Ga naar inhoud


Drs. IJzerbout

Lid
  • Items

    10479
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    176

Alles dat geplaatst werd door Drs. IJzerbout

  1. Beste Satters, Ik wilde even wat kwijt over die KLOTE Philips Senseo koffiezetter. Dat ding hebben we al een paar jaar en de koffie vind ik goed te pruimen. Echter, dat klere-ding is levensgevaarlijk! Wat is er gebeurd? De laatse tijd kwam er steeds minder koffie uit en de koppen werden dus duidelijk minder vol. Ik googelen op het www naar dit probleem en kwam er achter dat ontkalken misschien de oplossing was. Dus gooide ik van die ontkalk vloeistof er in die je in de supermarkt overal kan kopen. Die vloeistof loopt dan in de kop die er onderstaat. Daarna diezelfde prut er weer in het reservoir achter in gegooid en nog een paar keer zo door laten lopen. Die vloeistof wordt dan kokend heet. (hoe heter hoe beter dacht ik) Prima, nou de rest nog even goed schoonmaken in de afwas bak. Toen weer in elkaar gezet maar ik was de tuit vergeten die uiteindelijk de koffie ca. 90 graden omleidt naar beneden in de kop. Ik wilde het reservoir met het kokend hete water nogmaals door het toestel jagen in de koffiekop. Maar omdat de tuit ontbrak, vloog de kokend hete ontkalkingsprut met kracht recht tegen me aan. Het toestel op het aanrecht en ik stond in mijn zwembroek in mijn blote buik ervoor. Het spoot precies tegen mijn onderbuik en klokkenspel. Go***ver***me schreeuwde ik. (verder geen details wat ik schreeuwde) Een behoorlijke 1ste graads verbranding! Mijn vrouw heeft me naar de klinik gebracht waar ik inmiddels bekend ben vanweg dat gelazer met die voet. Daar ijs erop en zalf met een licht verband. Het is nu nog een beste rode vlek en de huid is eraf..geneest verder gelukkig weer goed. Wat een ramp met die koffiezetter. Trouwens, de koppen zijn weer netjes vol nu...😂 Dat dan weer wel.
  2. Ik was jaren geleden tijdens de NAB op een concert van Frank Sinatra in Caesars Palace samen met een collega. De toegangsprijs was toen al $100. Geen bitterballen…. maar…..de eerste 3 drankjes waren inbegrepen. Dus ik heb natuurlijk Rye on Ice bestelt. We vonden dat concert zo geweldig goed, dat we gelijk de volgende dag nog een keer naar “ the Voice” gingen.
  3. Hier nog even een overzichtje van de races die Free to Air op RTL Duitsland niet alleen gratis, maar ook voor niets te zien zijn. A.u.b. niet drammen over de reklame. Die valt heel erg mee en is niet storend. Grand Prix België (27.7. - 28.7.) Grand Prix Nederland (24.8. - 25.8.) Grand Prix Italië (31.8. - 1.9.) Grand Prix Aserbaidschan (14.9. - 15.9.) Grand Prix Las Vegas (23.11. - 24.11.)
  4. Ik geloof niet dat die hun vuile was zo zouden buiten hangen, zoals Verstappen dat deed.
  5. Kan geen NL TV zien hier. Maar Rieu prikkeld me niet echt.
  6. Er gaat niets boven André Vieux en een portie lekkere bitterballen.
  7. Het interessante is dat sommige zenders in stereo uitzenden. Wie heeft een AM ontvanger die dat ken?
  8. Een $100 miljoen productie. vanavond op RTL Duitsland 🇩🇪 om 20h15. Ja ik weet het, is nagesynchroniseerd maar daarvoor is het gratis en voor niets te zien. Dus niet lopen te zeuren a.u.b.
  9. Verstappen trouwens een slechte verliezer. Vooral met die scheldpartijen over en weer over de radio. Sjonge sjonge wat een kinderachtig gelul allemaal als het eens niet mee zit.
  10. Daar moeten ze allebij in de hoek gaan staan.
  11. Ik zou ook totally pissed off zijn door zo’n beslissing.
  12. Piastri op 1 Norris op 2 Hamilton op 3 Leclerc op 4 Verstappen op 5 Perès op 7 toch nog redelijk.
  13. Gaat dit het het 2024 omslagpunt worden voor Redbull waar “onze Max” het niet meer voor het zeggen heeft? Ik weet dat dit frustrerend voor ons aller Sprietje is. Sprietje…….als je erover wilt praten en mentaal weer opgebouwd moet worden weet je hoe ik te bereiken ben. 😂😂😂😂 Al met al een interessante spannende race. En zo is het weer leuk om er naar te kijken. En Verstappen finaal in de fout.
  14. iOs en Android. Die App doet het pas vanaf de opening. Maar nu al te downloaden.
  15. Hamilton op 4. Hij zal waarschijnlijk een under-kut gaan proberen om langs Verstappen te komen.
  16. Verstappen 1 plaats naar voren maar wel onterecht een voordeel bij het inhalen.
  17. Ik denk ook inderdaad dat het bij z’n tactiek hoort.
  18. Er is een App voor de IBC waar je de show in 360° view kunt waarnemen. Voor als je zelf niet aanwezig kan zijn. Te vinden in de App stores onder: IBC360 Er zal ook een IBC2024 App komen waarmee je tijdens de beurs de tentoonstellend kunt vinden en navigeren, afspreken kunt vastleggen en meer. Zeer zinvol om bij je te hebben.
  19. Ik lees op de diverse media sites dat Verstappen totaal gefrustreerd is dat ie het zo “slecht” deed met zijn ge-update wagen. En loopt alleen maar op z’n team te schelden. 🤬 Met zo’n instelling wordt het natuurlijk niks en maakt ie geen vrienden. Of is het alleen maar weer show? 3e plaats is helemaal niet slecht en alle kansen naar een 1ste plaats zijn er. Dus waarom dat geschreeuw van die gast? Verder wordt gezegd dat Mercedes het niet gaat halen vanwege de extreme temperaturen van wel 30°C en meer. Huh??? Is het zomer of winter? Hoe moet dat dan later in het seizoen in het Midden Oosten?
  20. Sprietje, je kunt veel geloven van wat ik zeg, maar ook weer niet alles. In dit geval was het als grap bedoeld. In Afrika is alles van Chinese makelij omdat ze daar domweg geen geld hebben. En dan krijg je van die roest-troep. Maar of ik kan zien of het om een Triax schotel gaat of niet daar heb je wel weer gelijk in. Dat kan ik inderdaad niet. Omdat het me eigenlijk niet zo interesseert. Wel alles wat met satelliet technologie te maken heeft. Vooral de theorie er achter.
  21. Ben benieuwd dit keer of ze deze plaats kunnen houden.
  22. Hij doet dit keer nog mee, maar voor die crash van vandaag en zijn minder goede resultaten zit ie wel op de schopstoel. Hij heeft nu al 2 x z’n wagen aan gort gereden. Of was het 3 x ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...