Ga naar inhoud


astro iris

Lid
  • Items

    6163
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    33

Alles dat geplaatst werd door astro iris

  1. Ik vind de zenderlijst terug, maar nergens de vermelding "verwijderen", alleen opnieuw inladen. Het gaat hier wel om een TVV ontvanger.
  2. Ik ben nogal een leek, maar hoe verwijder je die oude zenderlijst uit die TVV ontvanger. En als ik die verwijder is mijn favorietenlijst dan ook verwijderd?
  3. Die 30° zullen we hier niet halen denk ik , want wij liggen hier niet ver van de zee . Nu om 12u15 zo'n 25° en licht bewolkt.
  4. @ceesv Inderdaad, maar vooral zenders van de Astra28.2 die verdwenen zijn op satelliet, staan er nog in.
  5. In de nieuwe lijst van 05/07/2024 die je postte, staan zeker nog een 10 tal kanalen in die niet meer op satelliet zitten. Bijvoorbeeld de muziekzenders op Astra 28.2 11265 H, ook Bloomberg op 871 geeft geen beeld, alhoewel ik hem met eigen ontvanger wel nog ontvang en zo zijn er nog tal van kanalen. Lijkt er dus sterk op dat de nieuwe lijst niet is ge up date.
  6. @Sprietje Ik heb zonet de zenderlijst opnieuw ingeladen, maar is de oude lijst die blijft staan. Hoe komt dit?
  7. Enig idee wanneer er een update komt van de TVV satelliet zenderlijst? Op dit moment heel wat kanalen die verdwenen zijn van satelliet, maar nog steeds in de zenderlijst staan.
  8. @Crazy Sat Beeld is inderdaad beter via satelliet dan IPTV
  9. @de vrije fries Enig idee wat de bedoeling is geweest, van die kloon test transponder 12051V ?
  10. Wat zijn we hier allen lekker negatief, maatschappelijk fenomeen. Gelukkig kan ik persoonlijk nog satelliet tv smaken.
  11. Zoals ik eerder schreef in navolging van zender Viaplay die vroeger RTL 9 was en ook sport in zijn programmatie op nam. Laten we het juist uitdrukken, Play 6 wordt een gedeeltelijke sportzender en waarschijnlijk zal die ook in HD uitzenden.
  12. De IPTV zenders staan dan wel in de CD zenderlijst samen met de satelliet zenders. Fatscan zenderlijst weet ik niet, want heb die niet .
  13. Een beetje in navolging van Viaplay in Nederland. Voor sportfanaten goed nieuws, maar sommigen hier zullen dit niet smaken denk ik.
  14. Kan je 192TV dan niet meer ontvangen met CD ontvanger?
  15. 192TV is sinds vanavond omgezet op de TVV ontvangers van satelliet naar IPTV. Of dit ook zo is met de CD ontvangers kan ik niet bevestigen.
  16. Ik denk dat mijn tv te oud is om die app op mijn tv te installeren, lukt mij niet, daarom oplossing met HDMI kabel naar laptop.
  17. Laptop met HDMI kabel aangesloten op tv. Op een andere manier is het mij niet gelukt. Nu kan ik weer 192tv kijken, toch jammer dat hij uit satelliet aanbod is verdwenen.
  18. ik deel volmondig je mening chukky2 , dat is blijkbaar onze nieuwe maatschappij geworden, vroeger moesten we het stellen met 2 zenders en schakelen gebeurde aan de tv zelf en toch waren we toen tevreden.
  19. Ik kijk nog dagelijks lineare tv, voetbal, tour de France, films, talk shows, ter zake, nieuws enz. soms kijk ik het nieuws of weerbericht uitgesteld. ik ben dan ook nog van de oude stempel, opnemen doe ik nooit, want dan kijk ik er achteraf ook nooit naar.
  20. Net gezien dat 192TV wel uitgesteld te bekijken is met interactieve HD ontvanger.
  21. Zijn er hier leden die 192TV nu kunnen ontvangen op hun interactieve HD decoder maar dan met IPTV en niet via satelliet, want daar is hij uitgeschakeld.
  22. Die pdf versie heb ik ook. Bedankt voor reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...