Ga naar inhoud


D-box

Lid
  • Items

    1949
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Alles dat geplaatst werd door D-box

  1. Die tvv ontvangers ken ik niet beschikt die over een USB poort, dan kan je nadat je de juiste parameters hebt opgeslagen iedere keer als je die ontvanger laat booten terug naar je eigen zenderlijst. Je moet die USB stick uiteraard in die tvv ontvanger laten zitten. Maar misschien heb ik het helemaal mis, ik ken die ontvangers niet. Trouwens over die USB stick, misschien moet die eerst in FAT32 worden geformatteerd. Nogmaals, die ontvangers ken ik niet.
  2. Wat ik ga schrijven is niet serieus bedoeld (of misschien een beetje) Stel, je vraagt een invalide parkeerplaats aan op kenteken voor je huis (jij of je vrouw moet helaas wel wat mankeren) Daar mag dan niemand staan behalve de auto met dat kenteken. Dan ga je electrisch rijden, je vraagt een laadpaal aan op je eigen plekkie (waar dus die invalide parkeerplaats op kenteken is). Is dit idee crimineel, dan mijn excuses.
  3. Dan kan je zoeken tot je een ons weegt; je hebt immers alles verwijderd?
  4. Dat je ook de verticale had ingelezen Dan denk ik dat ie al in je zaplijst staat! Zoek maar even.
  5. Hou er rekening mee dat de 11386 2 verschillende transponders zijn, de eene is horizontaal en de andere is verticaal ik denk dat je alleen de horizontale hebt opgeslagen. EDIT Mojo en Astro Isis waren me voor
  6. Al dat gezeur over die 2 apps, stel dat je op een camping staat en er is geen internet, je hebt gewoon een drie poot om je schotel aan te hangen, dan sluit je die aan op je ontvanger, en je krijgt dan de helft van de zenders (je betaalt wèl voor het gehele pakket). Dat klopt toch niet jongens!
  7. Ik heb net het stukje van Totaal TV gelezen, het is precies wat ik had verwacht.
  8. Mannen ga nu even na: eerst 2 satellieten, toen een ander coderingssysteem, toen weer een ander coderingssysteem, toen die CI+ , toen die geïntegreerde CI+, daarna de uitzendingen die alleen via internet te bekijken zijn terwijl je wel het volledige pakket betaald. That s my case
  9. Nee @ceesv, maar mijn gezonde boere verstand weet voldoende. Ze willen de stekker eruit trekken. Wat een gehannes, eerst op 2 satellieten gaan broadcasten, daarna die coderingssystrmen, dan die uitzendingen alleen via internet en noem maar op. Sterfhuis constructie.
  10. Achja, die zakkenwassers van CDS vissen allang achter het net, ze gaan gewoon de lucht uit. Ben blij dat ik er weg ben.
  11. D-box

    Dab

    Ik vind dab waardeloos, Mijn schilder heeft een dab ontvanger om de 10 minuten valt het signaal weg (hij heeft radio 10 opstaan). Geef mij maar FM (of andere meter banden). Dit is uiteraard persoonlijk.
  12. bij werd er niks gewist, kwam gewoon INIT op het schermpje van mijn display van de ontvanger te zien.
  13. @Zunigkyk Nu heb je mìj́ wat geleerd, en eigenlijk zou dat andersom moeten zijn 😸. Maar er zullen wel andere leden zijn die je wel kunnen helpen; in ieder geval zou ik op antwoord wachten voordat je iets verpest. Ideetje: maak eerst een backup van je huidige instellingen en zaplijst voordat je aan de gang gaat.
  14. @Zunigkyk Ik kan me herinneren dat ik lang geleden (volgens mij was dat de Nokia 9200s) de melding INIT kreeg bij het opstarten. (kan me vergissen hoor, is al zo lang geleden). Misschien weet @metropar meer. @metropar, kom eens in de lijn aub.
  15. @Zunigkyk Ik persoonlijk zou denken: werkt alles goed? dan afblijven.
  16. @Tonskidutch Al die CDS bakken zijn kakbakken 😄
  17. Helemaal met je eens, maar volgens mij is het de enige CDS bak die USALS ondersteunt. (Uiteraard kan ik me vergissen).
  18. @Miauw Ik heb het niet zo op die CDS bakken, maar het voordeel van die 801 is wel dat hij USALS ondersteunt.
  19. In de USA hebben ze het dan beter gedaan: Eerst moest de consument een joekel van een schotel hebben om de C-band te ontvangen, nu hebben ze kleine schoteltjes omdat er ook via andere satellieten wordt gebroadcast. Kortom: hier is het de omgekeerde wereld.
  20. Ik geloof er ook niks van; dan hadden ook de mensen die in Nederland en België zijn een verschil in signaalsterkte moeten waarnemen?
  21. En de zenders die je wel ontvangt, wat is daar de sterkte van? Èn ontvang je misschien alleen horizontale of verticale zenders? Dit zou ik graag willen weten van de 23,5E
  22. Ik denk in eerste instantie aan je bekabeling. Je kijkt via diė schotel zelden naar de 19,2E en de 23,5E ik denk dat je storing in je bekabeling hebt.
  23. https://youtu.be/x3bN53cxzBg?si=kJ-pYW17MiFhy8-v
×
×
  • Nieuwe aanmaken...