Ga naar inhoud


minplus

Lid
  • Items

    8930
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    56

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Drenthe
  • Interesses
    beta-wetenschappen, kunst, strips, muziek, SF, satelliet-TV, natuur, reizen, restaureren en nog tig andere dingen

Recente bezoekers van dit profiel

10767 profielweergaven
  1. Klein foutje in je bericht, gerard. Er had ELKE zelfde moeten staan.
  2. Geen geld voor zo'n mooie schotel. Ik heb er al een, anders kwam ik hem meteen ophalen. Mits het aanbod echt klopt.
  3. Idem. Een paar ledlampen hielden het 1 seconde uit, andere redelijk lang. Al met al ben ik niet dol op led qua levensduur. Nu ook weer in de badkamer waar ze veel te snel kapot gaan waar TL-balken vele jaren meegingen. Mooi dat Led minder stroom vreet, maar 15 euri voor een lampje wat het mogelijk 2 jaar uithoudt tegen 50 cent voor een gloeilamp die minstens even lang meegaat. Wat is je winst of verlies?
  4. Valt wel mee voor de motor. Hier ook plekken waar je maar 30 mag en zet hem dan in de 3 op 34 en dan rij ik ca 30. Enige probleem is dat de Cruise pas in de 4 werkt. Dus ouderwets scherp op de snelheidsmeter letten terwijl je vooral op het verkeer wilt letten.
  5. Dan gooi ik idd de ramen open en is het probleem nog maar klein.
  6. Geen idee. De gloeilamp had er 50 jaar geen enkel probleem mee en was nog perfect..
  7. Ik ben zo stom geweest naar m'n vrouw te luisteren en een lamp in de lantarenpaal incl voorschakelspullen die al 50 jaar probleemloos werkte vervangen door een dure ledlamp omdat die minder stroom verbruikt. Het kutding heeft het een half jaar uitgehouden. Ben nog moed aan het verzamelen om de zaak terug te draaien maar het is balanceerwerk van een paar uren op 3 meter hoogte en m'n evenwicht is niet meer wat het was na een paar bloedvergiftigingen. Los van dat ik het schema niet meer weet.
  8. Beetje offtopic maar de lekkerste melk is domweg rechtstreeks van de boer. Inclusief de dikke roomlaag waar we soms slagroom of boter van maakten. Soms was het meer dan een cm in een pan. Daar kan geen pak of fles tegenop. De rondrijdende melkboer in de jaren 50 kwam in de richting maar meestal mocht ik met een containertje naar de boer verderop voor echte melk.
  9. Er stond een wat verdekt bord. Dus was hij elke dag de lul. Maar ervaarde dat pas een dikke week later toen de 1e bekeuring binnen kwam.. Dan kun je protesteren wat je wilt. Zo werkt het helaas in ons landje niet. Hij is iemand die er niet over zou piekeren zich niet aan de regels te houden maar heeft dus een week voor joker gewerkt los van de benzinekosten.
  10. Ach.... Bizar. Nederland op z'n smalst?
  11. Kan me hier helemaal bij aansluiten. Los van dat je niet een flits krijgt zodat je weet dat er iets fout gaat maar een week of langer later een boete op de mat. Zo had m'n straatarme schoonzoon m'n auto geleend en in Tiel voor z'n werk elke dag een wat verstopte snelheidsbeperking niet waargenomen. M'n dochter helemaal in tranen want elke dag weer een bon terwijl ze elk dubbeltje om moest draaien. Een dik weekinkomen naar de bliksem. Ik heb geen enkele sympathie voor het stompzinnige Nederlandse beleid. Het is totaal niet gericht op veiligheid maar op hoe meer geld hoe beter. Helemaal Nederlands.
  12. Het is toch gewoon je aan de snelheid houden? Mits je tijdig doorhebt wat die snelheid is en dat is vaak onduidelijk. En dan de cruise inschakelen. Betekent dat de kleine man die zich nog geen kar met cruise heeft kunnen veroorloven in het overgrote deel van de gevallen de leul is en de kas spekt. Kwalijk.
  13. Dat verschijnsel is mij ook bekend. Negentig % van de boetes is geld schrapen voor enkele kilometers teveel. Ik neem trouwens ook Audi- en BMW-rijders waar die zich keurig aan de snelheid ed houden. Vandaag weer niet. Een BMW die me rechts met hoge snelheid inhaalt terwijl ik het maximaal toelaatbare rijd en vervolgens naar links voor me knalt en 50 meter daarna voor het stoplicht voor me staat. Toen het op groen sprong meteen weer volgas ervandoor met ver boven het maximum. En een eind verder weer voor me voor een stoplicht. Je hebt rare gasten...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...