Ga naar inhoud


Alex1970

Lid
  • Items

    6653
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    32

Alles dat geplaatst werd door Alex1970

  1. Afgelopen zaterdag al gezien inderdaad, i.v.m. Crew-9.
  2. Gebruik je de interne schijf ook niet voor timeshift of backups?
  3. Alex1970

    SBS6 classic

    Wat is dan het verschil waardoor de tweede de beste kwaliteit heeft?
  4. In de OSCam configuratie staan natuurlijk ook IP-adressen. Zonder van beide boxen de bestanden te zien weten we nog niet wat er mis is.
  5. Alex1970

    Delta kaart in OSCAM

    Is al jaren dezelfde, evenals dezelfde voor Ziggo, Caiway, SKV, Kabel Noord etc... We mogen het echter hier niet delen, maar als je even zoekt op internet is die echt wel te vinden.
  6. De grote graaiers van de aandeelhouders van de mobiele providers.
  7. Alex1970

    SBS6 classic

    Helaas is de EPG bron opgedroogd. Als iemand ergens EPG kan vinden?
  8. De 3C heeft inderdaad geen pre-skew meer i.t.t. de 3B dacht ik.
  9. Alex1970

    Hulp bij CI+ ziggo kaart

    Heb gisteren een verse installatie van het OpenPLi image dat ik gebruik gedaan. CI+ module erin en die werd meteen herkend, echter heel lang niet gebruikt dus ik moest hem eerst weer activeren via Mijn Ziggo. Het duurde even voordat de module weer werkte, heb 'm geheractiveerd in een TV, nu nog terug in de Dreambox. Straks even testen.
  10. Maak eens wat duidelijker met screenshots. Van je tuner instellingen en die signaalmeter wat er niet werkt. Zorg dat je ontvanger up-to-date is. Maak eens een foto van de LNB.
  11. Ja, dat weet ik, dat is op dishpointer.com, maar dat werkt dus niet meer. Dank je, dat ga ik proberen.
  12. Ook al heb je wel een satelliet gekozen, hoe zet je dan die line of sight checker aan? Dus zoals op dishpointer.com dat je kan zien hoe hoog een object op een bepaalde afstand van de schotel max. mag zijn.
  13. Of ik zie het niet of is er geen line of sight checker op die site?
  14. Ik vermoed eerder Allente, maar Vodafone heeft daar een DVB-T netwerk en pakket via internet.
  15. Ik vermoed dat dit sarcastisch bedoeld was natuurlijk. Op de Canarische Eilanden genoeg Nederlanders denk ik.
  16. Lebara met prepaid One beltegoed nemen. Je betaald slechts 1 ct/MB, dus bij sporadisch gebruik het voordeligste. Beltegoed blijft behouden als je minimaal 1x per 90 dagen even (kort) gebruik van maakt. Niet 10=30 kiezen, dat is effectief duurder.
  17. Alex1970

    Hulp bij CI+ ziggo kaart

    MIS en DVB-S2X werken prima, heeft ook altijd gewerkt sinds ik de Dreambox heb (juli 2019). Misschien ligt het er aan welke tuner er in je box zit. Ik heb 2x de triple tuner. FBC tuner heb ik niet. HDMI in werkt volgens mij ook, maar gebruik ik niet.
  18. Alex1970

    Hulp bij CI+ ziggo kaart

    Wat is daar wijs aan? Sowieso zijn alternatieve images niet door de fabrikant ondersteund, dat was het hele idee dat er ooit alternatieve images gemaakt zijn. Maar waarom altijd zo negatief over OpenPLi? En geef me dan eens goede redenen waarom de "ondersteunde" images beter zijn? Concrete dingen graag.
  19. Alex1970

    Hulp bij CI+ ziggo kaart

    Het is een never-ending story, maar geen enkel image heeft mij ooit alle opties gegeven die er in OpenPLi zitten. Dat jij een hekel aan PLi hebt is bekend (en enigszins begrijpelijk), maar dat neemt niet weg dat andere images niet alle mogelijkheden bieden die OpenPLi biedt. Men roept dan dat het allemaal achteraf te installeren is, nou genoeg plugins die ik niet kon vinden en heb wel wat meer te doen dan een hele dag bezig te zijn totdat ik het heb zoals ik het wil.
  20. Alex1970

    Hulp bij CI+ ziggo kaart

    De CI+ van Ziggo (fUPC) werkt hoort prima in de DM920 met (homebrew) OpenPLi. Maar welke CI+ van Ziggo heb je?
  21. Je kan nog steeds de lijst van Hans gebruiken maar kies dan voor de rotating lijst. Met Dreamset kan je ook je eigen lijsten maken. https://www.dreamset-editor.com/index.php
×
×
  • Nieuwe aanmaken...