Ga naar inhoud


BentSat

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    20km onder Utrecht
  • Interesses
    Ontvangst met eigen tuners om op te nemen op eigen harde schijf.

Recente bezoekers van dit profiel

54 profielweergaven

BentSat's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Bedankt voor de info. Ga ik zeker induiken. Bedankt!
  2. Nee op glas. Coax zit er voor Ziggo. Nooit gewerkt.
  3. Op de glasvezel heb je hier Solcon, nu ook eigendom van KPN. Het DVB-C signaal is er in december af gegaan, dus nu alleen nog met hun eigen kastje kijken en opnemen in de cloud. Daarom kijk ik nu (ook) op Digitenne 1,2,3 (ook handig voor onderweg) op m'n HD51, maar wil ook graag NGC e.d. er weer mee kunnen zien en opnemen.
  4. Digitenne. 1,2,3 werken prima, maar voor de rest de CI+ nodig. Slot gevonden. Oud draadje ondertussen gelezen. Zijn er ondertussen nog inzichten bijgekomen voor de HD51 (met OpenPli 9) na deze opmerking en met de huidige CI+ van KPN?:
  5. De HD51 lang gebruikt voor satelliet Canal+, maar de laatste jaren met DVB-C tuners. Werkte naar tevredenheid, totdat in december het kabelsignaal eraf ging en je nu alle interactief kunt kijken met opnemen in de cloud. Ik was gewent om op te nemen en bewaren wat ik wilde en dat is nog steeds mogelijk met Digitenne, maar nu alleen op 1,2,3. De rest zit achter de betaalmuur. Met een abonnement krijg je een KPN kastje of een C+ module. Op de HD51 werkt dat niet, begrijp ik uit de reacties en moet ik op zoek naar een andere tuner met de mogelijkheden van de HD51. Daar zoek ik nu een oplossing voor. Bedankt voor het meedenken! Ben.
  6. In het KPN kastje zit natuurlijk geen fysieke CI, maar is dat daar geïntegreerd. Verder leveren ze bij een abonnement een CI module voor in de TV of wat dan ook, maar in de HD 51 heb ik daar niet veel aan, begrijp ik van je. (Ik zie het slot nu ook zitten, nooit opgevallen noch gebruikt: altijd alleen een kaart) Ik moet op zoek naar wat anders. Bedankt! Ben.
  7. In dit geval is het voor KPN Digitenne, maar dat is een zelfde slot. Waar prik je die CI dan in? Of zijn ze omgebouwd? Bij mij kan er alleen een kaart in!? Hoor het graag! Ben.
  8. Ik neem niks aan, maar zoek naar oplossingen. Met dat KPN kastje kun je niet opnemen en al die andere mogelijkheden zijn opnemen in de cloud, zoals ik nu moet doen. Met de HD51 neem ik op mijn eigen HD op en kun je dat bewaren. In de cloud verdwijnt het op een gegeven moment. Vroeger deed je er een kaart in, maar nu leveren ze alleen een voorgeprogrammeerde CI module, die niet in een HD51 kwijt kan. De vraag is: weet iemand of en hoe je dat om kunt bouwen of is er een vergelijkbare ontvanger waar de CI in kan.
  9. Mijn Mut@nt HD51 werkt met een Kaart. Maar ze leveren tegenwoordig alleen nog CI+ modules bij een abonnement (KPN/Digitenne in dit geval). Weet iemand of er een mogelijkheid is om een CI+ module op een HD51 te zetten of de CI+ software op een (lege) kaart te zetten, als dat kan werken? Een CI+ module zit ook in KPN's eigen tunertje, maar dan kun je niks meer opnemen. Hier moeten toch meer mensen last van hebben! Nu ontvang ik Ned. 1-2-3 prima via Digitenne, maar voor de rest heb je een abonnement nodig. Werken die kaarten nergens meer? Wie weet raad? Alvast bedankt! Ben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...