Ga naar inhoud


Dreeke

Lid
  • Items

    1034
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    29

Alles dat geplaatst werd door Dreeke

  1. Dreeke

    SBS6 classic

    EPG zal wel verstopt zitten in de Samsung TVplus app, maar de Enigma2 variant kent geen optie voor de Nederlandse zenders.
  2. Dreeke

    SBS6 classic

    De zender werkt nog prima, maar helaas geen EPG meer, dat los bovenstaande toch niet op?
  3. Ik vind de UKTV zenders een mooie aanvulling op zenders van BBC, ITV, Channel 4 en Channel 5.
  4. In de Britse EPG wordt meer en meer "New:[spatie]" voor het programma's gezet. Dat schopt het cover systeem binnen diverse skins overhoop en covers bij opnames kunnen niet gevonden worden. Weet iemand hier een oplossing voor, zodat alleen de naam van het programma te zien is? Bij opnames kan je handmatig dat stukje tekst verwijderen, maar het is een workaround, geen oplossing. Wellicht weet iemand een stukje script hiervoor?
  5. Dreeke

    Toekomst Ziggo

    Volgens mij bedoel je dat jij dit vindt, maar je presenteert het als een feit. Het bepalen voor een ander wat wel en niet leuk/interessant te vinden, begint hier een dingetje te worden.
  6. Dreeke

    Qmusic Vlaanderen

    Sorry, ik draai OpenATV, script map is er niet en kent alleen 4097. Daarom heb ik een test gedaan, zoals hierboven, maar het script mapje op media/mmc gezet. Vervolgens de zender toegevoegd met dreamboxEDIT voor het deel /media/mmc/Qmusic.m3u8. Bedankt voor de hulp!
  7. Dreeke

    Qmusic Vlaanderen

    Weet iemand de url met zowel vidao als audio hiervoor? Mij lukt het helaas alleen om beeld te krijgen, want audiospoor ontbreekt in onderstaande stream.
  8. Dreeke

    MENTpop

    Elke muziekzender op televisie kent de herhalingen, dat is gelijk aan de radiozenders. Om te weten wat je mist, moet je het eerst wel ontvangen hebben. Maar inmiddels weten we wel dat ook bij TV Vlaanderen op satelliet het aanbod niet zal worden uitgebreid, is zo mijn gok 😁. Wel jammer dat het muziekaanbod op satelliet in z'n geheel wat schaarser is geworden.
  9. Op satelliet zijn VTM3, VTM4, Play5/6/7 in SD. Ik hou me aanbevolen om als ik deze zenders in HD zou kunnen bekijken.
  10. Dreeke

    RTV Connect in MPD

    Inderdaad, ook hier het geval en volgens mij moet je dan ook de serviceapp geïnstalleerd hebben.
  11. Dreeke

    RTV Connect in MPD

    Bedankt voor je werk, maar ik zie geen audio meekomen in de stream. Wellicht moet ik iets anders instellen in de configuratie?
  12. Dreeke

    RTV Connect in MPD

    Een keertje NIET reageren, is helemaal niet zo erg hoor 😉
  13. Dreeke

    RTV Connect in MPD

    Bovenstaande boeket zender heb ik werkend gekregen door de serviceapp naar "exteplayer3" gezet, echter... video blijft hangen op 480*270 en audio heeft nare hikjes en mute seconden. Heeft iemand advies of een oplossing om deze stream met een betere video en audio kwaliteit af te spelen?
  14. Dreeke

    EPG voor BOK TV

    Op deze pagina staat EPG informatie voor de Zuid-Afrikaanse radio- en tv zender BOK TV: https://www.bokradio.co.za/programme/ Is hier een grab (?) van te maken, zodat ik EPG kan toevoegen aan deze IPTV zenders?
  15. Bedankt, het werkt prima.
  16. Dreeke

    12 Keshet - Channel 12 Israel

    Heeft iemand nog een werkende stream voor 12 Keshet en / of 12 Keshet News voor de Enigma2 ontvangers?
  17. Dreeke

    Vlaamse Play zenders

    Play 5, 6 en 7 zijn op satelliet in SD, zijn daar ook streams als die van Play Crime van bekend die werken op Enigma2 ontvangers?
  18. Vergelijkbaar met het Nederlandse RTL Crime.
  19. Die tuners worden vaak aangeduid met DVB-S2X MS.
  20. Schlagerchampions is een coproductie van MDR, BR en ORF en wordt in Eurovisieverband uitgezonden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...