Ga naar inhoud


Con

V.I.P.
  • Items

    10973
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    31

3 Volgers

Over Con

  • Verjaardag 03/11/1955

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Klei a/d Linge
  • Interesses
    En energiebesparing is mijn passie en stille, zuinige pc's.

Recente bezoekers van dit profiel

36215 profielweergaven
  1. Con

    F1 Oostenrijk

    Wel weer slim van Max om met zacht het af te maken voor de snelste ronde. Toch nog een puntje erbij.
  2. Con

    F1 Oostenrijk

    Ho, ho, ho, ik steel niets hè! Gaf alleen maar de starttijden door. Ik ging er vanuit (lees hoopte) dat @Sprietje de details zou aanvullen. Ik heb die historie niet en kan er verder ook niets fatsoenlijks over zeggen.
  3. Con

    F1 Oostenrijk

    De rest laat ik aan @Sprietjeover. SESSIE DATUM TIJD Eerste vrije training vrijdag 28 juni 12:30-13:30 Sprint shootout vrijdag 28 juni 16:30-17:14 Sprintrace zaterdag 29 juni 12:00-13:00 Kwalificatie zaterdag 29 juni 16:00-17:00 Race zondag 30 juni 15:00-17:00 MAX Verstappen glashelder over Red Bull-toekomst: "Dat zegt al genoeg!" X Jammer dat er maar 1 vt is.
  4. Een ding is zeker, we zijn nog nooit op de maan geweest... 😅
  5. Dan heb jij nog niet Baudet horen "debatteren".
  6. Norris kwam 5 ronden tekort. Perez in de punten. Maar wel op bijna 1 minuut achter Max. Mooie race.
  7. Goed van Perez, hij moet alleen nog 3 plaatsen inleveren. Het is dat Norris niet als eerste die snelle tijd had gereden anders had Max waarschijnlijk die lolly nog wel wat verder ingetrapt.
  8. Het zou wel héél vreemd zijn als Max niet wint. Ondanks de gesprekken over de boardradio.
  9. Top, ga het in mijn agenda zetten.
  10. Con

    Moppen deel 4

    Hij blijft leuk.
  11. Beste Kees, mijn vraag was en is hoe houd ik het "boekhoudkundig" bij. Anders, wat moet ik aan overzicht meesturen bij het invullen van mijn jaarlijkse belastingopgave als je met kwitanties werkt.
  12. Geen notie, ik weet niet wat de belastingdienst verlangt. Dat was ook mijn basisvraag.
  13. Ik heb geen behoefte aan KvK en een extra zakelijke rekening. Gewoon af en toe een kwitantie (zonder BTW) sturen lijkt mij voor beide partijen het meest eenvoudige. Maar waar het mij hier om ging is hoe moet ik dat bijhouden voor de belasting. Alleen een bedrag opgeven zullen ze in het aangiftebiljet niet accepteren.
  14. Er geldt, wanneer je bijverdient je dit moet opgeven als extra inkomsten. Je komt (kunt dan) in een andere box. Nu heb ik aow, pensioen en wat ander geneuzel. Hiermee zit ik sowieso in box 1 en een stuk in box 2. Vorig jaar zelfs in box 3 een klein stukje. Dus opgeven is dan ook sowieso verplicht. (ik heb dus uiteraard geen toeslagen) Naar mijn bescheiden mening heeft een freelancer een KVK en BTW nummer en schrijft facturen. Zo'n boekhouding is anders dan wanneer je beiden niet hebt en dus alleen maar kwitanties mag schrijven. In dienst nemen is geen optie, had nu een 0-uren contract maar dat mag je 2 keer verlengen. Daarnaast werk ik zeer onregelmatig, daar is geen contract tegen opgewassen.
  15. Achtergrond is het volgende. Inmiddels klus ik sinds mijn pensioen een beetje bij, bij 1 bedrijf middels een 0-uren contract met een beetje engineering. Dat kan alleen niet onbeperkt. Daarom wil ik overgaan tot geen contract en mijn uren middels een kwitantie in rekening te brengen (heb geen BTW nr en KVK nummer). Mijn vraag is hoe houd ik dat boekhoudkundig bij? Wat verlangt de belastingdienst in het overzicht en welke componenten horen daar bij. Is er een voorbeeld van?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...