Ga naar inhoud


Codx

Lid
  • Items

    5585
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    45

Alles dat geplaatst werd door Codx

  1. Reageer jij niet op het verkeerde bericht?
  2. Waarom claim je geen garantie bij Philips? Je hebt 2 jaar garantie toch? En ik snap wel waarom je telkens antwoord in het fins terug krijgt., je vult als locatie finland in en hebt een fins IP adres of email adres. Dan moet je iets uit NL invullen.
  3. ik snap niet helemaal waarom die VU+ box niet voldoet.. Die komt binnen 1 seconde uit standby en met 1 knop zit je in de zenderlijst. Je kunt de lijst automatisch laten bijwerken (fastscan) dus dan heb je er geen omkijken naar. Je kunt evt. de image zo aanpassen dat een aantal menu items verdwijnen, de vraag is of je dat moet doen natuurlijk. Maar dan voorkom je wel dat er bijv. een software update of fabrieksreset kan worden gedaan. Ik vraag me af of de interface van die moderne CD boxen echt simpeler is, als ik de app bekijk is dat zeker niet zo. Andere optie is de interne sat tuner van de TV gebruiken. Maar ook daar heb je tegenwoordig hele grafische interfaces.
  4. Canal+ Action 1 is ook een nutteloze zender uit dezelfde stal als Filmbox en Film1 met dezelfde programma's . Dan zal Canal+ Action 2 ook wel niet bijzonder zijn, Ze zenden misschien 1-2x week een sportwedstrijd uit om voor de rest aangevuld te worden met dezelfde nutteloze films als op al die andere zenders al te zien zijn, oftewel meer van hetzelfde.
  5. Schijnbaar enkel via de app. maar je weet het nooit met CD. Ze schijnen trouwens ook Viaplay TV (ex SBS9) enkel nog via nagra mode beschikbaar te willen gaan stellen... althans zoiets staat op totaaltv. Mja dan denk ik waarom zo moeilijk doen, zet dan gewoon alles om ipv een paar willekeurige zenders. Trek die pleister er af ipv kijkers 3 jaar beetje bij beetje het leven lastig te gaan maken.
  6. Hoe kom je daar nu weer bij? Als het verboden is waarom zouden ze het dan verkopen in de bouwmarkt met installatie handleiding er bij ?
  7. Neem een split unti inderdaad, scheelt enorm. En je kunt er zowat het hele huis mee koelen. Als het echt niet anders kan, wil een mobiele airco nog wel een beetje kunnen helpen maar dan moet je die slang echt goed naar buiten kunnen krijgen en geen warme lucht naar binnen.. En vaak is zo'n slang geheel niet geïsoleerd.
  8. Nee alle kanalen worden in Nagra uitgezonden, alleen hebben ze seca mode op sommige kanalen uitgezet. Dat komt dan ook in 2 verschillende niveau's, in aantal gevallen hebben ze alleen ecmpid verwijzing weg gelaten (caid 0100 > ecmpid) Dan kun je mappen maar werkt het kanaal nog wel. Is seca mode echt verboden in de ECMs dan geeft de kaart in seca mode geen CW's meer af en moet de kaart in beveiligde mode (Nagra CAK7) geinitialiseerd zijn om voor die zender te werken. Van de erotiek zenders hebben Vivid TV en Leo TV op dit moment geen seca mode meer. En de nieuwe Vixen HD frequentie had een tijdje terug ook nog geen verwijzing maar dat kan inmiddels al wel zijn opgelost. Want het veranderd ook nog wel eens. Blijkbaar weten ze zelf niet altijd wat ze daar aan het doen zijn.
  9. Blijkbaar als je namelijk verder leest zie je dat SKY dit systeem gebruikt icm SKY Q boxen of althans dat was het geval in 2015. Deze LNB's hebben 2 outputs voor H en V over de gehele frequentie range.
  10. Lijkt me niet verstandig, maar goed ze denken te kunnen besparen. Hierdoor gaan heel veel mensen niet meer kunnen kijken. Als men er moeilijker voor moet doen dan een nummertje op hun AB indrukken bereik je een grote groep al niet meer. Bovendien zul je zien dat als er wel iets belangrijks gebeurd de website van hun meteen overbelast raakt, zo is het altijd met streaming.
  11. Ik heb tot 2-3 jaar geleden melk in glazen flessen gekocht, tot die ineens niet meer verkrijgbaar was bij Campina. Nu heb je hun "houdbare melk" in pakken. Als die je open maakt moet je binnen 5 dagen consumeren anders is die al zuur. Met die glazen flessen kon je de melk ruim 2-3 weken bewaren en smaakte die veel beter ook. Kortom ze doen het allemaal zelf, en met die plastic doppen waar ik als consument niet om gevraagd heb maken ze ons helemaal gek. Het is allemaal door linkse milieu freaks bedachte onzin om ons schaamte aan te praten, onder tussen zijn de recycle bedrijven in handen van dat soort lui, kortom gewoon weer een verdien model.
  12. Het is 7.9 dB C/N en geen 6.9 dB maar nogmaals dat is prima haalbaar met een 60 cm schotel. Daarmee zul je rond de 11-12 dB kunnen halen bij optimale condities bij meer dan 50 dBW.
  13. Daar gaat de ontvangt van La Chaine 3 Radio , die is hier sávonds op de SDR prima mee te krijgen. Ik snap trouwens niet helemaal waarom ze niet een andere frequentie krijgen. Het is niet alsof de lange golf zo overvol zit.
  14. Codx

    Delta kaart in OSCAM

    Ja dat is ook zoiets, mensen begrijpen die instelling niet. Het enige wat die doet is jou oscam vertellen dat de ECM alleen naar de kaart door mag als die kaart al emm's heeft gehad. Dat heeft verder geen invloed op de kaart zelf, het is juist een extra filter in oscam voor als je bijv. meerdere van die kaarten hebt en eentje is verlopen die geeft dan een NOK (not ok) dan weet oscam door die instelling, oh ik hoef de aanvraag (ECM) niet naar die kaart te sturen want die heeft toch nog geen emm's binnen en werkt daarom niet. Maar een kaartje gaat er niet magisch van werken, om de kaart te laten werken heeft die emm's nodig ongeacht of deze instelling er staat. Maakt absoluut geen verschil.
  15. Winrar werkt prima hoor, ik installeer altijd via patchmypc, nog nooit problemen mee gehad https://patchmypc.com/home-updater
  16. Bergblick TV hoort bij Canal+ Austria, dus heeft niks met Canal Digitaal te maken.
  17. Dat is een automatisch systeem wat je waarschuwt voor auteursrechten schending, dat heeft niks met bloot te maken. En ja de grote bedrijven zijn zo schijnheilig als wat, maar daar hoef je niet voor naar Amerika.
  18. Welke preutse Amerikaanse wetgeving? De meeste porno boeren zitten in de VS notabene, bovendien de samsungs en LG's van deze wereld hebben eigen besturingssystemen en hebben niks met de VS te maken.
  19. CCcam werkt primer voor ARM en ook nagra zenders weergeven via lijntjes. (lokale kaart in oscam met sleutels of externe lijn)
  20. Codx

    Delta kaart in OSCAM

    Force irdeto is voor kaarten die in verschillende encryptie mode kunnen draaien, zoals bijv cryptoworks/irdeto. Bij reguliere irdeto kaarten zou ik niet verwachten dat die instelling iets doet.
  21. Codx

    Delta kaart in OSCAM

    Nee ik denk de groep, want die is anders zo te zien en waarom zetten jullie altijd die AUprovid er in? Volgens mij is die alleen bedoeld voor viaccess kaarten, die hebben soms een aparte instelling hier voor nodig. Maar irdeto niet want die update toch wel.
  22. Je kunt prima streamen op een DM8000 zolang het maar M3U is en maximaal H264, geen AV1 of VP9 of H265
  23. Ja dat kan ook maar dan nog zou ik niet alles meer door de versterker laten lopen, anders heb je ook continue hdmi passthrough nodig en staat die versterker ook als die in standby staat nog een berg watts te verstoken. <edit, ik zie dat die oude versteker helemaal geen spdif of hdmi heeft, dus toch vervangen dan) En hoe wil jij die KPN box bedienen dan?, daar heb je toch echt beeld voor nodig zeker met dat android ding... wat verschrikkelijk is tov de voorganger. Als je geen fancy features nodig hebt kun je prima de oude versterker bijven gebruiken denk ik. Of je moet Dolby weet ik het wat ondersteuning (al die nieuwe formaten) willen maar dat kan sowieso niet via SPDIF alleen via HDMI. Of inderdaad een soundbar die werken ook meestal via HDMI ARC. Ik heb zelf nog een Onkyo set maar die versterker staat al een hele tijd uit, die heb ik jaren lang met HDMI passthrough gebruikt, dat was ellende, veel gedoe met afstandsbedieningen, hoog stroom verbruik, geluid wat soms wegviel of problemen gaf icm kodi. Later nog een tijd in HDMI ARC gebruikt, veel beter maar eigenlijk gebruikte ik het steeds minder. Inmiddels heb ik ook nog een sonos soundbar en dat werkt ook redelijk alleen voegt het te weinig toe tov standaard TV geluid.
  24. Ja omdat er 2 mogelijkheden zijn, je kunt alles door je versterker laten lopen maar dan moet de versterker eigenlijk altijd meegroeien met de rest van de apparatuur. Bijv. als een versterker geen 4K ondersteund krijg je ook geen 4K op je TV bovendien kun je sync problemen krijgen door de verwerking van beeld en geluid. Soms moet een versterker het beeld opschalen terwijl je dat beter aan een TV over kan laten etc. Dus vandaar ik zeg, sluit alles direct aan op de TV en gebruik liefst HDMI-ARC (Audio Return Channel) om het terug naar de versterker te krijgen. SPDIF of een analoge output kan ook natuurlijk maar die ondersteunen minder geluidsformaten. Ook hoeft de versterker dan niet altijd aan als je genoeg hebt aan het interne TV geluid.
  25. Zet de versterker er NIET tussen, maar sluit alle bronnen direct op de TV aan en en haal het geluid daarna terug van de TV naar de versterker. Ik denk zelfs dat dit via je bestaande versterker kan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...