Ga naar inhoud


Gene 1225

Lid
  • Items

    5462
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

6 Volgers

Over Gene 1225

  • Verjaardag 05/20/1952

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

9953 profielweergaven
  1. Onlangs geheel toevallig bij het zappen op astra 2 op dit concert terecht gekomen : meesterlijk als kleine jongens mogen meespelen met een grote mijnheer. Ik heb het hele concert blijven kijken en genoten. Ik hoop dat het ooit nog eens wordt uitgezonden. Muddy Waters & The Rolling Stones | Mannish Boy | Live Performance - Checkerboard Lounge
  2. bedankt Sprietje, zal ik zeker doen.
  3. Ik kies voorlopig voor de suggestie van Sprietje aangezien bij helder weer er geen noemenswaardig verschil te merken is, de alps scoort dan zelfs ietsje beter dan de inverto. Aangezien er deze week nog voldoende regendagen te verwachten zijn hou ik het verder in de gaten. Anders wordt de alps vervangen door een invert Met dank voor alle reacties,
  4. Ik heb twee schotels, beiden ca. 60 - 65 cm maar verschillende lnb. 1ste schotel op astra 3 met een inverto home pro twin lnb : overleeft behoorlijk goed bij zware regenval, vandaag soms effe blokvorming of even uitval. 2de schotel op astra 2 met een alps twin lnb: veel sneller beelduitval. Vandaag weinig of niets kunnen zien. is die alp gevoeliger voor regen of ligt aan iets anders of niet geschikt voor deze schotel? Bij helder weer heb ik op beide schotels een gelijke ontvangststerkte van 13 à 15 db.
  5. Dit zou wel eens een logische verklaring kunnen zijn waarom de problemen gelijktijdig met de nieuwe tv begonnen zijn .
  6. Te lang is de voedingskabel niet, ik zit vlak aan het aansluitpunt, maar 3 x 2.5 mm² is niet zeker. Maar er is een terugkerende vraag: waarom dit probleem nu ontstaat terwijl het enige dat veranderd werd de tv is: van een 12 jarige Samsung naar een nieuwe Samsung . Of het is louter toeval?
  7. Bedankt jongens, ik ga volgende week nog wat verder experimenteren. Als de vriezer de oorzaak zou zijn dan schakel ik hem gewoon een paar uren uit en zie dan wat het geeft. Maar het scherm gaat echt 2à3 seconden op zwart en dat is verdorie lang als je een programma volgt. @Tonskidutch dat je voeding van de Vu+ ook problemen krijgt met die spanningspieken en misschien al begint te falen. Als dat het geval zou zijn dan heb ik een probleem, maar dan zou het ook moeten optreden als ik een ander zwaar toestel inschakel, bv een stofzuiger of een koffiezet. Wordt ook verder onderzocht.
  8. Vier jaar oud, dus nog in goede staat.
  9. de titel zegt het al: telkens de vriezer aanslaat dan heb ik 2 à 3 seconden een zwart scherm. Ter verduidelijking: deze opstelling staat in een stacaravan en er is slechts één stroomkring voor de wcd's; Maar de vorige jaren had ik het probleem niet, enkel een kort wit lijntje verscheen soms op het scherm, maar verder niets. De Vu+ is ongewijzigd, de tv ( Samsung) is nieuw. Iemand suggesties ?
  10. en als ze nog opnieuw te activeren zijn, dan hoor ik het graag.
  11. tja, de vraag is: wat de werknemer netto in handen krijgt na aftrek van belasting en sociale zekerheid ?
  12. Yep, gisteren gezien op BBC. En aanrader.
  13. No hard feelings Penthe, mijn favorieten situeren zich ook in een heel ander genre. Maar muziek die je raakt is voor mij goede muziek, ongeacht het genre.
  14. Tja , Penthe, ik ben je vader niet maar ik wil er wel dit nummer aan toevoegen. Het is een "buiten categorie nummer" maar het bezorgt mij nog altijd kippenvel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...