Ga naar inhoud


digitaal kijker

Lid
  • Items

    3921
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

1 Volger

Over digitaal kijker

  • Verjaardag 04/12/1975

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    belgie
  • Interesses
    satelliet, muziek, films.

Recente bezoekers van dit profiel

31235 profielweergaven
  1. Proximus heeft die ook niet, zal na een aantal maanden ofzo erbij komen als de exclusiviteit bij Telenet en orange voorbij is, dat was met de eerste ment zender ook zo dat die enkel op Telenet beschikbaar was. maar veel mis je niet, is veel herhaling dagelijks.
  2. Die zit enkel bij Telenet en orange op de kabel.
  3. vrees dat Canal Digitaal aan dat aantal kan geraken als ze nog zo verder doen met alles op app te zetten en via satelliet minder aan te bieden, waarom denk je dat sommige klanten satelliet de rug toe keren, voor wat ze nog zelf aanbieden zonder wat er gratis te krijgen is zonder hen is het duur aan het worden. er zijn nog veel mensen die denken dat ze zonder canal digitaal geen Duitse of engelse zenders kunnen bekijken, wat door de kenners minder waar is, met elke FTA ontvanger dat HD aankan of 4K heb je de Duitse en engelse ook mits een LNB op die positie.
  4. Play 6 is wel van Telenet dus kunnen ze doorgeven wat ze willen op play 6
  5. Deze zender werd aangeboden als doorgeef luik voor de providers, daar er geen reactie op gekomen is en er weinig animo voor is zal deze verwijderd zijn.
  6. Binnenkort wordt er op play6 veel sport uitgezonden, play sport open gaat veranderen van naam naar play6, daardoor wordt het sport aanbod in Vlaanderen niet enkel bij telenet gratis aangeboden, daar deze sport gaat uitzenden is nu het moment dat Canal+/M7 deze zender in HD gaat aanbieden zodat sport (voetbal enz) in een deftig beeld kan bekeken worden. vanaf 13 augustus Telenet zal op Play 6 op donderdagen voetbalwedstrijden uit de UEFA Europa League en de Conference League programmeren en op zaterdagen Formule 1-kwalificatieritten. Ook enkele Premier League-wedstrijden zullen gratis te zien zijn op Play 6, te beginnen met Chelsea-Manchester City op 18 augustus.
  7. dacht het al, zal een vergissing zijn van Eduard07
  8. ik heb NLZiet in belgie maar zie geen 192 TV in het aanbod, of is dat in het extra betalende optie dat deze zit ??? 538 TV zit op NLZiet, maar 192 TV nog niet tegengekomen.
  9. via een provider die alsmaar minder zenders aanbied en meer en meer geld vraagt, veel succes zolang het kan.
  10. maar het zijn dan 2 zenders dat amper iets vernieuwend toevoegen, ze maken er zo veel reclame over dat deze 2 enkel bij telenet en orange te zien zijn, Tv Vlaanderen en proximus krijgen maar 1 zender en hun videoclip aanbod is verkleind zo want ze hebben een playlist dat elke dag bijna dezelfde is. bij andere muziekzenders zie je nog eens wat afwisselend. het gaat hier niet om of ik en andere niet tevreden zijn met een zender maar om het feit dat ze een 2de zender starten en amper nieuwe dingen tonen van clips. een voorbeeld, willy Sommers heeft een nieuwe singel, iets met aperootje, op de ene zender tonen ze de clip van hem dat die heeft gemaakt waar hij zelf in verschijnt, op de andere zender tonen ze het clipje dat ment zelf heeft samengesteld met beelden van internet en onbekende mensen, dus totaal iets anders. en zo doen ze dit nog veel voor artiesten. ment is een beetje een pruts zender, en rare is, de ment kijkers slikken dit allemaal. als muziekliefhebber is dit toch niet meer normaal te noemen zoals ze doen.
  11. En het resultaat is echt flauw, je ziet dagelijks dezelfde songs voorbijkomen, hun aanbod is verkleint. ken mensen dat elke dag keken en nu klagen van telkens dezelfde songs te zien passeren. speelt er een oude song van de 60's op de ene, speelt die 2 uur later op de andere zender terug. net of het lijstjes zijn dat ze op beide zenders gebruiken.
  12. Ziggo Sport Golf = Ziggo Sport 3 deze zender geeft via satelliet Ziggo sport 6 aan na inscannen, fout bij jullie info
  13. grappig op de 192TV site staat canal digitaal er nog bij als doorgeef luik van hun zender, ze mogen hun site ook eens aanpassen
  14. Al vergeten wat ze al allemaal hebben verwijderd sinds Canal+ daar voor het zeggen heeft, de Eurosport zenders, discovery, tlc en nog enkele, en dat voor nog meer geld te rijven en minder te geven, en zeg niet dat er de app nog is, niet iedereen heeft zoveel data in andere landen om dit bv hele dagen op te hebben staan. ze snijden in hun eigen vel, want er gaan mensen zijn dat dit niet wisten van 192TV dat die ging verdwijnen.
  15. Muziekzenders op tv zijn niet meer van deze tijd spijtig genoeg, met al de Deezer en Spotify opties. dat de mtv zenders het nog zolang uithouden (00’s en 90’s enz)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...