Ga naar inhoud


Jürgen

V.I.P.
  • Items

    10860
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    35

Over Jürgen

  • Verjaardag 10/12/1944

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Den Hoorn ZH

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Jürgen

    Apple Tv

    Nou, de film (documentaire) Napoleon staat gewoon op Apple TV en kan volledig worden bekeken, dit uiteraard met een abonnement.
  2. Ikzelf heb het ook nog nooit echt nodig gehad maar toen puur uit gemak een aangemaakt. Deze vraag had puur betrekking op de nieuwe HP laptop van mijn zoon. Als er dan iets aan mankeert ga ik niet verder naar de oorzaak zoeken maar gewoon de image terugzetten. Maar ja, inmiddels heb ik hier ook al vanaf gezien en laat nu automatisch een Windows back-up maken en heb als aanvulling een Windows Herstelschijf op een USB stick aangemaakt.
  3. Als het goed is synchroniseert OnDrive nu ook de systeeminstellingen en de overige data. Vandaag heb ik ook in de Registry een regel toegevoegd om te voorkomen dat Bing de standaard zoekmachine blijft en nu is Google de standaard zoekmachine. Ik weet echter niet of die toevoeging ook in de OnDrive back-up wordt meegenomen. Op die reden heb ik voor alle zekerheid ook nog een Herstelschijf aangemaakt op een 32 Gb USB stick maar ik denk dat die nooit nodig zal zijn. Ook is de vraag of de Registry wijziging in de Herstelschijf wel wordt meegenomen. In elk geval weer aardig met Windows 11 mogen spelen maar geef mij toch maar de vertrouwde Mac…😂
  4. UPDATE... Gevonden, was wat verstopt en het blijkt dat ook de instellingen ed naar OnDrive zijn ge-backupt. Ik vind dit eigenlijk prima zo, bij een calamiteit gewoon Windows en daarna de OnDrive back-up terugzetten. Daarna zou alles toch weer actueel moeten zijn, toch?
  5. Dat is juist het probleem, ik zie na de afbeelding van Stap 2 de afbeelding van Stap 3 niet op de laptop dus kan ik ook de de jouw aangevinkte opties niet kiezen. Heeft het wellicht iets mee te maken dat het hierbij om een Windows 11 Pro versie gaat?
  6. Ton, bedankt voor de link. De daarin aangegeven Stap 1 en 2 is geen probleem en zoals ik al schreef, de in Stap 2 uitgevoerde back-up is naar OnDrive uitgevoerd en die zie ik ook terug als ik naar OnDrive ga. Het gaat hierbij trouwens over heel weinig data want de laptop is nog nauwelijks gebruikt. Nu wil ik in de link opgegeven Stap 3 uitvoeren maar ik zie even 1-2-3 geen mogelijkheid om dit in te stellen maar vind ook die optie niet terug, zie laatste bijlage 3. In bijlage 1 zie ik de enige opties dus niet wat ik in Stap 3 zou moeten zien. In bijlage 2 zie je de actuele back-up instelling. Dus de vraag, hoe kom ik in instelling zoals in bijlage 3 is afgebeeld?
  7. Ik begrijp uit de reacties dat Windows 11 zelf geen optie heeft om een Image Back-up te maken, correct? Dus vraag ik mij af of het maken van een Image Back-up wel zinvol is en dat het aanmaken van een Windows 11 hersteldisk wellicht beter is. De bedoeling daarvan is dat ik na een calamiteit de Windows partitie kan herstellen zodat je niet alle instellingen opnieuw moet gaan aanmaken.
  8. Ik zie in Windows 11 dat ik een gewone back-up van bv de Documenten in OnDrive kan maken maar ik zie geen optie om een systeem image aan te maken. Toen ik vroeger nog met Windows werkte maakte ik zo’n Image aan met een extern Image back-up programma, naam weer ik niet meer. Dan kon ik bij calamiteiten de hele Windows partitie terugzetten en hoefde ik verder niet te zoeken. Kan dit gewoon via Windows 11 zelf. Wellicht zijn er betere en / of gemakkelijkere opties.
  9. Wolf Security uiteindelijk in de juiste volgorde via ‘Verwijderen Software ‘ in Windows verwijderd maar verwijderen van de Wolf Security Boot-logo is helaas niet mogelijk want dat is enige tijd geleden door HP aangepast, aldus de HP klantenservice.
  10. Geen probleem...😉 Gebeurt mij ook regelmatig...😂
  11. Wolf Security staat niet in de Opstart-apps maar wordt al vanuit de Bios opgestart. Je ziet de Wolf logo ‘Sure Start Splash Screen’ al voordat Windows is opgestart.
  12. Dit klopt, had ik ook al gezien, zie mijn opgegeven link van 16 uur geleden. Ik zie daar echter maar twee van de 3 pakkages. Nadat ik die via Windows had verwijderd blijft Wolf Security toch tijdens het starten opkomen.
  13. Ik denk dat deze vraag / onderwerp niets met Windows te maken heeft en dientengevolge ook hier niet thuis hoort. Volgens mij is HP Wolf Security hardware - respectievelijk Bios gerelateerd. Dus deze topic mag wat mij betreft gesloten worden.
  14. Zoals ik in mijn OB schreef had ik dat al had gedaan maar tijdens het opstarten blijft de HP Wolf Pro logo verschijnen. Ik denk dat dit BIOS gerelateerd is maar dan moet ik eerst in de BIOS zien te geraken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...