Ga naar inhoud


Satbakker

Lid
  • Items

    817
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Satbakker's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Nou wat ik al omschrijf, ik heb prima signaal met een gigableu en de wat oudere Vu Zero ook geen probleem, het is enkel met twee Vu Zero´s van de Second revision.
  2. Hallo, ik zit met een heel raar probleem. Na de transponder aanpassingen van afgelopen 22 mei op 23,5 krijg ik heel apart en enkel met de zero Rev2 afstemmen mislukt. Ik gebruik normaal altij de hans basis zenderlijst en de tuner locked niet op 23,5. Heb diverse zenderlijsten geprobeert maar ik krijg maar geen lock. Astra 19.2 locked wel gewoon. Met de wat oudere Vu Zero geen probleem. Nieuwe openpli 8.3 van 22 mei erop, zenderlijst gewoon via plugins geinstalleerd en geen probleem alles werkt. Wat gaat hier mis of wat doe ik hier niet goed? Ik snap ook het verband niet dat het met twee Rev2 Zero´s niet lukt. Iemand enig idee?
  3. Nee nog niet op hun forum aangegeven.
  4. Kan iemand mij opweg helpen met de picons voor de Vu Zero m et openpli 9.... Ik gebruikte altijd de 400x240-370x210 dark on blue maar die krijg ik met geen mogelijkheid meer geinstalleerd via plugins. Het duurt enorm lang voordat het downloaden begint vanuit plugins en vervolgens komt er geen eind aan het proberen om de picons te installeren maar zegt telkens "can´t create blablabla"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...