo heeft veel oude gemeente kabelnetten in het verleden opgekocht die vrijwel overal liggen, door het upgraden kan het meer aan. De meeste huishoudens in Nederland hebben een ?DSL lijn door de koperen telefoonlijn die vroeger door de overheid die toen nog PTT was aangelegd gekregen, het is echter een ander verhaal voor de buitengebieden of daar glasvezel aangelegd wordt, dit komt niet meer zoals vroeger van de overheid. Spanje is veel groter dan Nederland, heeft neem ik aan ook veel meer afgelegen gebieden, dan zou je toch zeggen dat in ieder geval de overheid zenders daar te ontvangen moeten zijn, dan denk ik aan satelliet, want met DVB-T2 in landen met bergen en dalen is het een heel stuk lastiger dan in het platte Nederland. De UK is eigenlijk een zelfde verhaal, het is niet vergelijkbaar als het platte Nederland, die zijn zelfs vaak van gecodeerd TV op satelliet naar ongecodeerd TV op satelliet voor een deel overgestapt. De UK zit wel op een "beperkte beam" op de satelliet zodat een deel van Europa de grootste moeite moet doen om het te kunnen ontvangen, niet iedereen heeft als hobby een schotel groter dan 65cm te plaatsen, misschien 1 maatje groter, maar dan houdt het voor de meeste mensen in het algemeen wel op. Ik kan mij niet voorstellen dat veel zenders voor de UK van satelliet zullen afstappen, er zal via DVB-T2 niet voldoende ruimte zijn om al die zenders een plekje te geven, denk ik, maar ik kan er naast zitten.
  15. Voor de kabelnetwerken hebben ze niet zoals in het verleden de aanvoer van CDS nodig, daarnaast zou ik niet weten waarom een zender nog aan CDS zou willen betalen als het overgrote deel, een ruwe gok 95% TV niet via de satelliet kijkt, dan blijven alleen de inkomsten van de abonnees over. Ik vergeleek het echter niet tussen 2 satelliet TV aanbieders, maar tussen TV kijken via satelliet via CDS en TV kijken via welke aanbieder die niet via satelliet doorgeeft, daar zit o.a. Canal Digitaal of Canal+ zoals het tegenwoordig heet ook bij. Satelliet TV voor thuis gebruik is door kabel, maar ook door ?DSL dat nu in glasvezel overgaat dan, als het al niet gebeurd is, enorm concurrerend voor CDS geworden, je kan zelfs via de vaste lijn, met name glasvezel alleen internet afnemen, daarnaast bijvoorbeeld NL-ziet en of de FTA Hans kanalen app gebruiken, eventueel naast de FTA zenders via satelliet, heb ik het nog niet eens over FTA DVB-T2 gehad, dat zijn allemaal legale mogelijkheden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...