Ga naar inhoud


Codx

Lid
  • Items

    5585
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    45

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    In the middle of everywhere

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Reageer jij niet op het verkeerde bericht?
  2. Waarom claim je geen garantie bij Philips? Je hebt 2 jaar garantie toch? En ik snap wel waarom je telkens antwoord in het fins terug krijgt., je vult als locatie finland in en hebt een fins IP adres of email adres. Dan moet je iets uit NL invullen.
  3. ik snap niet helemaal waarom die VU+ box niet voldoet.. Die komt binnen 1 seconde uit standby en met 1 knop zit je in de zenderlijst. Je kunt de lijst automatisch laten bijwerken (fastscan) dus dan heb je er geen omkijken naar. Je kunt evt. de image zo aanpassen dat een aantal menu items verdwijnen, de vraag is of je dat moet doen natuurlijk. Maar dan voorkom je wel dat er bijv. een software update of fabrieksreset kan worden gedaan. Ik vraag me af of de interface van die moderne CD boxen echt simpeler is, als ik de app bekijk is dat zeker niet zo. Andere optie is de interne sat tuner van de TV gebruiken. Maar ook daar heb je tegenwoordig hele grafische interfaces.
  4. Canal+ Action 1 is ook een nutteloze zender uit dezelfde stal als Filmbox en Film1 met dezelfde programma's . Dan zal Canal+ Action 2 ook wel niet bijzonder zijn, Ze zenden misschien 1-2x week een sportwedstrijd uit om voor de rest aangevuld te worden met dezelfde nutteloze films als op al die andere zenders al te zien zijn, oftewel meer van hetzelfde.
  5. Schijnbaar enkel via de app. maar je weet het nooit met CD. Ze schijnen trouwens ook Viaplay TV (ex SBS9) enkel nog via nagra mode beschikbaar te willen gaan stellen... althans zoiets staat op totaaltv. Mja dan denk ik waarom zo moeilijk doen, zet dan gewoon alles om ipv een paar willekeurige zenders. Trek die pleister er af ipv kijkers 3 jaar beetje bij beetje het leven lastig te gaan maken.
  6. Hoe kom je daar nu weer bij? Als het verboden is waarom zouden ze het dan verkopen in de bouwmarkt met installatie handleiding er bij ?
  7. Neem een split unti inderdaad, scheelt enorm. En je kunt er zowat het hele huis mee koelen. Als het echt niet anders kan, wil een mobiele airco nog wel een beetje kunnen helpen maar dan moet je die slang echt goed naar buiten kunnen krijgen en geen warme lucht naar binnen.. En vaak is zo'n slang geheel niet geïsoleerd.
  8. Nee alle kanalen worden in Nagra uitgezonden, alleen hebben ze seca mode op sommige kanalen uitgezet. Dat komt dan ook in 2 verschillende niveau's, in aantal gevallen hebben ze alleen ecmpid verwijzing weg gelaten (caid 0100 > ecmpid) Dan kun je mappen maar werkt het kanaal nog wel. Is seca mode echt verboden in de ECMs dan geeft de kaart in seca mode geen CW's meer af en moet de kaart in beveiligde mode (Nagra CAK7) geinitialiseerd zijn om voor die zender te werken. Van de erotiek zenders hebben Vivid TV en Leo TV op dit moment geen seca mode meer. En de nieuwe Vixen HD frequentie had een tijdje terug ook nog geen verwijzing maar dat kan inmiddels al wel zijn opgelost. Want het veranderd ook nog wel eens. Blijkbaar weten ze zelf niet altijd wat ze daar aan het doen zijn.
  9. Blijkbaar als je namelijk verder leest zie je dat SKY dit systeem gebruikt icm SKY Q boxen of althans dat was het geval in 2015. Deze LNB's hebben 2 outputs voor H en V over de gehele frequentie range.
  10. Lijkt me niet verstandig, maar goed ze denken te kunnen besparen. Hierdoor gaan heel veel mensen niet meer kunnen kijken. Als men er moeilijker voor moet doen dan een nummertje op hun AB indrukken bereik je een grote groep al niet meer. Bovendien zul je zien dat als er wel iets belangrijks gebeurd de website van hun meteen overbelast raakt, zo is het altijd met streaming.
  11. Ik heb tot 2-3 jaar geleden melk in glazen flessen gekocht, tot die ineens niet meer verkrijgbaar was bij Campina. Nu heb je hun "houdbare melk" in pakken. Als die je open maakt moet je binnen 5 dagen consumeren anders is die al zuur. Met die glazen flessen kon je de melk ruim 2-3 weken bewaren en smaakte die veel beter ook. Kortom ze doen het allemaal zelf, en met die plastic doppen waar ik als consument niet om gevraagd heb maken ze ons helemaal gek. Het is allemaal door linkse milieu freaks bedachte onzin om ons schaamte aan te praten, onder tussen zijn de recycle bedrijven in handen van dat soort lui, kortom gewoon weer een verdien model.
  12. Het is 7.9 dB C/N en geen 6.9 dB maar nogmaals dat is prima haalbaar met een 60 cm schotel. Daarmee zul je rond de 11-12 dB kunnen halen bij optimale condities bij meer dan 50 dBW.
  13. Daar gaat de ontvangt van La Chaine 3 Radio , die is hier sávonds op de SDR prima mee te krijgen. Ik snap trouwens niet helemaal waarom ze niet een andere frequentie krijgen. Het is niet alsof de lange golf zo overvol zit.
  14. Codx

    Delta kaart in OSCAM

    Ja dat is ook zoiets, mensen begrijpen die instelling niet. Het enige wat die doet is jou oscam vertellen dat de ECM alleen naar de kaart door mag als die kaart al emm's heeft gehad. Dat heeft verder geen invloed op de kaart zelf, het is juist een extra filter in oscam voor als je bijv. meerdere van die kaarten hebt en eentje is verlopen die geeft dan een NOK (not ok) dan weet oscam door die instelling, oh ik hoef de aanvraag (ECM) niet naar die kaart te sturen want die heeft toch nog geen emm's binnen en werkt daarom niet. Maar een kaartje gaat er niet magisch van werken, om de kaart te laten werken heeft die emm's nodig ongeacht of deze instelling er staat. Maakt absoluut geen verschil.
  15. Winrar werkt prima hoor, ik installeer altijd via patchmypc, nog nooit problemen mee gehad https://patchmypc.com/home-updater
×
×
  • Nieuwe aanmaken...