Ga naar inhoud


Eduard07

Lid
  • Items

    14023
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    64

Alles dat geplaatst werd door Eduard07

  1. Genoeg Italiaans op de Hotbird. Zou toch moeten lukken met ondersteuning van die cd's.🧐
  2. https://www.nu.nl/310055/video/noodweer-teistert-zuid-nederland-na-tropisch-warme-dag.html
  3. En als je je oren toch al niet gebruikt omdat je zelf steeds aan het woord bent....
  4. Een bedekking a la Trump is een aanrader!🤔
  5. Hier om 8 uur hetzelfde gedaan en de screen van het dakraam gaat morgen pas weer omhoog voordat er regen komt. Je zult het nu wel Spaans benauwd hebben...🤔
  6. Dat is wel de bedoeling, maar vandaag was het eerder een downgrade. 🤔
  7. O.a. China en Rusland hebben hun eigen, afgeschermde internet en dat maakt de rest van de wereld met Windows/Microsoft of Apple juist extra kwetsbaar, vrees ik. Met een cyberaanval kunnen Rusland of China een groot deel van de wereld heel efficient lamleggen. Hetzij online, hetzij allerlei voorzieningen die via internet worden aangestuurd. https://www.parool.nl/nederland/hoogste-militairen-bereiden-nederland-voor-op-oorlog-het-is-code-oranje-maar-niemand-die-het-ziet~b0caa199/ (Huib Modderkolk- "Het is oorlog, maar niemand die het ziet." Ja nu zien we eventjes weer een tipje van die sluier.)
  8. Die gaat het ook niet doen, want de stream van/naar die AM zender is ook getroffen door de storing ...😁
  9. We gaan vandaag in Nederland ook naar de 30 graden. https://www.weeronline.nl/weerbericht-nederland
  10. https://www.ad.nl/economie/we-drinken-veel-minder-bier-zelfs-tijdens-het-ek-brouwers-hopen-op-mooi-zomerweer~a7f4c264/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F&cb=d10a525b-76ac-49f1-a4ad-4ac36f47f95d&auth_rd=1 "Voorzitter Fred Teeven van de Nederlandse Brouwers noemt het een ‘zorgelijke ontwikkeling’ dat de verkoop van alcoholvrij bier is gedaald."
  11. Ah, dat staat niet in de Nederlandse versie van Wikipedia. Zo zie je maar weer: altijd beter de bronteksten raadplegen.
  12. Ja. Wel even de zin lezen die ervoor staat. Is James Last ooit in Australia geweest? Iedere artiest heeft zijn eigen "terrein". Maar je hebt natuurlijk volledig gelijk op dat andere terrein: componeren. Als radioliefhebber krijg ik nog steeds rillingen van: https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=happy+luxemburg+james+last&mid=126D2EF586463210120D126D2EF586463210120D&FORM=VIRE
  13. Die Moteck draaide trouwens veel sneller dan de Stab, was goedkoper, maar ging ook sneller stuk, was mijn ervaring. Klopt het dat de Stab veel degelijker is gebouwd? Vond hem altijd zwaarder uitgevoerd. (Heb hier inmiddels al zeker 15 jaar een HH120 draaiend.)
  14. Wel oppassen geblazen dan als je door dat hol zweeft bij een totaal andere zwaartekracht
  15. Die bitterballen zijn geen noodzaak om te genieten van de shows van - letterlijk - wereldklasse die Rieu neerzet. Vrijwel geen land in de vrije wereld waar hij niet is geweest met zijn hele entourage. Petje af! Hij zet James Last ermee in de schaduw.....
  16. Die was echt aan het dementeren en het meest sneue was dat hij het zelf in de gaten had. Zijn tweede termijn liep vooral vlekkeloos doordat hij een sterk team om zich heen had. En dat team is belangrijker dan wss menigeen aan de buitenkant inschat.
  17. Amnesty lijkt de laatste jaren aan 1 oog blind inzake mensenrechten. Alleen oproerkraaiers lijken rechten te hebben.
  18. Als je van binnen naar buiten loopt vanmiddag, is het net of je een warme klap in je gezicht krijgt, inderdaad. Klopt helemaal.
  19. https://www.nu.nl/binnenland/6320798/burgemeester-grijpt-in-pro-palestijnse-burgerwacht-niet-welkom-bij-vierdaagse.html Volledig conform de Grondwettelijke taak van een burgemeester, maar wellicht zal Amnesty dat anders zien en mogelijk weer gaan sputteren.
  20. Tegenwoordig zijn er losse witte schermelementen ter grootte van schuttingdelen in de tuin, op grote betonblokken. Daar kom je "niet gemakkelijk" overheen en kun je evenmin tussendoor kijken. Ik zie die overal gebruikt worden in elke slingerende vorm van gewenste afrastering, rond en hoekig. Een paar weken geleden een muziekfestival rond de Oldehove in het centrum van Leeuwarden, en geen wandelaar die er zelfs maar omheen kon lopen. Potdichte afsluiting, behalve de hoofdingang.
  21. Wat voor de een een bitterbal is, kan voor de ander een bittere pil zijn..😜
  22. https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Staat_(band) Edit: subsidie werd in 2016 toegekend. Oud "nieuws", dus. https://www.gelderlander.nl/default/nijmeegse-band-de-staat-ontvangt-miljoen-subsidie~a85b6023/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F&cb=d32d4e25-4a51-4e0a-a11f-3a6d235df395&auth_rd=1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...