Ga naar inhoud


ceesv

Moderator
  • Items

    36728
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    207

4 Volgers

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

116799 profielweergaven
  1. Daarom, schakel voor deze dame over op die providerbox van Canaldigitaal, die is eenvoudig en failsafe. Soms is het niet werkend krijgen van de tv een excuus om bezoek te ontvangen, tragisch in onze moderne tijd.
  2. Dat geeft aan dat de box in deep sleep was of geheel uitgeschakeld. Wanneer een box in standby staat geeft die binnen enkele seconden beeld.
  3. Zonder de bijbehorende zekering houders krijg je wel een misaanpassing van ongeveer € 800,-
  4. Con, ga naar beeldscherm instellingen, dan ergens onderin staat geavanceerde instellingen. Daarna bij geavanceerde instellingen onderaan de vernieuwingsfrequentie instellen.
  5. Wanneer ik dit allemaal lees krijg ik de indruk dat je een abonnement probeert af te sluiten op een US aanmeld site. En die zullen alleen een US credit card accepteren.
  6. Dan doe je toch echt iets verkeerd.
  7. Ik gebruik ook een NUC, freezes kunnen op 2 manieren ontstaan. De bron al dan niet via internet of wifi heeft een capaciteitsprobleem en "hapert". De refresh frequentie van je nuc staat te hoog en de software decoding van het video signaal belast de processor te veel. Je kan dan ervoor kiezen je beeld refresh frequentie lager te zetten, bijvoorbeeld van 60 naar 30 beelden/seconde. Het software matig decoderen van H265 signalen is een behoorlijke rekenklus, alleen een snellere processor gaat hier helpen. Een NUC en windows kan doorgaans UHD monitoren ondersteunen. Je kan er altijd voor kiezen je NUC op een lagere resolutie te zetten, bijvoorbeeld 720P
  8. Welkom. De meest eenvoudige ontvanger is die van Canaldigitaal zelf, de MZ 104.
  9. Go, dat heeft niemand aan zien komen. automobilisten overtreden massaal snelheidslimiet 30 km/u Uit een meting in Amsterdam-Noord blijkt dat auto’s maanden na invoering nog veel te hard gaan. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1364600591/amsterdammers-vrezen-veiligheid-kinderen-automobilisten-overtreden-massaal-snelheidslimiet-30-km-u De gemeente plaatst in aanloop zo’n 4500 verkeersborden in de stad. Op slechts enkele plekken zijn wegen ook aangepast.
  10. Uit het internet: Een voorgevulde split airco met maximaal drie liter aan koelmiddel mag je zelf installeren. Houd er echter wel rekening mee dat het installeren van een airconditioning niet eenvoudig is. Wij raden om die reden dan ook aan om ongeacht de hoeveelheid koelmiddel, te kiezen voor de hulp van een STEK-monteur.
  11. Misschien staat de zenderidentificatie van het programma fout, op data i.p.v. tv of radio.
  12. Je kan ook verdampingskoeling overwegen. Vochtige lappen waar je met een ventilator lucht doorheen blaast.
  13. Je zal dan de leiding opnieuw moeten vacumeren, toch?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...