Ga naar inhoud


greevels

Lid
  • Items

    604
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

1 Volger

Over greevels

  • Verjaardag 02/10/1970

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

greevels's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/8)

  • Conversatie starter
  • Reageert goed Zeldzaam

Recente badges

  1. Het kan ook zo zijn dat bij het terug inschakelen van de hoofdschakelaar hij misschien een stroompiek heeft gehad. Is moeilijk te zeggen. Maar verder was er geen schade nee. Ook vanbinnen in de Vu zag het er nog allemaal piekfijn uit. Heb hem teruggekregen dat het display weer werkte en de instellingen ook op het scherm van de display. Ook is de hdd weer via het netwetk te bereiken maar geen beeld meer op de tv.
  2. Jawel, word ook wel opgegeven maar dat wordt de dagwaarde wat je dan nog uitgekeerd krijgt. Zal niet om de nieuwwaarde gaan.
  3. Ondertussen heb ik hem opgestuurd naar sat reparaties en weer terug gekregen. Moederbord kapot, de HDMI uitgang naar de processor was het verdicht dus einde hobby. Het heeft hier in Limburg die avond stevig geonweerd en toen was de hoofdschakelaar er ook uitgevlogen. De man van Sat reparaties gaf aan dat de HDMI uitgang dan een groot doelwit is. . dan houd het ook wel op wat betreft deze hobby. Niet de behoefte om nog 300€ en meer uit te geven voor een andere ontvanger. Zeker niet gezien het tijdperk waarin de satelliet schotel steeds meer tot het verleden zal behoren.
  4. Goedemiddag sinds enkele dagen werkt mijn VU+ Solo 4K niet meer. er is hier wel hevige onweer geweest en de hoofdschakelaar is er toen uitgeschoten. Misschien dat die bij het inschakelen van d3 hoofdschakelaar een stroompiek heeft gehad? Ik kan dat niet bevestigen want ik was op dat moment niet thuis. Het blauwe cirkeltje brand wel als ik hem inschakel en ik hoor de hdd ook draaien maar verder zit er geen leven meer in het display doet niets meer. Heb de voeding geprobeerd van mijn broer zijn VU+ Solo 4K maar dat gaf geen verschil. weet iemand of deze ontvangers nog gerepareerd worden? Zoja waar? of wat de mogelijke oorzaak zou kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...