Ga naar inhoud


OFDM

Lid
  • Items

    1687
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    15

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Ik weet het niet zeker. Er was ooit een bericht dat ze op FM blijven en Internet radio? Geen idee. Maar ik zie geen probleem het door elkaar te gebruiken als je weinig radio bandbreedte nodig hebt. De TV mux 7 is niet landelijk. Helaas zit de SVT er niet op. Misschien alleen Al Jazeera FTA..
  2. Dat schrijf je correct. Het is slechts toevallig gelijktijdig maar inderdaad is 192 TV niet als zender gestopt.
  3. Zweden zendt op een aantal zenderlocaties digitale TV uit in band 3, de 7e multiplex. Dat is geen publieke omroep en gecodeerd. Mijn DVB-T2 settopbox kan ook Band 3. Ik ken geen ander land die dit ook toepast. https://www.teracom.se/privat/Support/frekvenstabeller-tv/
  4. 192 TV is vandaag gestaakt op satelliet. Dan NPO politiek en nieuws ook vast en zeker.
  5. Als je het zo strak voorrekent kan ik er geen speld tussen krijgen. De praktijk is echter niet dat je continue 130 kunt rijden dus kom je ergens in het midden uit.
  6. Ik zal er nog eens in 3D naar kijken. Maar Triax heeft hierin voorzien door middel van de opklapbare feedarm. Die was overigens recent per ongeluk een tikje omhoog geduwd dus je hebt een punt (en niet door de tuinslang).
  7. Als we teruggaan naar 130 km/u dan zal blijken hoeveel autorijders het echt iets uitmaakt wat brandstof kost. Het zal in elk geval fors meer accijnsinkomsten opleveren. Verder heb je ook nog autorijders die nog even heel hard moeten inhalen op de uitvoegstrook om die energie 100 meter verderop weer volledig in de remmen af te fakkelen. Op dat laatste misschien een uitzondering voor E auto's.
  8. Door de jaren heen is mij gebleken dat hierin een héél grote spreiding bestaat!
  9. Er klopt iets niet. Kijken die vrouw(en) zelf ook TV van die kleine schotel(s)? Dan is het toch gewoon eigen schuld enzo? Of is het alleen voor de hobby? Ik heb zelf 54 cm en vind dat een nette maat en de combinatie met wat groen erg aangenaam om te zien. De regenreserve is vooral voor haar belangrijk en voldoende nu. De Nederlandse zenders komen niet vanaf de schotel.
  10. Ik krijg zo'n vermoeden dat dit juridisch een ondoordringbaar moeras wordt. Hoe weet je nou welke software criteria worden gehanteerd en of terug leveren eerlijk wordt verdeeld?
  11. Die ZXV is om ver weg van te blijven. Die geeft nog storingen bij een uitstekend ingangssignaal. Er was een klant die de toren van Smilde zag staan maar ontvangst ook niet storingvrij. Nu ik Xoro genoemd zie worden, die moet ik ook nog ergens hebben liggen, geen idee.
  12. Ja en DVB-T2 zenders worden allemaal aangestuurd via vaste verbindingen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...