Ga naar inhoud


D-box

Lid
  • Items

    1895
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    17km oostelijk van Amsterdam
  • Interesses
    RTTY en Shortwave radio

Recente bezoekers van dit profiel

13393 profielweergaven
  1. Hoi man, Leuk weer om van je te horen. Weesp is gefuseerd met Amsterdam, ik geloof 1 of 2 jaar geleden. Muiden, Muiderberg, Naarden en Bussum zijn gefuseerd met de gemeente Gooise Meren, het gevolg is dat iemand in Muiden, Muiderberg en Naarden en Bussum allemaal naar Bussum moeten gaan voor parkeervergunningen, paspoorten, ID's en dergelijke. Jij woont op een grensstreek tussen Weesp en Muiden; dus jouw situatie weet ik niet (ik weet niet of jij onderdeel bent van Gooise Meren of Amsterdam) In ieder geval wens ik je veel woongenot. Als je het leuk vindt spreken we een keertje af, dan laat ik je mijn satellietinstallatie zien. Groetjes D-box
  2. Weesp hoort sindskort ook bij Amsterdam, en ja hoor ook daar 30 km/pu. Ik denk dat het slecht voor je motor is, je zit òf in een te lage- òf te hoge versnelling.
  3. Ja, er was 100 jaar geleden een man die heeft een gloeilamp in een mijn geplaatst die gloeilamp brandt nog steeds ten huidige dagen. Hij is ook nooit uitgegaan hij brandt dag en nacht. Dit was een van de eerste gloeilampen die er bestond. Ik heb dit gezien op Discovery Science. Zo zie je maar dat er tegenwoordig lampen worden gemaakt die minder lang meegaan. Ik vind dit een goede vergelijking.
  4. Toen ik op de lagere school zat hadden we schoolmelk, ik geloof van Melkunie, de leveranciers sjouwden zich een breuk; het waren glazen flessen, toen werden die flessen vervangen door pakken. Volgens mij is dit gedaan om de leverancier van rugpijn te ontlasten. Toen kreeg je hetzelfde met bierflesjes, die werden allemaal vervangen door glas dat minder woog (op de TV was er een oproep: "Wij willen onze oude kratten terug") Het ging erom om de leverancier te ontlasten.. Ik weet nog wel dat ik de schoolmelk in de fles lekkerder vond smaken dan die in een pak. Voor bier vind ik het ook lekkerder in een fles dan in een blik.
  5. D-box

    H2H motoren

    Geweldig ❗❗👍
  6. Ik vind de Stab Italia geweldig. Draait hier al minstens 20 jaar. Waarom die fabriek naar de kloten is gegaan blijft mij een groot raadsel. (Misschien draaide die fabriek wel te goed?) (Als er niks kapot gaat, hoef je ook geen nieuwe te kopen.)
  7. Hessa Street.. Nu weet ik waar ze vandaan komt! Vroeger las ik weleens over Hessa in stripboekjes, ze was een verschrikkelijk wijf.
  8. @Mojo Bedankt voor je screenshot van Nijmegen en Kaapstad, mij is nu alles duidelijk.
  9. Mijn redenering was dus fout. Maar mannen ik heb weer wat geleerd.
  10. @Mojo Mijn uitleg was serieus bedoeld, en jij maakt er een grapje van.
  11. Ja jongens denk er goed overna, een beetje hersengymnastiek voor op de dinsdagavond.
  12. @Mojo Je reageerde toen ik nog aan het typen was.
  13. Laat me het uitleggen: Zie het eens andersom, je hebt in Nederland een rotor, schotel en een ontvanger, je gaat verhuizen naar Australië, je neemt de hele bende mee; in Nederland volgde je de hele Clark belt. Zie de Clark belt als een doorgeknipte O De bovenste doorgeknipte O heb je op het noordelijk halfrond. Nu ga je naar het zuidelijk halfrond; Je gaat alles installeren, maar de rotor "denkt" als het noordelijk halfrond. Gaat dus nooit lukken. (Behalve als je een 👽 Alain hunter bent)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...