Ga naar inhoud


sattv4iedereen

Lid
  • Items

    7135
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    21

Alles dat geplaatst werd door sattv4iedereen

  1. Hi, Ik heb nog eens mijn dab+ radio uitgehaald. Helaas in wervik, heb ik niet alle Vlaamse zenders of beter gezegd de Nederlandse sprekende. Nu gebruik ik een staaf antenne bijgeleverd. Maar er bestaan dab antennes ook. Is dit dan zoveel beter dan een staafantenne. Bestaat er iets als versterker om dit signaal te verbeteren? Ze zeggen digitaal voor de toekomst. Maar ze zullen masten moeten bijzetten of vermogen opkrikken. Groet. Een dab+ luisteraar.
  2. Ik heb er liggen en met payconiq kan je zelfs 2 cent betalen. Maar de verkoper gaat er niet op in.
  3. Gebruikt die Europees toegelaten frequentie? Ik heb dat gevonden ( een ander merk), echter mocht die in Europa niet gebruikt worden, zowel de frequentie en vermogen voldeed niet aan de regels van bipt.
  4. Hoeveel vraag je voor die chromevast? Ik ken iemand die zoiets zoekt.
  5. Weet niet of bepaalden weten, dat een smartphone soms achter je typen woorden veranderd. Heb niet goed nagelezen.
  6. Hi, Wegens stopzetting kabeltv, verkoop ik mijn vu uno met standaard dvb-c tuner. Ik heb voor deze ontvanger ook een satelliet insteekkaart, je kan dus kiezen waarvoor je hem gebruikt. Geen techneut, ik wil de tuner insteken die je wilt. Voor alle 2, vraag ik 210€. Tuner kostte toen 69€ Ontvanger heb ik destijds 250€ voor betaals. Afhalen of opsturen kan. Afhalen op afspraak. Speelt met cd,tvv,telenet en andere ci×1.3 modules. Nu staat er vri op. Bieden kan ook, als het serieus id.
  7. 1 cent als je ze zelf verstuurt
  8. Ik heb ook nog dergelijke ontvanger gehad, maar heb die na 1 dag terug gestuurd. Ik kreeg langs geen kanten een firmware in dat goed overweg kon met de Belgische tegenhanger de ci+ module van telenet. De firmware chraste altijd.
  9. Daar zal ik morgen werk van maken.
  10. Vandaag een telefoon, er is een verdachte verrichting gebeurt op je Paypal,rekening te behoeve van653€. direct de verbinding verbroken.
  11. Hi, Voor vu+ ontvangers hd , heb ik nog een insteektuner voor dvb-s2. Werkt nog perfect, tis omdat ik in mijn vu uno hd, een kabeltuner heb ingestoken. Deze is te koop voor 45€, of ander uitstekende bod. Opgelet, de verzendingskosten ( ongeveer 12€) zijn ten laste van de koper. Af te halen na afspraak kan ook in postcode 8940.
  12. Grapjas. Maar het reinigen van de lens heeft het probleem enkel maar verslechterd, en leest nu maar een klein deeltje van de disc oen er komt kan disc niet lezen. Wat zou ik nog kunnen doen? Ps, ik heb er voorzichtig alle stof en ander vuil vanbinnen het apparaat met een kleine borstel gereinigd. Lazer versleten?
  13. Ik ben bij cheap connect ( zoals warande schrijft, in België. Dat scheelt een pak als je veel belt naar Nederland. Ik heb ook een Belgisch nummer bij sewan, en kan met mijn WiFi telefoon overal bellen. Het belangrijkste voor de wetgeving in België zegt, dat het juist adres bij de voip provider moet staan. Als warande verhuist en zijn adres doorgeeft, zou volgens mijn voip provider het adres komen op hun scherm waar je woont. Ik heb zelfs vanuit Turkije via sewan gebeld naar mijn ouders. Of dit mag????? In Nederland kan het anders zijn, maar charp connect aanvaard Belgische klanten.
  14. Na 2 spelers, denk ik niet dat er nog een derde het zal riskeren. Wat zouden ze doen in België met die vrijgekomen frequenties? Ik vindt net als in Andere landen dat de openbare omroep terug op antenne zou moeten komen. Zo hebben degene zonder al dat internet gedoe, toch zenders, als een schotel niet mag of kan.
  15. Voor welke afkorting staat ipa? Zal ook wel eens zoeken.
  16. Hi, Ik zit met een vervuilende lens ( lazer), en wil bijna geen cd meer afspelen. Vroeger heb ik dat nog gedaan met ontsmettingsmiddel alcohol, maar dan was hij helemaal voor de kliko, leesde niks meer. Ik heb nog gehoord, dat die soms uit plastiek bestaat, en tegen geen alcohol kan. Met wat kuisen Julie deze?
  17. Nee hé. Hoeveel verzendkosten moet ik dan niet betalen, en heb dan nog geen smartwatch met sim support.
  18. Heb ik reeds gedaan, en kreeg enkel als antwoord dat ik hem mag terugsturen.
  19. Hi, Ik heb een chinese smartwatch gekocht met simkaart mogelijkheid. Nu werkt die wel via mijn telefoon perfect maar via de simkaart, kan ik enkel bellen, en niet opgebeld worden. Is dit probleem gekend? Base werkt niet, en bij neibo, kan je enkel bellen. Woe weet raad?
  20. Vroeger hadden we 9 zenders toen we klein waren, maar de programma's waren veel beter. Nu zijn het copy van hetzelfde. Blind getrouwd Blind gekocht Blind aan een job beginnen en wat heb je nog al niet. Allemaal meuk op die zenders. Ik heb al veel zelfs analoog zenderwijzigingen gekend. Maar canal digitaal is goed bezig om op satelliet brol door te geven, van zenders dat alleen het geld telt. Ze zijn aan mij meer dan 30€/maand kwijt aan abonnement geld.
  21. Ik geraak er niet aan uit, wat het probleem is?
  22. Maar in West Vlaanderen een km of 20 van kortrijk meen ik te zien dat het signaal zwakker is.
  23. Gaat het hier over Apple toestellen? Dan ja. Op een android geen probleem. Zolang die voetballers zoveel geld opstrijken, kost het veel. En dan die bedragen dat ze betalen om elkaar te beconcurreren. Ze zijn hun eigen graf aan het graven. Ook zonder die illegale iptv. 5 95 vindt ik Ok voor hbo max, maar Netflix is te duur. Sorry voor Netflix hè En ik durf toegeven dat ik een 24h testlijn heb gedaan, maar dat kan de legale providers niet benaderen. In primetime niet te bekijken. Ik betaal voor de canal+ app, en dat is Ok.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...