Ga naar inhoud


minplus

Lid
  • Items

    8862
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    56

Alles dat geplaatst werd door minplus

  1. Erg mooie dieren. Maar geen kattenfetisjisten maar gekken. Het is geen huisdier.
  2. Verstappen op 3 en verliest steeds meer terrein.
  3. Zolang hij een klein miljard meebrengt mag hij doorgaan. Zonder al het geld was hij al 2 jaar geleden afgevoerd..
  4. Perez mag dus toch nog meedoen dankzij het vele geld dat hij inbrengt en ondanks het slechte rijden. Is dit de ondergang van RedBull, gaan voor alleen maar het geld?
  5. Kan gunstig zijn voor Max als Nederlander. Had je vroeger met Nederlandse wielrenners ook; die wonnen nooit tenzij het flink regende.
  6. En verder radio en TV uitzetten en de krant niet lezen tot het moment van kijken.
  7. Denk het niet, maar wie weet. Sinds ik 12 jaar geleden van Windows naar Apple overstapte nooit meer een probleem gehad ipv 2x per jaar. Die ouwe 1e 12 jaar oude iMac werkt trouwens nog steeds voortreffelijk. Typ daar nu net dit bericht op.
  8. Is een beveiligingsupdate niet ook een software-update?
  9. Een plek voor masochisten, ook al zal het daar niet onaangenaam zweterig zijn. Ik herinner me de Russen die van -15 a -20 naar -6 hier kwamen en zeiden: "Wat is het godvergeten koud hier."
  10. Tenzij je TV uit Australië wilt ontvangen.😉
  11. De rotors zijn eraan aangepast, het zijn verschillende typen. De LNB-aansluitinhgen zitten altijd aan de onderkant.
  12. Ik heb enorme waardering voor wat André doet met z'n muziek en z'n mensen, ook al is het echt niet mijn muziek en zal ik er nooit heengaan en helemaal geen bitterballen aldaar kopen.
  13. Hopelijk niet, dan zou Amnesty enorme geloofwaardigheid verliezen en debiliteit vertonen. Kost ze duizenden aanhangers. De burgemeester heeft volkomen gelijk.
  14. Idem. Niets voor mij, maar ik heb/had diverse homo's/lesbiennes onder mijn vrienden. Allemaal erg fijne mensen.
  15. Bitterballen 50 stuks 4 euri. Moet je ze nog wel warm maken. Bier, een euro per liter. Ik blijf thuis. Scheelt ook benzine en vervuiling. En naar André moet ik geld toe hebben.
  16. Cash is voor mij ook geen top 40 maar kan hem wel waarderen en heb een paar CD's van hem want hij was wel goed.
  17. Dit is natuurlijk volledig geschift en mag absoluut nooit gebeuren maar helpt hem wel enorm bij de verkiezingen. Ik ben benieuwd wie de schutter was. Gewoon een volslagen idioot? Republikein? Democraat? Betaald? Hopeloze schutter of specialist? Bizarre toestand.
  18. Als je daar 100 euri voor over hebt mag je niet klagen over een bitterbal onder de 10 euro.
  19. Die had veel meer mogen krijgen, tenzij de jeugd-tbs hem voortaan van de straat houdt. Een volkomen geschifte crimineel. Ik ben overigens wel benieuwd naar de activiteiten van het slachtoffer. Is die net zo'n figuur?
  20. Aardig shit, erg mooie kathedraal, ben er vaak geweest. Moet zeggen dat de église Jeanne d'Arc aldaar me nog meer aansprak. Na 50 of meer kathedralen gezien te hebben geloof je het verder wel een beetje want het komt vaak op ongeveer hetzelfde neer zolang je niet naar Barcelona gaat. Een moderne kathedraal en fascinerend. Ook elke keer in Rouen weer bezocht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...