Ga naar inhoud


Eduard07

Lid
  • Items

    14104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    66

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Oosterkwartier
  • Interesses
    Tweaken

Recente bezoekers van dit profiel

88105 profielweergaven
  1. Integendeel. Heb een lange loopbaan achter de rug. Elke dag om zes uur op. Maar als ik al een wekker zette, werd ik altijd een kwartier voordat hij zou afgaan, al wakker. Ook in de weekends, dus. Uiteindelijk bleek dat ritme er zo in te zitten, dat ik de wekker niet meer hoefde te zetten. Door dit ritme ben ik een ochtendmens geworden en gebleven. Nog altijd kwartier voor 6 uur 's ochtends wakker, ook al is de noodzaak er niet. 😊
  2. Hele leven nooit een wekker hoeven te gebruiken.... https://nl.wikipedia.org/wiki/Biologische_klok
  3. Probeer eens te denken in oplossingen! 🙃
  4. Zeikerds blijven er altijd....😊
  5. Gelukkig, dan krijgen wij het alvast niet. Hier sputtert het alleen. Na een hele mooie, warme zomerse dag vandaag.
  6. Er is inderdaad genoeg schade aangericht en fysiek geweld door de "demonstranten" ("studenten") gepleegd om de schade volledig op hen te verhalen en fikse vrijheidsstraffen op te leggen. (En Amnesty International lijkt inmiddels bijna medeplichtig aan de rellen.)
  7. Het begint erop te lijken dat die zender er niet gaat komen. Die crowdfunding gaat hem zo niet worden.
  8. Mag bij een slakkengang van 30 km/u toch geen probleem zijn...🤔
  9. De initiatiefnemers willen deze zender financieren middels fundraising. Ze hebben inmiddels €434 aan toezeggingen van hun target van €3.000.- https://www.gofundme.com/f/arctic-radio-needs-your-help-for-a-transmitter?attribution_id=sl:767a0745-d7bd-48a9-9906-00fdb3a17e07&utm_campaign=fp_sharesheet_ai&utm_content=amp1v1&utm_medium=customer&utm_source=copy_link Ben benieuwd hoe dit gaat lopen. Radio Caroline had afgelopen weekend weer een fundraising event. Opbrengst tot nu toe: £63,088 https://radiocaroline.co.uk/#home.html
  10. Een buienradar is ook maar een hulpmiddel. Veel in het leven is niet wat het lijkt.😉 Hier zou het volgens Buienradar nu ook moeten plenzen, maar het enige is een grijs, ononderbroken wolkendek met nu en dan wat druppels. Wel hoog vochtgehalte. Met de zon erbij vanmiddag was tijdens een bui de regen warm water.
  11. En het verdampt zeker ook meteen weer. Hier een uur geleden een flinke bui maar de straten drogen alweer hard. De regendruppels voelde lauw.
  12. Twee heel verschillende AM banden, twee maten. Inderdaad. Nog los gezien van de locatie en de aard van deze 2 zenders. Appels en peren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...