Ga naar inhoud


Gökhan Tasgin

Lid
  • Items

    143
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Over Gökhan Tasgin

  • Verjaardag 08/07/1988

Recente bezoekers van dit profiel

1016 profielweergaven

Gökhan Tasgin's prestaties

  1. Owja ik zie het nu ook ja, ik dacht dat ik het zelfde zag als op mijn schotel ,bij jou schotel gaat de kanteling van rechts naar links bij mij van links naar rechts. Schijnbaar ben ik zo gewend aan mijn schotel dat ik het net als de mijne het zag 😁Automatisme 😀 , dank je wel voor je al je uitleg! Weer wat bij geleerd! Groetjes
  2. Wow je rail staat recht en toch heb jij van 13 ° /E tot 52 ° /E o ontvangt met je schotel! Mij zal het niet lukken met mijn Sab 120 cm! Jou schotel kanteling is volgens mij 32 ° en krijg jij zo goed ontvangst op al de satellieten die je ontvangt met deze schotel?? Hoe dan?? Wanneer ik vanuit Enschede uit ga richten naar Astra 2 dan moet ik mijn Sab verstellen naar 25 ° terwijl Dishpointer 28 of 27 graden aangeeft voor Enschede. Dishpointer waardes komen bij mijn schotel één of andere manier nooit overeen. Bijvoorbeeld Eutelsat 16 ontvang ik goed wanneer mijn schotel kanteling op 32 graden is. Terwijl Dishpointer 28 graden ofzo aangeeft. Heel vreemd. Maar ik vindt dit echt gaaf om te zien !!! Mijn schotel is 106 cm breed en 118 cm hoog (binnen maat) en van jou is 91 cm breed en 71 cm hoog ofzo heb ik gelezen op internet, terwijl mijn schotel groter is zal wat jou lukt mij nooit lukken! Dat is denk de voordeel van een brede schotel of niet?? İk kan met mijn rail denk ik 15 cm Max aan bijde kanten aan lnb 's kwijt kan , ik zal maximaal 6 of 7 lnb op de rail kunnen plaatsen dan houdt het wel op denk ik en op jou rail zal je denk ik wel 10 lnb's erop kunnen plaatsen of niet?? Mijn schotel is op dit moment uitgericht naar 16 ° en ik denk dat ik Astra 2 nog net kan ontvangen dan zal ik echt op de rand van de rail zijn. Tot hoever kan jij dan nog gaan?? Aangezien jij 28,2 ° als centraal hebt kun je verder dan 52° gaan? En omgekeerd toe hoever kan je gaan? İk zie dat je op dit moment tot 13° bent gegaan en nog wat ruimte hebt op je rail. En hoeveel graden afstand heb jij tussen 2 lnb's op deze schotel? Bij mij is dat 3 graden, dus als ik de lnb's achter plaats op mijn rail is de ontvangst zo, 3 6 9 12 graden oost etc . Bij jou schotel is de verschil meer of he? Maar wel prijzig je schotel 270 euri maar dan heb je denk ik ook de beste binnen . İk heb er niet over nagedacht k kocht gelijk de Sab 120 cm normale schotel terwijl ik beter de Maximum E85 konde kopen had ik brede schotel waar ik meer aan had en tegelijkertijd meer satellieten konde ontvangen... Terwijl ze het zelfde kosten die tijd... En vraag je je, als jij je Bigsat naast een normale schotel zet wat de zelfde groote heeft of zelfs groter is, met welke schotel heb je dan beter ontvangst op satellieten?? Met je Bigsat of met een normale schotel?? İs breedte of hoogte belangrijker met satelliet ontvangst?? Groetjes en werk ze nog kerel!!!!
  3. Satfeeds DX dank voor het testen en voor de info! Het verbaast mij dat 11133 V zo lastig te ontvangen is ondanks dat het in de West Beam van Türksat 3A zit. En wat ik minder find is dat TRT zijn radio zenders op deze tp en op 11096 H east beam heeft gezet. Het eerste wat wegvalt bij een bui is de 11096 H. TRT FM luisteren wij wel vaak eigenlijk en was fijn geweest als je dat elke keer het goed konde luisteren. Sat ontvangst is toch prettiger dan met internet, wanneer je internet weg valt kan je nog altijd via sat naar radio luisteren en de kwaliteit is toch vele malen beter dan bij internet radio. En vooral Turkse radio over internet stoort regelmatig. Niet echt fijn om naar te luisteren. Ik heb 120 cm schotel maar ik kan weer geen Turksat ontvangen door de bomen richting zuidoost. Op mijn vorige woning ontvangde ik 11012 H van de east beam wel goed, ik weet niet of je dat nog herhingert maar hier zat zenders van D-smart op. Jammer dat mijn ouders ge codeerde TRT 2 niet ontvangen op 10968 V 7916 5/6 anders had ik wel via een omweg het kunnen openen. TRT 2 over internet en iptv stoort ook regelmatig, is een leuke entertainment zender netals toen het in de jaren 90 het geval was. Zender ging toen dicht en dacht ongeveer 2 3 jaar geleden ging het weer open. Hey Satfeeds even uit nieuwschierig he, hoe krijg jij 13 19,2 23,5 36 39 45 en 52,5 graden oost op één rail op je Cahors Big Bisat? Is dat überhaupt wel mogelijk, zo schuin?? Hotbird 13 die zit op 30 graden en 52,5 op 15 graden hoe krijg jij dat zo mooi op één rail? Ik ben erg nieuwschierg hoe je dat voor me kaar kreeg, respect man! mij zal het niet lukken eerlijk gezegd!
  4. Ow dat is verassend leuk nieuws terwijl het overall werdt gezegd dat vanavond zal worden gelanceerd! En nu ben ik nieuwsgierig wat gaat er nu gebeuren? Gaat alle zenders van Türksat 3A verhuizen naar Türksat 6A? Dat lijkt mij het waarschijnlijkste want Türksat 3A is aan de einde van zijn leven gekomen namelijk.
  5. Dank! Dus op dit moment Londen tijd 21.20 is dus 23.20 in Turkije. Hier in Centraal Europa is het dan 22:20.
  6. Dank! Vraag je he, met hoeveel procent ontvang jij de tp 11133 V 1800 3/4 , 10968 V 7916 5/6 en de Türksat 3A East beam tp 11012 H 30000 2/3 ?? Mijn ouders ontvangen deze tp's maar niet en ik weet niet waarom. Mijn ouders met hun Formuler S Turbo hebben op vrijwel de meeste tp's boven de 90% signaal, een paar zoals 12380 V die blijft op 80% haken. Zelfs de zwakke 11053 H 8000 3/4 en 11883 V 4800 5/6 ontvangen zij met 93% signaal met hun 88cm Triax schotel. Er zit een İnverto Black Ultra Twin LNB erop met vrij nieuwe kabels en de schotel heb ik zo goed mogelijk ingesteld gezien de uitstekende signalen. Zelfs 11096 H 30000 Türksat 3A East beam waar zender TRT Avaz zit krijgen wij met 70% binnen maar tp 11133 V 1800 3/4 , 10968 V 7916 5/6 en 11012 H 30000 2/3 ontvangen wij helemaal niet en dat vind ik vreemd....
  7. Turkse staat zender zegt dat het op 9 Juli om 23.20 Turkse Tijd wordt gelanceerd ( dus morgen) En op Flysat zie ik dat ook dus morgen om 21.20 wordt het gelanceerd. Utc is volgens mij centraal Europese Tijd. Toch?
  8. Deze tp zie ik niet terug op Flysat. Wat in de buurt komt is 11110 V 2222 en dat is een Feed of data zender . İs deze zender gewoon open?
  9. Na veel knoeien kreeg ik deze tp binnen met 17 zenders. Verassend genoeg werkte het nu wel ineens. İk weet niet of het komt door dat ik de internet kabel eruit trok maar opeens werkte wanneer ik alle waardes op 0 liet . Terwijl ik de hele dag het maar niet voor mekaar kreeg . Vreemd maar goed ik ben blij dat het werkt. Vooral Kanal O is in uitstekende beeld en audio kwaliteit! Was net een erg mooie actie film op de zender!!! Hopelijk blijft dit pakket op deze tp zodat ik van de gooie films kan profiteren dat op deze zender te zien is !!!! Dus 11401 V 17500 3/4 Dvb-S2 8PSK is de tp en bij de multi stream waardes laat je het op 0 en dan krijg je tp met 17 zenders binnen!
  10. Hoe moet ik deze tp vinden en toevoegen? İk ga naar handmatig zoeken en voer de tp 11401 V 17500 3/4 Dvb-S2 8PSK in en daarna? Als je mij stap voor stap uitlegt dan kan ik deze tp ook toevoegen ,de vrije Vries.
  11. Hoe voeg ik deze multstream tp toe? İk heb er singaal op maar mijn Octagon sf8008 vind het het niet. İk heb de code 2096 400 ingevoerd wat ik las van Flysat maar het wordt niet gevonden. Hoe voeg je een multstream tp toe? İk wil het ook uittesten of de Multistream functie van mijn ontvanger ook werkt.
  12. Nou Alex zobiezo teveel! İk wil daar niet over hebben want dat bedrag maakt mij kwaad!!! Opdat punt ben ik blij dat Turken niet z'n geldrovers zijn!!!
  13. İn iedergeval moet iedereen die een Digitürk abonnement heeft of wil nemen rekening houden met de opzeg termijn! Het duurt 4 tot 5 maanden in sommige gevallen zelfs langer! Dus als je er vanaf wilt raad ik je aan om ruim van te voren op te zeggen! De Digitürk abonnementen worden in October verlengd en de verlenging gebeurd automatisch en krijg je de rekening per post opgestuurd ! En het opzeggen gaat vrij moeizaam! Je moet schriftelijk opzeggen dus opzeggen over WatsApp nummer werkt niet ondanks dat je je gegevens noteert of een foto van maakt en het opstuurt wordt het niet geaccepteerd !!! Dus hou er rekening mee! En nog iets, tot vorig jaar was Digitürk op Eutelsat 7 ( 7 °C Oost ) gevestigd en ontvang je Turkse kanalen dat normaal niet zo goed of niet te ontvangen zijn hier in Nederland, zoals Atv Show Kanal D Kanal 7 Fox en Star TV. Maar met verhuizing naar Türksat zijn niet alle kanalen toegevoegd die eerder op satelliet Eutelsat 7 aanwezig waren! Of dat in de toekomst zal gebeuren dat is onduidelijk! in ieder geval zijn er veel minder zenders op satelliet Türksat 5B toegevoegd dan op Eutelsat 7! Of Digiturk voortaan zenders over iptv aanbied dat weet ik niet. Maar hou hiermee wel rekening mee ! Vooral het opzeggen is iets waar iedereen rekening moet houden want voor dat je weet wordt je abonnement Verlengd en kan je weer bijvoorbeeld 99 euro betalen voor een jaar abonnement! Dus je bent gewaarschuwd !!!!!!!!!
  14. Hopelijk wordt RadioMİX niet uitgeschakeld! Deze Bosnische radio zender is echt mooi want de muziek die ze erop draaien lijkt erg veel op Turkse muziek sterker nog sommige nummers zijn identieke kopie van Turkse muziek. De manier van zingen lijkt erg veel op Turkse gezang. Kortom niet alleen met muziek maar ook de cultuur en hoe de mensen zijn lijkt erg veel op Turkse manier van leven.we hebben erg veel overeenkomsten we zijn als familie. Mensen met Turks afkomst snappen wel wat ik bedoel.
  15. Alleen vergeet niet dat op satelliet heb je veel meer tv zenders en radio zenders dan op iptv! Op iptv heb je alleen de populaire zenders amper radio zenders en sataliet is altijd beter dan iptv! Je hebt beter beeld, je kan programas opnemen, het is gratis, het bevriest niet, je bent niet afhankelijk van groote aantal mensen die naar de zelfde zender kijken en verbinden op de zelfde server, je hebt geen internet nodig, geen snelle internetverbinding nodig en zolang het niet bakken regen uit de lucht valt kun je gewoon tv kijken! Sat is vele malen beter dan iptv! İk zal als ik jou twee keer erover na denken! İk heb iptv alleen voor Turkse zenders omdat ik Türksat niet kan ontvangen vanuit mijn positie op de balkon . NL zenders kijk ik Ziggo . De rest kijk en luister ik via dat! İk ben wel tevreden zo 😉
×
×
  • Nieuwe aanmaken...