Ga naar inhoud


D-box

Lid
  • Items

    1935
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Alles dat geplaatst werd door D-box

  1. @Zunigkyk Nu heb je mìj́ wat geleerd, en eigenlijk zou dat andersom moeten zijn 😸. Maar er zullen wel andere leden zijn die je wel kunnen helpen; in ieder geval zou ik op antwoord wachten voordat je iets verpest. Ideetje: maak eerst een backup van je huidige instellingen en zaplijst voordat je aan de gang gaat.
  2. @Zunigkyk Ik kan me herinneren dat ik lang geleden (volgens mij was dat de Nokia 9200s) de melding INIT kreeg bij het opstarten. (kan me vergissen hoor, is al zo lang geleden). Misschien weet @metropar meer. @metropar, kom eens in de lijn aub.
  3. @Zunigkyk Ik persoonlijk zou denken: werkt alles goed? dan afblijven.
  4. @Tonskidutch Al die CDS bakken zijn kakbakken 😄
  5. Helemaal met je eens, maar volgens mij is het de enige CDS bak die USALS ondersteunt. (Uiteraard kan ik me vergissen).
  6. @Miauw Ik heb het niet zo op die CDS bakken, maar het voordeel van die 801 is wel dat hij USALS ondersteunt.
  7. In de USA hebben ze het dan beter gedaan: Eerst moest de consument een joekel van een schotel hebben om de C-band te ontvangen, nu hebben ze kleine schoteltjes omdat er ook via andere satellieten wordt gebroadcast. Kortom: hier is het de omgekeerde wereld.
  8. Ik geloof er ook niks van; dan hadden ook de mensen die in Nederland en België zijn een verschil in signaalsterkte moeten waarnemen?
  9. En de zenders die je wel ontvangt, wat is daar de sterkte van? Èn ontvang je misschien alleen horizontale of verticale zenders? Dit zou ik graag willen weten van de 23,5E
  10. Ik denk in eerste instantie aan je bekabeling. Je kijkt via diė schotel zelden naar de 19,2E en de 23,5E ik denk dat je storing in je bekabeling hebt.
  11. https://youtu.be/x3bN53cxzBg?si=kJ-pYW17MiFhy8-v
  12. Ik denk dat je buiten de footprint en beem valt. Het is jammer dat die duitser (Klaus Weetikveel) uit Brazilië niet meer leeft, zijn adviezen hadden we wel kunnen gebruiken. Hij trok de 19,2 binnen in Brazilië.
  13. Ben het volledig met je eens. Maar dat gepruts om steeds meer zenders van de satelliet af te halen en via internet door te geven, is wel de kus des doods. Toen weer andere modules, toen de FEC aanpassing en ik kan wel een poosje doorgaan met alle negatieve zaken van CDS.; dat doe ik niet omdat iedere klant van CDS dat zelf heeft ervaren.. Illegale activiteiten zal ik nooit promoten, er zijn genoeg legale manieren om toch NL zenders te kunnen ontvangen. Alleen is het wel een geklooi met VPN .
  14. CDS is gewoon hartstikke gek geworden. Ik ben blij dat ik er weg ben. Wat een treurnis.
  15. Ik zal er ook nooit een kopen. Ik vind ze gevaarlijk: je hoort ze niet aankomen. Zelfde met die Fatbikes, je hoort ze niet.
  16. Echt leuk Svetik, maar aan de vegetatie te zien betwijfel ik of die foto genomen is in de UAE.
  17. Dieren zijn slim. Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde (zo'n 50 jaar geleden) hadden we een kat 🐈 die in de gaten had dat als de postbode kwam wij naar de brievenbus gingen. (We hoorden het geklepper); De brievenbussen waren in die tijd nog laag geplaatst in de voordeur. Onze kat 🐈 ging gewoon rammelen met haar pootje met de klep van de brievenbus omdat ze wist dat dan de deur werd opengedaan. Katten zijn intelligent en lief.
  18. Hier een foto van de kat 🐈 van de overbuurman, hij klimt op mijn rollator om te zien of ik meer eten voor m heb.
  19. Als ik in de tuin zit komt er altijd een gehavende merel naar me toe, dan ga ik naar binnen en haal wat te eten voor haar. Ze heeft een kale nek en haar veren zitten in de war; elke keer als ik haar weer zie ben ik verbaasd dat ze nog leeft. Er komt ook een kauwtje naar me toe als ik op mijn bankje in de tuin zit; als ik gemarineerde kippepoten zit te kluiven, als ik haar één toegooi begint ze een vreselijk lawaai te maken om te zeggen:"die is van mij", daarna vliegt ze weg met de kippepoot in haar snavel; ze eten dus van alles! Dan nog de kat 🐈 van de overbuurman, helaas 3 jaar geleden overleden. Hij sprong een keer op mijn aanrecht om mijn belegde boterham met rosbief op te eten (gelukkig had ik er nog geen zout en peper opgedaan), Sindsdien kwam hij altijd naast mij liggen als ik op mijn tuinbankje zat. Ik ben nooit kwaad op hem geweest dat hij mijn rosbief stal, ik moest wel lachen om zijn brutaliteit.
  20. Ja, er is een Hollandse zanger die heeft er zelfs een liedje van gemaakt: "Ze smaakte zoet, zout, zuur"😻😸
  21. Spinnen laat ik altijd zitten, ze vangen muggen en vliegen.
  22. CDS betaalt gewoon te veel voor die txps van die satelliet. Joyne was niet gek, die gingen naar de 9 Oost; betere footprint, betere beem, alleen had Joyne geen genoeg geld.
  23. D-box

    te koop 5 stuks Quad LNB

    Ik heb @edbe een PM gestuurd, wacht op antwoord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...